• Ankara antlaşması için ne kadar para lazım
    K.L, 21 Ara 2020, 16:23

    Ankara antlaşması için ne kadar para lazım, farklı iş kolları için farklı evrakların mı hazırlanması gerekiyor? Yani kişinin orada, İngiltere’de yapmak istediği iş ile doğru orantılı olarak mı sermaye göstermesi gerekiyor? Şu an hali hazırda burada bir kuaför dükkanım var ve ben bu işi senelerdir İstanbul’da aktif olarak yapıyorum. Burada vergi açılışımı 2010 yılında yaptım. Meslek ile ilgili olarak sunulabilecek yani meslekle alakalı olarak sunulabilecek tüm evraklara sahibim. Ama hali hazırda başvuru yapmam için ne kadar sermayeye ihtiyaç duyuyorum ve neden? Bu cevapları arıyorum açıkçası. Okuduğum kaynaklara baktığımda sürekli değişkenlik gösteren rakamlar görüyorum. Ama hangisi güvenilir? Bunu bilmiyorum. Umuyorum ki durumumu anlatabilmişimdir size. Konu hakkında geri dönüşleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Ankara antlaşması ne zaman bitiyor
    O.H, 21 Ara 2020, 16:01

    Ankara antlaşması ne zaman bitiyor. Başvurular önümüzde ki sene devam edecek mi? Şu an alınan randevuların 2021 yılına verildiği söyleniyor. Bundan nasıl bir sonuç çıkarmamız gerekiyor? Başvuruları önümüzde ki sene içerinde de devam edeceği söyleniyor doğru mu? Ben şu an hali hazırda ki durumda başvuru yapmak için aranan şartları taşıdığımı düşünüyorum ama Ocak ayına verilecek olan randevuların işleme alınıp alınmayacağı konusu net değil sanırım. Konu hakkında bilgi sahibi misiniz? Bu anlaşma ile Türkiye’den oraya gidildiğinde, sigortalı olarak hiçbir işte çalışılmadığı doru mu? Yani farzedin ki oraya gidildi, işveren statüsü ile herşey ayarlandı ama işler yolunda gitmedi. Daha sonra yapılacak olan işlemler ile çalışan statüsüne geçilebiliyor mu? Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Ankara antlaşması 2021
    H.L, 21 Ara 2020, 15:20

    Ankara antlaşması 2021 için başvuru yaptım. Başvuru formunu doldurduktan, randevu aşamasına geçtikten sonra aralık ayına almam gereken randevuyu Ocak 2021’e alabildim. Başvurular 2021 yılında da devam edecek mi ki? Okuduğum kaynaklarda başvuruların 2020 yılı aralık ayının sonunda biteceği söyleniyordu. Ama hali hazırda Ocak ayına randevular verilmeye başlandı bile. Her neyse. Size konuyla ilgili birkaç sorum olacak. Ankara antlaşması için herkes başvuru yapabiliyor mu? Bir sürü yazı var konuyla ilgili ama sürekli farklı şeyler okuyorum. Konu hakkında sizin önerileriniz nelerdir? Başvuru yaparken nelere dikkat edilmeli, olası ret ile sonuçlanma durumlarında ne yapılmalı? Konu hakkında görüşlerinizi rica eder, iyi günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Ankara antlaşması vizesi
    A.T, 17 Ara 2020, 16:43

    Ankara antlaşması vizesi için başvuru yapabilir miyim? Başvuru mu yapabilmem için ne gibi şartlara sahip olmam gerekiyor? Şu an hali hazırda Türkiye’de özel bir hastanede hemşire olarak çalışıyorum. Bu alanda İngiltere’de hayatımı idame edebilmem için ne gibi işlemler yapmam gerekiyor? Her şeyden önce başvurumu yapabiliyor muyum? Kendi alanımda özel bir iş yapmam gerekiyor sanırım. Yani kendi vergi açılışımı yapıp o şekilde faaliyet göstermem gerekiyor değil mi? Hali hazırda ki durumda eşim için nasıl bir işlem yapmam gerekiyor? O şu an bir işle meşgul değil. Onun için de ayrıca bir iş planı yapıp o şekilde mi başvuru yapmak gerekiyor? Yoksa ona benim üzerinden bir başvuru yapabiliyor muyum? Burada ne tür evraklar hazırlamam gerekiyor? Kendimle ilgili olarak ne tür evraklar hazırlamam gerekiyor ve eşimle ilgili ne tür evraklar hazırlamamız gerekiyor? Konu hakkında genel anlamda bilgiler verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vizesi nasıl alınır 2021
    Y.K, 17 Ara 2020, 16:30

    İngiltere vizesi nasıl alınır 2021 yılı itibariyle? Konu hakkında araştırma yapıyordum ve karşıma siz çıktınız. Hali hazırda İngiltere’de yaşayan erkek arkadaşımı ziyaret etmek istiyorum. Kendisi orada yaşıyor birkaç yıldır. Onu ziyaret edebilmem için ne tür işlemler yapmam gerekiyor? Onun bana bir davetiye mektubu göndermesi gerekiyor mu? O şu an hali hazırda orda bir apart dairede kalıyor ve kaldıkları daireyi arkadaşıyla birlikte paylaşımlı olarak kullanıyorlar. Bana davetiye gönderirken orada kalacağımı belirtirse bu problem teşkil eder mi? Konu hakkında birkaç yazı okudum. Yetkili merci ( Konsolosluk) sırf bu yüzden insanlara ret verebiliyormuş. Doğru mu? Bu konuda bilgi verirseniz çok memnun olurum. Birde şu an hali hazırda öğrenciyim. Bana kimin sponsor olması gerekiyor? Konu hakkında geri dönüşleriniz için çok teşekkür ederim şimdiden. İyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vize randevusu 2021
    E.E, 17 Ara 2020, 16:17

    İngiltere vize randevusu 2021 yılı itibariyle belli bir süre önce alınmalıdır diye bilgiler okudum doğru mu? Vize almaya karar verdiğimizin ertesi günü Konsolosluğa gidip vize başvurusu yapabiliyor muyuz? Yoksa öncesinden randevu mu almamız gerekiyor? Durumumuza uygun evrakları hazırladıktan sonra Konsolosluğa elden mi teslim edeceğiz? Ne tür evrakların hazırlanacağı konusunda yardımlarınızı rica edeceğim. Ben şu an hali hazırda Türkçe öğretmenliği yapıyorum. Arkadaşlarımla birlikte kısa süreli ( Yaklaşık 7 gün) bir turistik seyahat düzenleyeceğim. Yapılacak olan vize başvurusunda arkadaşlarımla birlikte seyahat edeceğimi belirtmem gerekiyor mu? Bütün bunlar dışında genel anlamda bilgi paylaşırsanız çok makbule geçer. Teşekkürler şimdiden.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vize başvurusu 2021
    Y.E, 16 Ara 2020, 16:31

    İngiltere vize başvurusu 2021 yılı itibariyle başvuruları direkt konsolosluğa mı yapmak durumundayız? Yapılacak olan vize başvurusu için evraklar nereye teslim edilecek? Konsolosluğa direkt elden evrak teslimi yapmak durumundayız sanırım doğru mu? Ben hali hazırda İstanbul’da ikamet ediyorum. Burada şu an çalıştığım bir iş ne yazık ki yok. Siz bu durumda nasıl başvuru yapacağım konusunda bana yardımcı olabilir misiniz? Kendi adıma kayıtlı bir evim, bir arabam mevcut. 2 sene sonunda boşanarak evliliğimi sonlandırdığımı da bilmeniz de fayda var. Hali hazırda ki durumumla başvuru yapabiliyor muyum? Vereceğiniz bilgiler için şimdiden çok teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere turistik vize 2021
    K.L, 16 Ara 2020, 15:55

    İngiltere turistik vize 2021 yılı itibariyle başvuruların olumlu sonuçlanma olasılığı nedir? Başvuru yaparken dikkat edilmesi gereken şeyler kişiden kişiye değişkenlik gösteriyor öyle değil mi? Üniversiteden yaklaşık beş yıl önce mezun oldum ve üç yıl işsizlik durumundan sonra nihayet iş bulabildim ve iki senedir kurumsal bir firmada müşteri temsilciliği yapıyorum. Maaşlarımız asgari ücret üzerinden yatıyor ama her ay elden nakit para alma durumumuz da var. Bu durum vize başvurusu yaparken, başvurunun olumsuz sonuçlanmasına etki eder mi? Etki edecekse eğer bu durumu ortadan kaldırmak adına ne yapılabilir? Bunun ispatı nasıl yapılabilir? Hazırlamam gereken diğer evraklar konusunda da bilgi verebilir misiniz? Konu hakkında yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere öğrenci vizesi 2021
    H.J, 16 Ara 2020, 15:28

    İngiltere öğrenci vizesi konusunda yardımcı oluyor musunuz? Vize başvurusu yapmadan önce ne tür işlemler yapmam gerekiyor? İngiltere’de eğitim göreceğim dil okulunu kendim mi ayarlamam gerekiyor? Dil okullarını araştırabileceğim herhangi bir site var mı? Dil okulu üzerinden alınan öğrenci vizesi için bireysel başvuru mu yapmam gerekiyor? Şu an hali hazırda üniversite eğitimimi yeni bitirdim. Eğitimim bitti ama hemen iş hayatına atılmak istemiyorum. Öncesinde bir yurt dışı seyahati yapmak ve yurt dışında İngilizce eğitim almak adına bir şeyler yapmak istiyorum. Konu hakkında yardımcı olabilecek misiniz bana? Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vizesi için gerekli evraklar 2021
    T.F, 15 Ara 2020, 15:32

    İngiltere vizesi için gerekli evraklar 2021 yılı itibariyle güncellendi mi? Kendim ve eşim için vize başvurusu yapmak istiyoruz ama nereden başlayacağımızı ne yazık ki bilmiyorum. Eşim ev hanımı ben ise kendime ait bir işyerini işletiyorum. Bu arada eşimin ev hanımı olması sizi yanıltmasın. Kendi üzerine olan gayrimenkullerden her ay düzenli şekilde bir kira geliri de bulunmakta. Bu durumda eşime sponsor olabiliyor muyum? Nedir durum? Sponsor olacaksam eğer kendim ve eşim için ayrı ayrı evraklar mı hazırlamam gerekiyor? Eşim sadece kira gelirinden gelen para ile sponsor olabiliyor mu? Yoksa benim illa sponsor mu olmam gerekiyor. Konu hakkında yardımlarınızı rica ederim. Şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vize fiyatları 2021
    K.L, 15 Ara 2020, 14:29

    İngiltere vize fiyatları 2021 yılı itibariyle değişkenlik gösteriyor mu? Başvurumu yaparken TL cinsinden ödeme mi yapmam gerekiyor? Babamdan aldığım para mı direkt hesabıma atsam problem olur mu? Hesabımda sunduğum paranın sanıyorum kaynağının belli olması gerekiyor. Ama benim merak ettiğim şey elden aldığım paranın kaynağını nasıl göstereceğim ki? Konu hakkında yardımcı olma şansınız var mı? 2021 yılı itibariyle yapacağım başvuruda benim kendi hesabımda ki parayı mı sadece referans alacaklar? Şu an hali hazırda çalışmıyorum. Sadece hesabımda biriken para var. Ne yapmam gerekiyor? Konu hakkında yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere transit vize 2021
    S.S, 15 Ara 2020, 14:02

    Merhaba İngiltere transit vize 2021 konusunda yardımcı olabilir misiniz? Güney Amerika’ya yapacağım turistik seyahat için İngiltere aktarmalı uçak biletlerine baktığımda direkt uçuşlara nazaran fiyatlarının daha uygun olduğunu görüntülüyorum. Edineceğim transit vize için ne tür işlemler yapmam gerekiyor? Transit vize almama gerek var mı? Bazı kaynaklara baktığımda gidiş-dönüş uçak bileti satın almam gerektiği yazıyor ama bunun gerçekten olup olmaması gerektiği konusunda muallaktayım. Şöyle ki; Güney Amerika’dan hangi tarihte döneceğimi henüz netleştirmedim. Bu yüzden de uçak biletini şimdiden direkt satın almam söz konusu değil. Konu hakkında yönlendirmelerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vize ücreti 2021
    E.S, 14 Ara 2020, 17:12

    İngiltere vize ücreti 2021 yılı itibariyle ne kadar olacak? Konsolosluğa ödenen harç her başvuru kategorisi için aynı mı? Ben İngiltere’de bulunan arkadaşımı ziyaret etmek istiyorum. Ne adı altında başvuru yapmam gerekiyor? Başvurumun çeşidi ne olacak? Ne gibi evraklar hazırlamam gerekiyor? Şu an hali hazırda sigortalı bir işte çalışmıyorum. Hali hazırda öğrenciliğim devam etmekte. Öğrenci olarak vize başvurusu yapmam için herhangi birinin bana sponsor olması yetiyor mu? Sponsor olacak kişinin birinci derece yakın bir akrabamın olması şartı gerçekten var mı? Konu hakkında genel bilgiler vermenizi rica edeceğim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere Vize 2021
    K.T, 14 Ara 2020, 16:53

    İngiltere Vize 2021 yılında eski yıla nazaran başvuruların olumlu anlamda karşılık bulması daha zor olacak deniliyor. Doğru mu? Yapılacak olan başvurunun olumlu anlamda sonuçlanması adına ne tür şeylere dikkat etmemiz gerekiyor? Ben şu an hali hazırda yaklaşık 2 senedir, kurumsal bir firmada çalışıyorum. Çalıştığım firmada şöyle bir sorun var; Aslında aldığım maaş yaklaşık 5.000 TL iken maaş bordromda asgari ücretli olarak gözüküyorum. Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Bu başvurumun olumsuz anlamda sonuçlanmasına sebebiyet verir mi? Aslında iyi bir maaşımın olduğunu nasıl kanıtlayabilirim? Konu hakkında problemi çözmem halinde başka ne gibi işlemler yapmam gerekiyor?. Vereceğiniz bilgiler için şimdiden çok teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere Vizesi 2021
    A.T, 14 Ara 2020, 16:29

    Merhaba İngiltere Vizesi 2021 yılı başvuruları nasıl yapılıyor? İngiltere’ye seyahat edebilmem için ne tür evraklar hazırlamam gerekiyor? Ben şu an yeni reşit oldum. Merak ettiğim şey başvuruları kendim yapıp yapamayacağım? Konu hakkında bilgilendirme yapabilir misiniz? Reşit olmam durumunda yine de birinin, herhangi bir yakın akrabanın sponsorluğuna ihtiyaç duyuyor muyum? Şu an hali hazırda kendi finansal yeterliliğimin olması bu durumu ortadan kaldırıyor mu? Finansal anlamda ne tür evraklar sunmam gerekiyor? Bu evrakların dışında hazırlanması gereken diğer evraklar konusunda bilgi verebilir misin?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Covid-19 İngiltere Vizesi
    C.A., 18 Eyl 2020, 16:24

    Merhaba, Covid-19 İngiltere vizesi için ret riskini arttırır mı? Daha önce 2 defa İngiltere vize reddi aldım. İngiltere başvuru kabul etmeye başlamış bilgisini aldım fakat virüsten dolayı vize reddi verme durumları var mı? Daha önce ret aldığım için yeni başvuru konusunda endişeliyim. Yeni vize başvurum için sizden danışmanlık alabilir miyim? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere Vize Başvuru Ücreti
    E.T., 18 Eyl 2020, 16:10

    İyi günler, İngiltere vize başvuru ücreti hakkında bilgi verir misiniz? Ücretler neye göre değişiyor? Ben ticari amaçlı seyahat edeceğim. İngiltere’de en fazla 10 gün kalacağım. 10 gün için alacağım vizenin türü ve ödeyeceğim tutarları yazar mısınız? Seyahatim 2 ay sonra olacak. Bu tarih vizenin yetişmesi için yeterli bir süredir diye tahmin ediyorum. Doğru mudur? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere Vizesi Çanakkale
    S.K., 23 Haz 2020, 14:10

    Merhaba, İngiltere vizesi Çanakkale başvuru işlemleri konusunda yardıma ihtiyacım var. Ev hanımıyım. İngiltere’ye 10 yaşındaki kızımla beraber gideceğim. İngiltere yaşayan ablamı ziyaret edeceğiz ve Londra’yı gezeceğiz. Ben gelir sahibi olmadığım için seyahat masraflarımızı eşim karşılayacak. Bunu kanıtlamak için neler yapmamız gerekiyor? Eşim şirket sahibi olarak hangi belgeleri hazırlamalı? Süreç nasıl ilerliyor? Teşekkürler, iyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere Vizesi Altunizade
    M.D., 05 Haz 2020, 12:59

    Merhabalar, İngiltere vizesi Altunizade başvuru merkezi var mı? Araştırıyorum fakat sanırım sadece Avrupa Yakası üzerinden işlem yapabiliyoruz. Anadolu Yakası’nda yeriniz var mı? İşlemler nasıl hangi merkez üzerinden yapılacak? Ben devlet memuru olarak 10 yıldır çalışıyorum. Turist olarak Eylül ayında İngiltere’ye gideceğim. Başvuru adımları, evraklar ve başvuru için gidilecek yerle ilgili desteğe ihtiyacım var. İlk başvurum olduğu için şirket aracılığı ile başvuru düşünüyorum. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere Vizesi Gaziantep
    F.Ç., 03 Haz 2020, 10:14

    İyi günler, İngiltere vizesi Gaziantep başvurusu nasıl yapılıyor? Süreçte İstanbul’a ya da Ankara’ya gitmeden işlemler Antep’ten tamamlanabiliyor mu? Sizinle işlem yaparsam randevuyu siz mi alıyorsunuz? İngiltere’de bir firmadan İngilizce davetiye aldım. Görüşme için gitmem gerekiyor. 2-3 gün kalacağım. Antep’te şahıs firmam var. Nasıl başvuru yapılması gerekiyor ve neler hazırlayacağım? Teşekkürler, kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere Vizesi Adana
    M.Ç., 03 Haz 2020, 10:05

    Merhaba, İngiltere vizesi Adana başvurularında yardımcı oluyor musunuz? İngiltere öğrenci vizesi başvurusu yapmam gerekiyor. Bir dil okulundan kabul aldım. 5 aylık bir kursa katılacağım. Başvuruyu nereden nasıl yapacağım? Ayrıca ilk 1 hafta benimle kalmak üzere annem de İngiltere’ye gelecek, ben yerleştikten sonra Türkiye’ye dönecek. Annem için hangi vizeye başvuru yapılması gerekiyor? İlginiz ve yardımlarınız için teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere Vize Dilekçe Örneği
    G.E., 02 Haz 2020, 21:41

    Merhaba, İngiltere vize dilekçe örneği konusunda yardımcı oluyor musunuz? Ben İstanbul’da öğrenciyim. İngiltere’ye turistik gezi için gideceğim fakat asıl amacım orada dil okulu araştırmak. Benim için uygun bir okul bulabilirsem öğrenci olarak gideceğim. Dilekçeyi nasıl yazmam gerekiyor? Pasaportumda hiç vize yok. Başvurumun reddedilme ihtimali var mı? Sponsor babam olacak. Onun dilekçesi nasıl olmalı? Desteğiniz için teşekkür ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere Vizesi Kayseri
    M.A., 02 Haz 2020, 15:49

    Merhabalar, İngiltere vizesi Kayseri başvurusu nasıl yapılıyor? Kayseri’de öğretmenim, devlet memuru statüsündeyim. İngiltere’de yaşayan abimi ziyarete gideceğim. Abim 4 yıldır İngiltere’de yaşıyor ve çalışıyor. Başvuru için nereden nasıl randevu alınacak ve hazırlanacak evraklar nelerdir? Yardımlarınızı rica ediyorum. İlk İngiltere vize başvurum ve ilk yurtdışı seyahatim olacak. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere Vizesi Çorlu
    A.P., 02 Haz 2020, 14:48

    İyi günler diliyorum. İngiltere vizesi Çorlu başvurusu nereden nasıl yapılır? Ticari vize için hangi evrakları hazırlayıp nerden başvuru yapmalıyız. Aynı şirketten 3 kişi ortalama 3-4 gün sürecek bir toplantı için gideceğiz. 1 işveren ve 2 çalışan gidecek. Şirket olarak tüm kişiler için toplu başvuru yapabilir miyiz? Teşekkürler, iyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere Turist Vizesi Ücreti
    K.A., 02 Haz 2020, 11:59

    Merhaba, İngiltere turist vizesi ücreti ne kadar? İlk defa vizeye başvuranların ödemesi gereken ücret ne kadar olacak? Ben İstanbul’da öğrenciyim. Sınırlar açılırsa ve vize verilmeye başlanırsa İngiltere’ye gitmeyi planlıyorum. 10 gün kadar kalacağım otel rezervasyonu yaparak. Başvuru ücretleri ve benim hazırlamam evraklarla ilgili bilgi verebilir misiniz? İşlemlerin ne kadar sürede sonuçlanacağına dair de bilgi verirseniz çok mutlu olurum. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar diliyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere Vizesi Edirne
    B.S., 02 Haz 2020, 08:56

    Merhabalar, İngiltere vizesi Edirne ikametliler için nasıl yapılıyor? Parmak izi verme gibi işlemleri İstanbul’dan mı yapmam gerekecek? İlk defa İngiltere vize başvurusu yapacağım. Sigortalı çalışanım. Turist olarak gidiyor olacağım. Daha önce de Yunanistan başta olmak üzere pek çok Avrupa ülkesine vize alıp seyahat ettim. İngiltere için işlemler daha farklı ve zor olduğu için desteğe ihtiyacım var. Teşekkürler, iyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere Ticari Davetiye
    N.P., 01 Haz 2020, 15:57

    İyi çalışmalar. İngiltere ticari davetiye konusunda yardıma ihtiyacım var. Bir firmayla görüşmek üzere gideceğim fakat küçük bir şirket. Davetiye alma ve gönderme hakkı olmaması durumunda ne yapabiliriz? Sizin bu konuda bir hizmetiniz var mı? Davetiye almazsam turistik İngiltere vizesi alıp gitsem riskli olur mu? Hiç turistik vize almadım daha önce ve amaca uygun başvurmak gerekiyor sanırım? Genel bir bilgilendirme yaparsanız ben de durumuna göre firma ile görüşeceğim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere Vizesi Konya
    G.K., 01 Haz 2020, 13:57

    İyi çalışmalar. İngiltere vizesi Konya ve yakın illerden nasıl alınır? Konya’da başvuru yapacağım merkez yok. En yakın yer Ankara görünüyor. Başvuruyu Ankara’dan mı yapmalıyım? Ankara’da bir ikamet yeri mi kanıtlamam gerekiyor? Turist olarak gitme planım var. Daha önce başka ülkelere gittim ama İngiltere ilk olacak. Yeni mezunum. Başvuru için neler hazırlamam gerekiyor? Sponsorlu başvuru yapmam gerektiğini biliyorum. Sigortalı olarak özel şirkette çalışan babam sponsor olarak neler hazırlamalı yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler, iyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere Vizesi Diyarbakır
    F.Ç., 01 Haz 2020, 10:05

    İyi günler. Konsolosluk İngiltere vizesi Diyarbakır ilinden başvuru kabul ediyor mu? İşlemleri nasıl yapmam gerekiyor? İngiltere’deki akrabalarımı ziyaret etmek için vize almam gerekiyor. Eylül ekim gibi seyahat etmeyi planlıyorum. Devlet memuruyum. Vize kaç günde çıkar? İşlemleri hangi şehirden yapacağım? Devlet memuru olduğum için vizede sorun yaşamam diye düşünüyorum ama nelere dikkat etmem gerekir? Şimdiden yardımınız için teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere Vizesi Antalya
    M.K., 01 Haz 2020, 09:43

    Merhaba, İngiltere vizesi Antalya ikametli olanlar için nasıl alınır? Nereden randevu almam ve hangi şehre gitmem gerekiyor? Turistik vize başvurusu yapacağım. Bu durumda mülakata katılmam gerekmiyor diye biliyorum. Otel sahibiyim. Banka hesaplarım ve tapularım var. Daha önce Avrupa ülkelerine (özellikle Yunanistan) çok sayıda seyahatim var. Riskli durumda mıyım sizce? Yönlendirmelerinizi ve başvuru adımlarını paylaşmanızı rica ederim. İyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

İngiltere için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp