• AB vatandaşlarının yakınları İngiltere’ye vizesiz mi giriyor?
    Y. Y., 23 Tem 2018, 00:24

    Merhaba. AB vatandaşlarının yakınları İngiltere’ye vizesiz mi giriyor? Almanya'da ikamet etmekteyim. Eşim, alman vatandaşı olması dolayısıyla oturum kartım pasaportuma basılmış şekildedir. Bu şekilde İngiltere'ye giriş yapabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Eski pasaporttaki vize geçerli mi?
    E. M., 21 Tem 2018, 12:41

    Merhaba, yeşil pasaportum ve 6 Aylık İngiltere Turist Vizem var. Şu an staj için Hollandadayım. Buradan 3 Eylül’de İngiltere’ye gideceğim. Ancak pasaportum zarar gördü ve vize fotoğrafımın yarısı ıslandı, hasara uğradı. Buradaki Türkiye konsolosluğuna yeni pasaport için başvurdum ve bu pasaporta vizemi transfer etmek istiyorum. Eski pasaporttaki vize geçerli mi? Nasıl yapabilirim? Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vize başvurusu nereye yapılıyor?
    H.U, 18 Tem 2018, 11:25

    Merhaba, İngiltere vizesi başvurusu için toparladığımız evrakları nereye teslim edeceğiz ve buradan nasıl randevu alabiliriz? İngiltere vize başvurusu nereye yapılıyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Ankara Anlaşması vizesi ile çocuğumu İngiltere’ye getirebilir miyim?
    U. A., 12 Tem 2018, 11:56

    Merhaba, Ankara Anlaşması vizesi ile çocuğumu İngiltere’ye getirebilir miyim? eşim ve ben Ankara Antlaşması vizesi ile İngiltere’de bulunuyoruz. 2 hafta önce bebeğimiz oldu bebeğin Türk pasaportunu aldım. Dependent child vizesine başvuru yapmayı planlıyorum. Başvuruyu Londra’dan mı Türkiye’den mi yapmalıyım? İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İşten ayrıldıktan sonra İngiltere vizesine başvurabilir miyim?
    D.T., 28 Haz 2018, 11:56

    Merhabalar, Eylül ayında İngiltere'ye gitmeyi planlıyorum. Şuan çalışıyorum, ancak 20 gün sonra işten ayrılmış olacağım. Nasıl bir süreç izlemeliyim? Vize işlemlerini işten ayrılmadan mı tamamlamalıyım? Şuan başvursam onaylansa, daha sonra işten çıktığımda vize sıkıntım olur mu? İşten ayrıldıktan sonra İngiltere vizesine başvurabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İspanya Vatandaşları için İngiltere Vizesi
    G.A., 28 Haz 2018, 10:45

    İspanya Vatandaşları için İngiltere Vizesi için sorum olacaktı. İspanya pasaportu olanlara İngiltere vizesi gerekiyor mu? İngiltere'ye gidebilmek için.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere Vize Süresi
    a. yaprak erdem, 21 Haz 2018, 12:16

    Merhaba, İngiltere Vize Süresi nedir acaba? Benim yıl sonuna kadar vizem var. Ancak kışın yoğun seyahatlerim nedeniyle pasaportumu birkaç hafta konsoloslukta bırakmam çok zor. Bu yazın vize için başvursam Ocak ayından itibaren geçerli vize alabilir miyim? Yoksa kalan 6 aylık vizem yanıp başvuru tarihimden itibaren mi başlar yeni vize?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere Erasmus Stajı
    M. Eroğlu, 19 Haz 2018, 12:18

    Merhaba İngiltere Erasmus Stajıkapsamında eylülde İngiltere'ye gideceğim ve 2 ay orada kalacağım. Okuldan hocam kos vizesinden bahsetti. Bu normal vizenin haricinde başvurulacak bir vize mi? Vize süreci nasıl olacak?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere Vize İşlemleri
    A. Durmaz, 18 Haz 2018, 23:27

    Yaz aylarında olacak Avrupa şampiyonası için Londra’ya gitmek istiyorum. İngiltere vize işlemleri ne kadar süremizi alıyor? Ne zaman başvuru yapmam gerekir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere Transit Vizesi
    A. Tiftik, 13 Haz 2018, 02:41

    Merhaba, Üniversitemin hazırlık programı dolayısıyla 9 aydır Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunmaktayım. İngiltere üzerinden Türkiye’ye aktarmalı uçmak için İngiltere Transit Vizesi ihtiyacım var mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vize başvurusunda banka hesabı bakiyem ne olmalı?
    C. Y., 01 Haz 2018, 14:52

    İngiltere’ye 2 aylığına Visitor Researcher olarak gideceğim. Vize başvurusunda ibraz edeceğim hesapta ne kadar süreliğine ve hangi meblağda ücret bulundurmam gerekiyor? İngiltere vize başvurusunda banka hesabı bakiyem ne olmalı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bebekler için ayrı vize başvurusu yapmak gerekir mi?
    Ö. K. Ç., 28 May 2018, 15:58

    Merhaba, Bebekler için ayrı vize başvurusu yapmak gerekir mi? bir kongre nedeniyle İngiltere’ye gitmem gerekiyor, 2 yaş altındaki bebeğimi de yanımda götürmek istiyorum. Onun için de ayrı vize almam gerekiyor mu? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Eşim Portekiz vatandaşı İngiltere vizesi almam gerekiyor mu?
    u. k., 17 May 2018, 10:43

    Eşim Portekiz vatandaşı İngiltere vizesi almam gerekiyor mu? Eşim Portekiz vatandaşı ve İngiltere'de yaşıyor. Eşimi görmeye gitmek istediğimde vize alacak mıyım ya da aile vizesi ile mi giriş yapacağım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İrlanda öğrenci vizesi ile İngiltere’ye seyahat edebilir miyim?
    a. d., 16 May 2018, 17:27

    İrlanda öğrenci vizesi ile İngiltere’ye seyahat edebilir miyim? Oğlum İrlanda'dan uzun dönemli eğitim vizesi alacak. İngiltere'de yerleşik kız kardeşim var. İrlanda'nın İngiltere vizesi olanlar için -vizesiz kısa süreli giriş/çıkış yapma anlaşması- olduğunu okudum. Bu anlaşma karşılıklı mıdır? Yani oğlum uzun dönemli eğitim vizesi ile İngiltere vizesi olmaksızın kısa dönemli İngiltere ye giriş çıkış yapabilir mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • AB vatandaşları İngiltere’ye vize ile mi giriyor?
    d. y., 14 May 2018, 22:31

    Sayın ilgili, Halihazırda Avrupa Birliği pasaportu taşıyan TC vatandaşlarının İngiltere’ye girişte vize almaları gerekiyor mu? AB vatandaşları İngiltere’ye vize ile mi giriyor? Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kıbrıs’tan İngiltere vizesine başvurabilir miyim?
    a.ü., 14 May 2018, 21:20

    Arkadaşımın ailesini ziyaret etmek ve İngiltere’yi gezmek amacıyla vize başvurusunda bulunacağım. Kıbrıs’ta öğrenciyim, öncelikle hangi kategoride vize başvurusu yapmam gerekiyor? Kıbrıs’tan İngiltere vizesine başvurabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere’de oturum başvurusu
    F. G., 14 May 2018, 14:47

    Merhaba, yurtdışında yaşıyorum. Yaşadığım ülkede İngiltere konsolosluğu yok. Başvurumu Türkiye’den yapacağım. Eşim Polonyalı ve İngiltere’de yaşıyor. Yurtdışında çalıştığım için Türkiye’de sigortalı değilim. İngiltere’de oturum başvurusu yapabilir miyim? İngiltere’den oturum izni alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vizesi hatalı başvuruyu geri çekebilir miyiz?
    F. V., 14 May 2018, 11:05

    Merhaba, İngiltere vizesi hatalı başvuruyu geri çekebilir miyiz? kızım 7-22 Temmuz tarihleri arasında 2 haftalık bir kurs için Londra'ya gidecek. Kısa süreli öğrenci vizesi için başvurmamız gerekirken Tier4 (child) için başvurmuş durumdayız. Başvurumuzu geçen perşembe yaptık. Randevumuz 24 Mayıs tarihinde. Bu hatalı başvurunun sonuçları ne olur? 2020 güncel evrak düzeltme yapılabilir mi? Yardımcı olabilirseniz çok seviniriz. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vize başvurusunda evrakları tercüme ettiriyor muyum?
    M. Ö., 11 May 2018, 01:55

    İngiltere vizesi başvurusu sırasında sunmam gereken belgeler hangileridir? İngiltere vize başvurusunda evrakları tercüme ettiriyor muyum?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vizesi için davet mektubu konusunda bilgi alabilir miyim?
    S. K., 09 May 2018, 20:18

    Merhaba, İngiltere vizesi için davet mektubu konusunda bilgi alabilir miyim? ben Londra'ya öğretmenlik alanında kurs almak için yaz döneminde gitmeyi planlıyorum. Abim Londra'da yaşıyor ve kalacağım yer onun evi olacak. Bu durumda vize için abimin göndermesi gereken gerekli evrakların neler olduğunu ve nasıl temin edeceğim konusunda bilgilendirebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Aile arkadaş ziyareti için nasıl vize alabilirim?
    R. Ö., 05 May 2018, 16:54

    Merhaba. Aile arkadaş ziyareti için nasıl vize alabilirim? Ben ve kız kardeşim İskoçya'da yaşayan ağabeyimi ziyaret etmek istiyoruz. Bize yardımcı olabilir misiniz? Diyarbakır'da oturuyoruz. Vize başvurumuzu nasıl yapacağız?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Akademik çalışma için hangi İngiltere vize türüne başvuru yapmalıyım?
    H. K., 04 May 2018, 19:44

    Akademik çalışma için hangi İngiltere vize türüne başvuru yapmalıyım? Üniversitede öğretim görevlisi olarak çalışıyorum bölümüm Optisyenlik, İngiltere’de Optometrist olan bir arkadaşım var ve işyerinde gözlem amacıyla ziyaret etmek istiyorum. Turistik vize mi yoksa Tier 5 vizesi mi talep etmeyelim ya da kendisinden nasıl bir davet mektup istemeliyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere'de fuara katılmak için hangi vizeyi almalıyım?
    Ş.H., 01 May 2018, 12:55

    İngiltere'de fuara katılmak için hangi vizeyi almalıyım? İngiltere de yapılacak ilaç ve kozmetik fuarına katılmak için ticari-turistık vıze başvurusu türkçe veya İngilizce yapılması konusunda detaylı bilgi almak istiyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Almanya’dan İngiltere vizesi başvurusu yapabilir miyim?
    İ. S. İ., 01 May 2018, 03:33

    Merhabalar, benim bir sorum olacak. Almanya’dan İngiltere vizesi başvurusu yapabilir miyim? Eylül ayı itibariyle Erasmus Programı’yla 6 aylığına Almanya'ya gideceğim. Almanya'da bulunduğum süre zarfı içinde İngiltere'ye vize başvurusunda bulunmam mümkün müdür? Yeşil pasaportum var ve 6 sene önce bir dil okulu için aldığım İngiltere vizem de eski pasaportumda mevcut.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yeşil pasaportu olan öğrencilerin İngiltere’ye vize alması gerekir mi?
    i. o., 30 Nis 2018, 13:24

    Size Edirne’den yazıyorum, İngiltere’de online bir kursa devam ediyorum. Haziran 19-20 ve Kasım 2018 de sınava girmek için Londra’ya gitmem gerekiyor. Ne tür bir vizeye başvurmam gerekir. Yeşil pasaport sahibiyim. Yeşil pasaportu olan öğrencilerin İngiltere’ye vize alması gerekir mi? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vizesi için kaç lira ödemem gerekiyor?
    H. A., 29 Nis 2018, 13:55

    Gerekli evrakları tamamladıktan sonra İngiltere vizesi randevusu alma süreci kaç gündür? Üç kişi için vize almayı düşündüğümüz için vize işlem tutarı bir kişi için kaç lira olacaktır? İngiltere vizesi için kaç lira ödemem gerekiyor? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Azeri vatandaşları İngiltere’ye vize ile mi giriyor?
    P. M., 26 Nis 2018, 11:03

    Merhaba, Azeri vatandaşıyım ve Polonya’da öğrenciyim, ve D kategorisinde 1 yıllık multi vizem var. Amerika vizem de var (6 aylık suresi henüz dolmadı) Londra’yı 24 saat içinde ziyaret etmek istiyorum. Azeri vatandaşları İngiltere’ye vize ile mi giriyor? Amacım şehri gezmek bunun için vize almam gerekiyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vize bitimine kısa süre kala giriş çıkış yapabilir miyim?
    E., 18 Nis 2018, 22:30

    Merhaba, İngiltere vize bitimine kısa süre kala giriş çıkış yapabilir miyim? 6 aylık İngiltere vizem 9 mayısta bitiyor, mesela 3 mayısta giriş yapıp 8 mayısta çıkış yapacak şekilde biletimi alsam, girişte sorun çıkartırlar mı? Şimdiden teşekkürler yanıtınız için.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere çalışma vizesi nasıl alabilirim?
    M. K., 16 Nis 2018, 08:02

    İngiltere çalışma vizesi nasıl alabilirim? Eşim Macar-Türk çifte vatandaşı. YLSY ile İngiltere'de yaklaşık bir yıl yüksek lisans yapacak. (YLSY: Türk öğrencileri yurtdışına eğitime gönderen bir devlet programı). Ben Türk Vatandaşıyım. Eşimle beraber gitmek ve orada bulunduğum süre içinde de iş bulabilirsem çalışmak istiyorum. Hangi tür vizeye başvuru yapmam gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere'de staj yapmak için hangi vizeye başvurmalıyız?
    N.İ, 05 Nis 2018, 21:59

    Merhaba kızım İngiltere'de Newcastle Üniversitesi'nde 1 aylığına staj yapacak nasıl bir vize başvurusunda bulunmamanız gerekiyor? İngiltere'de staj yapmak için hangi vizeye başvurmalıyız? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

İngiltere için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp