• İngiltere'de çalışmak için hangi vizeye başvurmam gerekir?
    G.İ., 16 Oca 2019, 14:28

    Merhabalar. 22 yaşında bir gencim. İngiltere’de arkadaşlarım yemek kuryesi olarak çalışıyorlar. Ve beni de yanlarına çalışmaya davet ediyorlar. Arkadaşlarım ayriyeten Bulgaristan vatandaşı olduğu için gitmelerinde bir sorun yaşamadılar. İngiltere'de çalışmak için hangi vizeye başvurmam gerekir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere turistik vize için gereken evraklar nelerdir?
    C.K., 13 Oca 2019, 21:10

    İngiltere turistik vize için gereken evraklar nelerdir? Bir de davetiye olursa dahamı kolay olur gitmem kendime ait evim var 2 aracım var az miktarda param var şu anda 3 yıl çalıştığım düzenli bir işim var gereken evraklar nelerdir bir de nasıl başvuracağız?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vize ücreti ne zaman nasıl ödenir?
    O.K, 11 Oca 2019, 16:22

    merhaba İngiltere 6 aylık vize için belgeleri hazırlamadan elçiliğe gidip önce vize parasını yatırmak istiyorum diyebilir miyim? İngiltere vize ücreti ne zaman nasıl ödenir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Turistik İngiltere Vizesi için tüm evrakların çevirisi gerekir mi?
    s. ozalp, 10 Oca 2019, 15:00

    Merhaba, kızım (20 yaşında) için turistik vize alacağım. Turistik İngiltere Vizesi için tüm evrakların çevirisi gerekir mi? 1-Vize ücretlerini öğrenebilir miyim? 2-Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği e-devletten barkodlu olarak almak yeterli midir? İngilizce tercüme gerekir mi? Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • 18 yaşından küçük İngiltere vize başvuru sahipleri için muvafakatname
    E.K, 09 Oca 2019, 21:43

    Merhaba, velayeti annede olan çocuklar için velayetin ingilizce tercümesi yeterli midir? Babadan ayrıca muaffakat yazısı almak gerekir mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • AB oturum kartım ile eşim yanımda olmadan İngiltere'ye girebilir miyim
    U.K, 07 Oca 2019, 04:16

    Merhaba ben Polonya vatandaşı ile evliyim ve Polonya'da oturum kartım var yakın zaman içerisinde İngiltere'ye eşim olmadan bir turistik gezi yapmak için gitmek istiyorum. Ab oturum kartım ile eşim yanımda olmadan İngiltere'ye girebilir miyim

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • 5 Yıllık İngiltere Vize Ücreti Nedir? Bu ücret nereye yatırılır?
    G. akbaba, 04 Oca 2019, 14:10

    5 Yıllık İngiltere Vize Ücreti Nedir? Bu ücret nereye yatırılır? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • 5 yıllık ve 10 yıllık İngiltere vize ücretleri nedir?
    B.B., 27 Ara 2018, 13:45

    5 yıllık ve 10 yıllık İngiltere vize ücretleri nedir? Turistik vize için. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çocuklar için İngiltere vize ücreti var mı?
    C.D., 20 Ara 2018, 11:05

    Merhaba, Çocuklar için İngiltere vize ücreti var mı? 2 sorum olacak; 4 yaşındaki kızım için 126 Dolar vize ücreti talep edilmekte midir? ayrıca 6 aylık turist vizesi için 126 Dolar haricinde, danışmanlık ve aracı kurum bedeli talep ediliyor mu? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vize reddi almamak için ne yapabilirim?
    D.B, 17 Ara 2018, 14:17

    Merhaba, daha önce İngiltere vize başvurum reddedildi.2 defa İngiltere vize reddi aldım ve yeniden başvuru yapmaktan çekiniyorum.Ret mektubumu ve İngiltere vize ret nedenlerimi de çok anlayamadım. İngiltere vize reddi almamak için ne yapabilirim? Vize Merkezi İngiltere vize reddimi düzeltmem için bana nasıl yardımcı olabilir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Devlet memurları İngiltere vizesi için hangi evrakları hazırlamalı?
    A.K., 10 Ara 2018, 11:18

    merhaba, eşim ve ben 2019 yılında Londra'ya seyahat etmek istiyoruz. ben ticaret ve sanayi odasında, eşim de sgk da memur olarak çalışıyor. Devlet memurları İngiltere vizesi için hangi evrakları hazırlamalı? bir de Londra'da yakın arkadaşlarımız var, gidersek onların evinde konaklayacağız otel vs. rezervasyonumuz olmayacak bu konuda da ek olarak bir şey yapmamız evrak vs gerekli midir? teşekkür ederim, iyi çalışmalar

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • 2019 İngiltere vize ücretleri ne kadar?
    İ.M, 09 Ara 2018, 23:09

    İngiltere vize başvurusu yapacağım fakat vize ücretlerini anlayamadım.6 aylık vize ücreti çok fazla.Ben sadece 7 gün kalacağım.Daha kısa süreli İngiltere vizesi alıp daha az İngiltere vize ücreti ödemem mümkün değil mi? 2019 İngiltere vize ücretleri ne kadar?Detaylı olarak bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Şirket çalışanlarının İngiltere Vize evrakları nelerdir?
    T.S., 06 Ara 2018, 15:40

    Merhaba, Şirket çalışanlarının İngiltere Vize evrakları nelerdir? ben özel bir şirkette mühendis olarak çalışıyorum ve eşim ise özel bir banka çalışanı, bu yaz 1 yaşındaki oğlumuz ile İngiltere'ye tatil amaçlı gitmek istiyoruz. İngiltere vize başvurusu için hangi belgelere ihtiyaç olacaktır yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Tier 2 vizesi alabilmek için banka hesabımda ne kadar para olmalı?
    Ü.H., 04 Ara 2018, 11:29

    Merhaba ben yabancıyım. Türkiye'de yabanci oturma izinine sahibim. Benim abim ingiltere'de restorant var ve beni orada çalıştırmak ıstiyor ve bana iş davetiyesi ve para konunda sponsor olacak! Tier 2 vizesi alabilmek için banka hesabımda ne kadar para olmalı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere'ye yerleşmek istemediğimi anlatan dilekçeyi nasıl yazmalıyım
    F.Ö., 03 Ara 2018, 21:01

    Merhaba, İngiltere'ye yerleşmek istemediğimi anlatan dilekçeyi nasıl yazmalıyım İngiltere'de 2024 yılına kadar yaşama hakkına sahip olan biri eşi ile birlikte İngiltere'ye turistik seyahat yapmak istiyor. kendisinin yaşama hakkının olması eşinin vize almasını zorlaştırır mı? eşi vize alabilsin diye nasıl bir dilekçe yazmak gerekir. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Ankara Antlaşması ile çocuklarımı da İngiltere'ye götürebilir miyim?
    M. A., 02 Ara 2018, 13:22

    Ankara Antlaşması ile çocuklarımı da İngiltere'ye götürebilir miyim? 2 çocuğumla beraber İngiltere'de yaşamak için Ankara Antlaşması'ndan nasıl yararlanabiliriz? Ayrıntılı bilgi almak istiyorum lütfen.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Au Pair Vizesi Devam Ediyor Mu?
    B.K, 23 Kas 2018, 12:56

    Merhaba, Au Pair Vizesi Devam Ediyor Mu? aupair sitesinden İngiltere/ Londra'dan bir aile ile irtibata geçtim. Kendileri İngiltere vize ve göç dairesine başvurup oradaki danışman da e mail ile kontrat, vize başvuru formu, au pair anlaşması vs dosyalar attı. Ama herkes au pair 'in İngiltere Türkiye arasında yapılmadığını söylüyor. Birde ek olarak geri ödeneceğini bildirerek deposit istekleri oldu 785 GBP. Au pair ile ilgili sizin bilgileriniz nelerdir ?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Freelance çalışanlar için İngiltere vizesi
    C.Y, 23 Kas 2018, 11:24

    Merhaba, balayı için İngiltere'ye gitmek istiyoruz. Ben freelance dışarıdan iş yapıyorum dolayısıyla gösterebileceğim bir işyerim yok. Ancak ev tapusu ve hesabımda para var. Ankara anlaşması ile orada bulunan bir arkadaşımızın yanında kalacağız. Freelance çalışanlar için İngiltere vizesi için hangi vizeye tür olarak başvurmalıyız? Çalışmıyor gibi gözüksem de , evlilik belgelerini sunsam başvurum kabul olur mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Ankara Antlaşması İçin Gerekli Evraklar
    İ.Ö, 21 Kas 2018, 14:03

    Ankara anlasmasi vize basvurunda gerekli evraklar nelerdir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vize reddi aldım ne yapmam gerekir?
    S.K, 20 Kas 2018, 15:51

    Merhabalar!İngiltereye 6 aylık öğrenci vizesi başvurısında bulundum.Bütün evraklarımı eksiksiz tamamladım ve başvuruyu yaparken öğrenci vizesini seçtim ama vizem reddedildi.Bana gönderdikleri refusal of a visa evrağında bir yanlışlık olduğunu farkettim.Evrakta "ZİYARETÇİ BAŞVURUNUZ REDDEDİLMİŞTİR". yazıyor.Ama benim başvurum başvuru formuna 6 aylık kısa dönem öğrenci olarak girildi.Bundan sonra ne yapmam gerekiyor.Şöyle bir durum daha var.10 yıl ingiltereye ban cezası gibi birşey yazıyordu red mektubunda.Bunun nedeni benim göç geçmişim ve benimle ve benim sponsorlarımla olan inreterwiev.Kimse bizimle iletişime geçmedi ki ve herhangi bir interwiev olmadı.Bu saatten sonra ne yapmam gerekiyor.Bilgilendirebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yeşil Pasaport sahipleri İngiltere aile ziyareti için vize almalı mı?
    S.B, 13 Kas 2018, 14:27

    Yeşil Pasaport sahipleri İngiltere aile ziyareti için vize almalı mı? Kamuda memurum. Yeşil pasaportum var. Aile ziyareti için vize gerekli midir.? Kaç ay önce başvuru yapmam gerekir? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere Vize Ücreti Ne Kadar Tutar?
    İ. Usta, 09 Kas 2018, 13:54

    Merhaba İngiltere turistik vize başvurusunda bulunmak istiyordum. Fakat baktım ki İngiltere Vize ücreti işte şu kadar, üstüne kargo eklersen şu kadar daha vereceksin, hızlı istiyorsan şu kadar ekspres şu kadar diye diye beni iyice yoluyorlar. Ben illallah ettim. Benim adıma başvuru işlemi yapabilir misiniz? İngiltere Vize Ücreti Ne Kadar? Ben uğraşmak istemiyorum vize işlemleri ile bana gerekli bilgileri iletirseniz bir an önce bu işlemlerin hallolmasını istiyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Ankara Antlaşmasına Başvuruda Bulunmak İstiyorum
    N.C, 26 Eki 2018, 12:57

    Merhaba,Ankara Antlaşmasına Başvuruda Bulunmak İstiyorum ben sağlık meslek lisesi mezunu ACİL TIP TEKNİSYENİYİM.Evliyim ve eşimde marmara üniverstesi güzel sanatlar grafik tasarım bölümü mezunu.Şuanda memur olarak çalışıyor.emeklilik hakkı doldu,istediği zaman ayrılabilir.benim sorum şu:acaba eşim kendi mesleğinde bir iş kurup yada ben kendi mesleğimde bir iş kurup İngiltere'de oturum kazanabilir miyiz? detaylar nelerdir?bunun için nasıl bir yol izlemeliyiz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vizesi için uçak biletimi satın almalı mıyım?
    H.Ö., 11 Eki 2018, 18:31

    Kızımın yüksek lisans mezuniyet töreni için eşim,ben ve kızım 17/Aralık/2021 tarihinde Londra'ya gitmek istiyoruz. Yeşil pasaportumuz var okuldan davet yazısı da geldi. Vize için neler gereklidir, İngiltere vizesi için uçak biletimi satın almalı mıyım? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere'de dil öğrenmek için nasıl vize alabilirim?
    A.Ö, 20 Eyl 2018, 11:42

    Merhabalar ben üniversiteyi yeni bitirdim, iş hayatına başlamadan önce İngiltere'ye gidip İngilizceyi öğrenmek istiyorum. İngiltere'de yaşamını devam ettiren aile dostlarımız var onların yanında 1 yıl ile 6 ay arasında kalmayı planlıyorum. Vize işlemlerini nasıl yürütmem gerekiyor, hangi tür vize başvurusu yapmam gerekiyor, şartlarını nasıl doğru bir şekilde yerine getirebilirim, vizeyi sorunsuz bir şekilde almak istiyorum. İngiltere'de dil öğrenmek için nasıl vize alabilirim? Bu konuda yardımcı olur musunuz ? İlgi ve alakanız için teşekkür ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere'de öğrenci olan eşimden dolayı oturum alabilir miyim?
    E. İ., 15 Eyl 2018, 13:38

    merhaba. İngiltere'de öğrenci olan eşimden dolayı oturum alabilir miyim? benim erkek arkadaşım YLSY bursiyeri. sheffield üniversitesinden kabul aldı. yüksek lisans ve doktorasını yapacak yaklaşık 6 yıl. Gittiğinden 1 sene sonra evlenmeyi düşünüyoruz. Sanırım öğrenci vizesi alacak. sorum şu? eş durumu ile bana vize verilir mi? oturma izni alabilir miyim? yani kısacası evlendikten sonra ben de onunla birlikte İngiltere'de yaşayabilir miyim? şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere'den arkadaşım davetiye gönderirse kolay vize alabilir miyim?
    Y.Ö., 31 Ağu 2018, 03:24

    İngiltere'den arkadaşım davetiye gönderirse kolay vize alabilir miyim? Turist vizesi için başvuru yapacağım. İngiliz vatandaşı arkadaşım ben istek yaparım dedi lakin İngiltere vize prosedürü çok fazla. Uzmanından bilgi almak istedim. kendi tapulu is yerim var kuaförüm esnafım evde kendimin hesabımda 40,000 tl var yani orada arkadaşım ben hallederim dedi ama ona göre bir plan yapacağım olumlu olumsuz cevap verirseniz sevinirim

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere Ankara Anlaşması
    O. P., 29 Ağu 2018, 08:25

    İngiltere Ankara Anlaşması için detaylı bilgi alabilir miyim? Ne kadar bir bütçe ile iş kurmamız gerekiyor.Detaylı bilgi verirseniz sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere Çalışma Vizesi
    T. Kara, 27 Ağu 2018, 10:22

    Üniversiteden yeni mezun oldum. Ülke dışında çalışmak istiyorum. İngiltere çalışma vizesi için neler yapmam gerekiyor? Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kız arkadaşımın vizesiyle dependent vizesine başvurabilir miyim?
    O. O., 01 Ağu 2018, 17:27

    Merhaba, kız arkadaşım ile birlikte Ankara antlaşması kapsamında şirket kurmak amaçlı çalışmalara başladık. Ancak kurmayı planladığımız iş onun yetkinlik alanı içinde, ben sadece maddi destekte bulunacağım. Ayrıca ona yardımcı olacağım. Bildiğim kadarı ile önce o kendi başvurusunu yapacak sonra ben onun iş planının kabulünü ardından dependant vizesi için şahsi başvuracağım. Kız arkadaşımın vizesiyle dependent vizesine başvurabilir miyim? Bu bilgi doğru mudur? Ayrıca bu tip başvurularda danışmanlık almak istesek ücret ne kadar olacaktır? Çok teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

İngiltere için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp