• İngiltere vize süresi nasıl uzatılır? ingiltere vizesi uzatma
    D. Oruçoğlu, 09 Tem 2016, 12:19

    Merhabalar,İngiltere vize süresi nasıl uzatılır? ingiltere vizesi uzatma için bilgi verebilir misiniz? 2 Ekim - 8 Ekim tarihleri arasında İngiltere'ye seyahat edeceğim. Daha önce almış olduğum İngiltere vizemin süresi 10 Ekim'de bitiyor. Seyahatimden önce yeni bir İngiltere vize başvurusu mu yapmalıyım? Yoksa geçerli İngiltere vizem ile İngiltere seyahatimi yapabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Vizeme ret aldım ne yapabilirim?
    M. Korkmazer, 09 Tem 2016, 12:19

    Merhabalar. Vizeme ret aldım ne yapabilirim? İngiltere vizesine başvurdum. İşletme sahibiyim. Vergi levhası, banka hesapları ticari gazete evraklarımı tamamladım. Evliyim ve 1991 yılından beri otel işletiyorum. Tapularımı da evrak dosyasına koydum. Ayrıca 2010'dan beri tekne de işletiyorum. Teknenin turizm belgesini de evrak dosyama koydum. Ret kararı verdiler. Ne yapabilirim? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yabancılarla evli olanların vize işlemleri
    A. İpek, 09 Tem 2016, 12:19

    İyi günler. Temmuz ayında eşim ve kızımla birlikte İngiltere'de yaşayan bir arkadaşımızı ziyaret etmeyi düşünüyoruz. Eşim ve kızım Avrupa vatandaşı. Onlarla birlikte seyahat edeceğim için benim vize işlemlerimde bir kolaylık sağlanabilir mi acaba? Yabancılarla evli olanların vize işlemleri için bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

İngiltere için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp