• İngiltere vize başvurusu için muvafakatname gerekli mi?
    A.E., 11 Nis 2019, 19:24

    Merhaba, İngiltere vize başvurusu için muvafakatname gerekli mi? Turistik amaçlı İngiltere seyahatimin vize başvurusuyla ilgili bir sorum olacaktı. Londra’ya 13 yaşımdaki kızımla beraber gideceğiz. Velayeti boşandığım eşimde yani annesinde. Kızımın annesinden havalimanı pasaport kontrolü için noterce düzenlenecek Türkçe muvafakatname alacağım. Peki ayrıca İngiltere vize başvurusu için istenen evraklar arasında Türkçe yada İngilizce muvafakatname var mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vize reddi almamak için ne yapabilirim?
    A.Ö., 04 Nis 2019, 17:59

    Şimdi dayım İngiltere vatandaşıdır onun yanına tatile gitmek istiyorum. Benim kuzenimde gitmek istedi reddedildi. Gitmek için ne lazımdır? Yardımcı olabilir misiniz? İngiltere vize reddi almamak için ne yapabilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vize ücreti nereye ödenir?
    d.s., 03 Nis 2019, 18:13

    Merhaba,İngiltere vize başvurusu yapacağım. İngiltere vize ücreti nereye ödenir? İngiltere vize harcını hangi bankalar kabul ediyor yardımcı olur musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vizesine hangi şehirden başvuru yapmalıyım?
    U.D., 03 Nis 2019, 11:04

    merhaba, ağustos 2019 yılı içerisinde ingiltere vize talebinde bulunma düşüncesindeyim. vize başvurusu için gerekli evraklar temin edildikten sonra hangi şehirden ingiltere vize başvurusu yapmamız gerekiyor? ikametgah adresim batman olduğu için bilgilerinizi rica ederim. iyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • 18 yaşından küçük başvuru sahipleri için İngiltere vizesi
    Ö.A., 31 Mar 2019, 22:47

    Merhaba, 18 yaşından küçük başvuru sahipleri için İngiltere vizesi için bilgi alabilir miyim? İngiltere'ye kızım ile birlikte gideceğim. Eşim ile boşandık ve kızımın velayeti annesinde. Annesinden muvafakatname alarak kızımın başvurusunu ben yapabilir miyim? Yoksa annesinin mi vize alma sürecinde yanında olması gerekiyor? İyi Çalışmalar

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere'den gelen davet mektubu güncel mi olmalıdır?
    B.Ö., 28 Mar 2019, 13:40

    Merhaba, İngiltere'den gelen davet mektubu güncel mi olmalıdır? iş için İngiltere vizesi alacağım ve 2018 temmuzda İngiltere'deki bir firmadan davetiye mektubu almıştım ve şu ana kadar kullanamadım , davetiye mektubunun içerisinde 2018 in ikinci yarısı ve 2019 da gelecektir diye yazmaktadır. 2018 de aldığım bu davetiye mektubunu şu an kullanmam sorun yaratır mı ?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Erasmus+ kapsamında İngiltere'ye seyahat için vize başvurusu
    F.K., 24 Mar 2019, 09:15

    Merhaba Cukurova Universitesinde idari personel olarak gorev yapmaktayim. Insaat muhendisiyim, 657ye tabiyim. Universitemiz Erasmus+ Personel Egitim alma kapsaminda beni yurt disina yolluyor. Ingiltere gitmek istiyorum, Ingilteredeki bir sirket davet mektubunu yolladi. Programimiz toplam 3 gun, ama ben 15 gun kalacagim. Universitemiz resmi gorevlendirme yapacak ve Erasmus+ programi kapsaminda yaklasik 1000 euro odeme yapacak. Ingilterede akademic bir arastirma yapmayacagim, firmanin kendi alanindaki calismalarini izleyecegim. Hangi vize yontemini secmeliyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Londra ve Dublin seyahati için sadece İngiltere vizesi yeterli mi?
    S.B., 20 Mar 2019, 21:26

    Merhaba, 2 haftalık Londra ve Dublin tatili planlıyoruz. Bunun için önce İngiltere'ye gitmek ve daha sonra Dublin'e geçmek istiyoruz. Londra ve Dublin seyahati için sadece İngiltere vizesi yeterli mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vize başvuru formu nereden nasıl doldurulur?
    M., 18 Mar 2019, 14:27

    Merhaba, İngiltere vize başvurusu yapacağım ama İngiltere vize başvuru formunu bulamıyorum.İngiltere vize başvuru formunu nerede nasıl dolduracağım? Formu doldurmadan randevu alabilir miyim ve İngiltere vize başvuru formu İngilizce olarak mı doldurulacak?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • 1 günde İngiltere vizesi alabilir miyim?
    M.B., 07 Mar 2019, 10:49

    Acil bir sağlık durumu için İngiltere'ye gitmemiz gerekiyor 1 günde İngiltere vizesi alabilir miyim? 1 günde sonuçlanan vize işlemi için bilgi alabilir miyim. Evraklar ücret vs.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Öğrenciler için turistik İngiltere vize evrakları nelerdir?
    K.A., 06 Mar 2019, 21:20

    Merhaba ingiltere vizesine başvurucam gerekli belgeleri bir türlü bulamadım turistik vizeye başvurucam yardımcı olur musunuz 19 yaşında öğrenciyim.İngiltere vize evrakları nelerdir? Vize merkezi vize evrakları için yardımcı oluyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vize reddi aldıktan sonra yeni başvuru yapabilir miyim?
    U.C., 06 Mar 2019, 14:44

    Merhabalar. 2017 yılında öğrenci olarak başvuru yaptım. Aracının yanlış yönlendirmesinden kaynaklı red yedim. Şuan turist vizesiyle tekrar başvuru yapmak istiyorum. 6 yıldır düzenli işim var. Sigortam, maaşım düzenli olarak bankaya yatıyor. Kendime ait aracım var. Tekrar başvurumda ilk yediğim redden kaynaklı olumsuz dönüş olur mu ? İngiltere vize reddi aldıktan sonra yeni başvuru yapabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vize başvurumu İngiltere Konsolosluğu'ndan yapabilir miyim?
    K.K., 05 Mar 2019, 12:24

    Merhaba,haziran ayının ilk haftası,kızımla birlikte bir haftalık İngiltere gezisi yapmak istiyoruz,vize başvurusunu en geç ne Zaman yapmalıyım.istenilen evraklar arasında,banka hesabının en az 7000 lira olması gerektiği yazıyor.ben emekliyim,kızım çalışan.bu miktar gerekli mi? İngiltere vize başvurumu İngiltere Konsolosluğu'ndan yapabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiliz vatandaşı eşimle birlikte İngiltere'ye yerleşmek istiyorum
    D.A., 05 Mar 2019, 08:21

    Merhaba, 5 ay önce evlendim eşim hem İngiliz hem de Türk vatandaşı. ben sadece Türk vatandaşıyım şuan Türkiye de yaşıyoruz; ancak İngiliz vatandaşı eşimle birlikte İngiltere'ye yerleşmek istiyorum. Hangi yola başvurursak daha çabuk otum izni alabilirim. İlginiz için teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vize başvurusu yaparken nelere dikkat edilmelidir?
    A.B., 22 Şub 2019, 18:11

    İngiltere vize başvurusu yapacağım.Evraklarımı hazırladım.İngiltere vize başvurusu yaparken nelere dikkat edilmelidir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere'de okuyacak çocuğumla İngiltere'de yaşayabilir miyim?
    F.T., 20 Şub 2019, 18:14

    merhaba, İngiltere'de okuyacak çocuğumla İngiltere'de yaşayabilir miyim? oğlumu İngiltere'de yatılı okula kayıt ettirmek istiyorum. onun öğrenci vizesinde sorun olmayacağını düşünüyorum. Benim 2025 e kadar vizem var ancak onunla 6 aydan uzun kalabilmek için nasıl bir yol izlemeliyim? orada bir eğitim programına kayıt olmam bunu sağlar mı? teşekkurler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere'de çalışmak için hangi vize türüne başvurmam gerekir?
    E.Ç., 20 Şub 2019, 16:12

    Merhaba, İngiltere'de çalışmak için hangi vize türüne başvurmam gerekir? ben asgari ücretli çalışanım İngiltere'ye bundan 7 sene önce 1 ay öğrenci vizesi ile kaldım ve geri döndüm yabancı dil bilgisi yok.İngiltere'çalışmak ve oturum izni almak için hangi vize türüne baş vurmam gerekir .Kendim iş kurmak için sermayem yok yardımlarınız için teşekkürler kolay gelsin

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere'den gelecek davetiye posta yoluyla mı gönderilmeli?
    A.Y., 20 Şub 2019, 13:58

    Merhaba, İngiltere'den gelecek davetiye posta yoluyla mı gönderilmeli? ingiltere vize başvurusu için evrakları hazırlıyorum. Kuzenim davetiye yazdı. Islak imzalı olması şart mı? imzalı halini tarama olarak bana mail attı. Islak imzalı olması gerekiyorsa postaya verecek. Bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • AB vatandaşı eşimle beraber İngiltere'ye vizesiz girebilir miyim?
    E.Ç, 19 Şub 2019, 23:11

    AB vatandaşı eşimle beraber İngiltere'ye vizesiz girebilir miyim? Türkiye ve aynı zamanda Bulgaristan vatandaşıyım eşimle birlikte İngiltere’ye seyahat planlıyoruz.Bugün Londra’dan bir avukatla görüştüm ve AB vatandaşı olduğumdan dolayı eşimi İngiltere’ye eş ile birlikte seyahat ettiğiniz sürece vizesiz girebildiğini söyledi (evlilik cbelgesinin İngilizce tercümesi ile) Eşimi vizesiz İngiltere'ye götürme imkanım var mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere'ye EEA Family Permit vizesi ile gidebilme imkanım var mı?
    İ.A., 15 Şub 2019, 12:14

    Eşim Bulgaristan vatandaşı ve 24 yıllık evliyiz. Bulgaristan evliklik cüzdanımız ve benim BG oturum kartım var, benim İngiltere'ye EEA Family Permit vizesi ile gidebilme imkanım var mı? Vize için neler yapmalıyım, hangi evrakları hazırlamalıyım, nereye müracaat etmeliyim? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vize başvuru formunu nasıl dolduracağım?
    Ö.T., 12 Şub 2019, 18:03

    Merhaba ben şirket ortağıyım.İngiltere vize başvuru formunda iş durumu sorusunda takıldım. İngiltere vize başvuru formunu nasıl dolduracağım? employed mu secmeliyim self employed mu cevap verirseniz çok sevinirim.İngiltere vize başvurumu vize merkezi benim adıma doldurabiliyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İlk defa yurtdışına çıkacak kişilerin İngiltere vizesi alması zor mu?
    E.E., 07 Şub 2019, 11:47

    Merhabalar İngiltere vizesine başvuru yapmayı düşünüyorum İlk defa yurtdışına çıkacak kişilerin İngiltere vizesi alması zor mu? 1 yıllık özel sektörde çalışan işçiyim maaşım 2400 civarında yatıyor İngiltere de dayım ve amcam var amcamdan gelecek olan davetiyeyle başvuru yapmayı düşünüyorum. İngiltere'ye 10 günlük bir gezi yapmayı düşünüyorum. Bir de 2017 yılında İngiltere'den ret aldım banka hesabımdaki paranın kaynağı belli değildi. sizce 1 yıllık bir çalışma hayatı İngiltere vizesi için yeterli olur mu ? Videonuz da bir madde de yurt dışına hiç çıkmadıysa ret verilmesi için bir sebep olabilir deniliyor. bunun için benim şuan da ne yapmam gerekiyor ?ilk defa yurt dışına çıkacağım. teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere'de öğrenci olan çocuğumu ziyaret için nasıl vize alırım?
    E.G., 05 Şub 2019, 00:45

    Merhaba. Kızımız Oxford'da yüksek lisans yapmaktadır. Mart/2019'da ziyaretine gitmek istiyoruz. Ne gibi işlemler yapmamız lazım. İngiltere'de öğrenci olan çocuğumu ziyaret için nasıl vize alırım? Bilgilendirme yapar mısınız rica etsem...

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere Tier 5 vizesi için davet mektubu gelmeden başvuru yapılır mı
    A.Ö., 04 Şub 2019, 21:43

    Öncelikle selamlar, Bu yaz erasmus ile İngiltere'de 3 ay staj yapmayı düşünüyorum. İngiltere Tier 5 vizesi için davet mektubu gelmeden başvuru yapılır mı Tier 5 vizesine başvuracağımı biliyorum. Acaba toplam maliyeti ne olur? Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Üniversite okuduğum için vize çıkmaz diyorlar
    E.P., 25 Oca 2019, 16:33

    Ben bir konuda yardımınıza ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Üniversite okuduğum için vize çıkmaz diyorlar. Ben 19 yaşındayım dil okulu ile İngiltere'ye 5 ay gideceğim vize randevusu bile almak üzereyim. Ancak üniversitem devam ediyor bende İngilizce yazılan mektupta'' okuduğum bölüm Türkçe, yurt dışında İngilizce öğrenip İng. bir bölüme gitmek istediğimi belirttim'' Bazı kaynaklarda Üniversite okuduğum için vize çıkmaz diyorlar. Sizce sorun olur mu? teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vizesi kaç günde sonuçlanır?
    Y.Ç., 22 Oca 2019, 21:13

    İngiltere vizesi kaç günde sonuçlanır? Uçak biletimi satın aldım ama vizem yetişmez diye endişeleniyorum. Genelde kaç günde vize geliyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiliz pasaport yenileme konsolosluk yapıyor mu?
    D.C., 22 Oca 2019, 21:06

    İngiliz pasaport yenileme konsolosluk yapıyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yurt dışında oturum izni olanlar nasıl vize başvurusu yapar?
    E.K., 22 Oca 2019, 21:05

    Yurt dışında oturum izni olanlar nasıl İngiltere vizesi başvurusu yapar? Şu anda Polonya'da Erasmus yapıyorum ve bir haftalığına aile ziyaretine İngiltere'ye gitmek istiyorum almam gereken vize türü hangisidir ve Polonya'da vizeyi almam mümkün müdür? İzlemem gereken süreç nedir? İngiltere vize başvurunu doldurup randevumu Polonya'dan alabilir miyim? Başvuru formu çok karmaşık ve sanırım evrakları sisteme yüklemek gerekiyor. Sisteme eksik evrak yüklendiğinde vize reddi alınabiliyormuş. Size evrakları tarayarak mail yoluyla göndersem işlemlerimi siz yapabilir misiniz? Form doldurma ve evrak yükleme konusunda desteğe ihtiyacım var.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Ailemin hesap dökümünü göstermeli miyim?
    B.Ş., 20 Oca 2019, 21:13

    Merhaba ben yazın İngiltere'ye erkek arkadaşımın yanına gideceğim ve 3 ay kalacağım. Kendisinin orada oturma ve çalışma izni var. Benim yeşil pasaportum var ve daha evvelinden 2-3 kere Avrupa ülkelerine ziyaret etmişliğim ve geçen yıla ait Amerikadan J1 vizem mevcut. Erkek arkadaşım bana davetiye yollayacak ve bütün maddi gelirimi o karşılayacak. Ailemin hesap dökümünü göstermeli miyim? Sadece onun banka hesap dökümü yeterli olur mu yoksa ailemin hesap dökümünü göstermeli miyim? Yanıma bir miktar para alacağım bunu belgelemek zorunda mıyım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • EEA family permit vizesi için başvurabilir miyiz?
    T.S., 18 Oca 2019, 15:44

    Merhabalar, İngiltere'de yaşıyorum aşağı yukarı 30 yıldır, serbest İrlanda vatandaşıyım, İngiltere'de kendi işimi yapıyorum. 7 ,8 yıl önce evlendim, eşimi Türkiye'den İngiltere'ye getirdim, Süresiz oturma hakkını alması için 3 ay daha kalması gerekiyordu ancak Türkiye'den çok iyi bir iş teklifi aldığı için dönmek zorunda kaldı. Şimdi yeniden oturum vizesi almak istiyoruz ama kategori olarak EEA family permit vizesi için başvurabilir miyiz? Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

İngiltere için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp