• İngiltere'de çalışmaya başlamadan önce turistik vize alabilir miyim?
    F.K., 30 Mar 2018, 11:51

    Merhaba! İngiltere'de şef olarak çalışmak için sahibi İngiliz asıllı olan bir lokantadan teklif aldım. Türkiye'de yaşıyorum ve daha önce hiç İngiltere'de bulunmadım. 2 haftalık bir deneme süreci için İngiltere'ye gitmem gerekiyor. Nasıl bir prosedür takip etmem gerekiyor? İngiltere'de çalışmaya başlamadan önce turistik vize alabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Ankara Anlaşması ile İngiltere'de şirket kurmak
    g.m, 07 Mar 2018, 10:34

    Ankara Anlaşması ile İngiltere'de şirket kurmak için bilgi rica ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • 18 yaşından küçük kişiler İngiltere'ye yalnız seyahat edebilir mi?
    V.B., 06 Mar 2018, 20:29

    Merhaba, çocuğum 16 yaşında. İngiltere'ye teyzesinin yanına gidecek.Türkiye'de 25 yaşında kuzeni de kızımla birlikte gidecek, aynı uçağa binecekler.18 yaşından küçük kişiler İngiltere'ye yalnız seyahat edebilir mi? Anne ve babası yanında olmadan başvuru yaparsak sorun yaşar mıyız?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vizesi başvurusunda kaç aylık maaş bordrosu istenmektedir?
    L. C., 19 Şub 2018, 17:51

    Merhaba, İngiltere vizesi başvurusunda kaç aylık maaş bordrosu istenmektedir? Şirketimizde Şubat başında işe başlayan bir personelimizi İngiltere'de bir fuara göndermeyi planlıyoruz. Şirket çalışanı olarak fuar davetiyesi ile vize başvurusu yapacak. Sormam gereken soru: Son 3 aylık maaş bordrosunu veremeyiz, çünkü yeni işe başladı. Ne yapmamız veya nasıl başvurmamız lazım? Bilginizi rica ederim. Saygılarımla

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yeşil pasaportun İngiltere vizesi için bir ayrıcalığı var mıdır?
    A. E., 04 Şub 2018, 21:38

    Merhaba, Yeşil pasaportun İngiltere vizesi için bir ayrıcalığı var mıdır? ben İstanbul'da yerleşik İspanyol vatandaşıyım, eşim yeşil pasaportlu Türk vatandaşı, turistik vize için bir ayrıcalığı var mıdır? Nasıl başvuru yapılmalı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vizemin bitimine kaç gün kala yeniden başvuru yapabilirim?
    L. I., 12 Oca 2018, 16:49

    Merhaba 6 aylık İngiltere vizem 01.02.2017 itibari ile bitiyor fakat 08.02.2017 de Londra'ya gitmek istiyordum. İngiltere vizemin bitimine kaç gün kala yeniden başvuru yapabilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vizesi ile Bulgaristan'a girebilir miyim?
    M., 15 Ara 2017, 11:41

    İngiltere vizem var. İngiltere vizesi ile Bulgaristan'a girebilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere öğrenci vizesi için akrabalarımdan biri sponsor olabilir mi?
    S. S. K., 14 Ara 2017, 22:48

    Merhabalar, İngiltere öğrenci vizesi için akrabalarımdan biri sponsor olabilir mi? okulum 2 hafta içerisinde bitiyor ve ben Londra'da bir okula kayıt oldum dil öğretimi için. Hesabımda belli bir miktar para var 15-20 bin arası ailemin durumu fazla iyi değil fakat sponsor olarak sülaleden birini göstermeyi düşünüyorum büyük bir şirket sahibi kişi, bunun dışında 2 tane yabancı dil sertifikam var ve mühendislik fakültesi öğrencisiyim. Pasaportumla da farklı ülkeye giriş çıkışım var. Vize çıkma ihtimali nedir ve bu sponsor mevzusu benim kafamı karıştıran tek şey sizin önerebileceğiniz herhangi bir şey var mı basit bir hata yüzünden vize reddi yemek istemiyorum. Başka soruların cevabında 3. kişi sponsor olamaz demişsiniz fakat benim tanıdığım kişiler sponsor yaparak vize çıktı çelişkide kaldım. Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere aile ziyareti vizesinde davet mektubu nasıl olmalıdır?
    H. Y., 04 Ara 2017, 18:02

    Selam, İngiltere aile ziyareti vizesinde davet mektubu nasıl olmalıdır? Ben size Azerbaycan'dan yazıyorum. Bizim İngiltere'de bir arkadaşımız var ve bize invitation letter göndermek istiyor. Size sorum özel bir invitation letter (davet mektubu) formatı var mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere Süper Ekspres Vize kaç günde çıkar?
    S. K., 03 Ara 2017, 19:36

    İngiltere Süper Ekspres Vize için 4 aralık başvuru yapmam halinde 5 aralık mesai bitimine kadar vizeyi alabilir miyim? İngiltere Süper Ekspres Vize kaç günde çıkar?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hızlı İngiltere Tier 4 Vizesi Alabilir Miyim?
    N. Y., 22 Kas 2017, 16:49

    Merhaba, Hızlı İngiltere Tier 4 Vizesi Alabilir Miyim? kızım İngiltere'de lisans okuyordu. İkinci sene kaydını bir yıllığına dondurmuştu. 8 ocakta okulu açılıyor. Okul CAS belgesini yolladı. Kızım Amerika'dan 21 aralıkta döneceği için en erken 22 Aralıkta İzmir'den vize randevusu alabilecek. Bu dönemde maalesef çok tatil var. 8 ocakta İngiltere'de olması için Tier 4 vizesi başvurusunu hızlı sonuçlandıracak başvuru seçenekleri var mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çocuğum İngiltere'de ilkokula başlayacak nasıl oturum izni alabilirim?
    S. G., 19 Kas 2017, 17:17

    Merhaba, Çocuğum İngiltere'de ilkokula başlayacak nasıl oturum izni alabilirim? Kızımın ilkokuldan itibaren Londra'da eğitim görmesi için 1-2 yıl içinde oraya yerleşmeyi planlıyorum. Kızım şu an 2 yaşında. Oturum izni alabilmem için gerekli şartları öğrenebilir miyim? Banka hesabında minimum görülmesi gereken rakam gibi detaylı bilgi vermenizi rica ediyorum. Orada özel okula mı göndermem gerekiyor, yoksa devlet okuluna da gönderme şansım var mı? E-mail yoluyla iletişim kurarsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere'de fuara katılacağım hangi vize türüne başvurmalıyım?
    S. D., 13 Kas 2017, 10:47

    İngiltere'de fuara katılacağım hangi vize türüne başvurmalıyım? Ocak ayında İngiltere'de gerçekleşecek Beet eğitim fuarına katılmak için İngiltere vizesi başvurusunda bulunacağım. Şirket ortağıyım, başvuracağım vize türü turistik mi, ticari midir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan vatandaşları İngiltere'ye vizesiz girebilir mi?
    O. Ö., 03 Kas 2017, 11:25

    Merhaba, Bulgaristan vatandaşları İngiltere'ye vizesiz girebilir mi? Eşim ve çocuklarım Bulgaristan vatandaşı ve Bulgaristan pasaportuna sahipler. Turistik gezi amacıyla Birleşik Krallığa gidecekler. Araştırdığım kadarıyla Avrupa Birliği vatandaşlarının vize alması gerekmiyor bunu teyit etmek istiyorum. Bir diğer sorum da Eşim ve çocuklarım yalnız seyahat edecekler, çocuklar için benim muvakkatname vermem gerekiyor mu? Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vizesi için ödediğim ücretleri geri alabilir miyim?
    A. D., 31 Eki 2017, 09:41

    İngiltere vizesi için ödediğim ücretleri geri alabilir miyim? İngiltere'ye hızlı vize başvurusu için ek ödeme yaptım ayrıca vize ücreti verdim. Vize başvurusu yapmaktan vazgeçtim. Vize başvuru ücretini geri alabiliyorum diye biliyorum ama hızlı başvuru için verilen ekspres vize ücretini geri alabilir miyim? Teşekkürler,

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Türk vatandaşıyım Almanya'dan İngiltere vizesi alabilir miyim?
    A.T., 11 Eki 2017, 14:51

    Merhaba ben Türk vatandaşıyım Türkiye'de yaşıyorum yeşil pasaport sahibiyim şu an turistik amaçlı Almanya'da yaşayan yeğenimin yanındayım Türkiye'ye 4 Kasım'da döneceğim. Kuzenimle 28 Ekim - 2 Ekim tarihleri arasında İngiltere'ye turistik amaçlı ziyarette bulunmak istiyorum Düsseldorf İngiliz Konsolosluğuna yeşil pasaportum ve dönüş biletim le müracaat etsem vize alabilir miyim? Türk vatandaşıyım Almanya'dan İngiltere vizesi alabilir miyim? Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • 18 Yaşından Küçükler İngiltere'ye Nasıl Seyahat Edebilirler?
    F., 09 Eki 2017, 07:48

    Merhaba, Annem babam ve 17 yasinda kardesim İngiltere'ye turistik geziye gidecekler. Kardesim 18 yasindan kucuk oldugu icin annem ve babamla beraber seyahat etmesine ragmen noter onayli muvakatname gerekli midir yoksa oglumuzla birlikte seyahat edecegiz tum masraflarini karsilayacagiz gibi bir niyet mektubu yeterli midir? Tesekkurler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bir şirkete ortak olarak Ankara Antlaşması vizesi almak istiyorum
    A. F., 04 Eki 2017, 17:19

    Merhaba , Bir şirkete ortak olarak Ankara Antlaşması vizesi almak istiyorum. Ben İngiltere'deki bir şirkete ortak olmak üzereyim ve bu ortaklığım üzerinden Ankara Antlaşması yoluyla çalışma vizesi almak istiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz? Saygılarımla

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vizesi almak için aile dostumuz sponsor olabilir mi?
    D. E., 27 Eyl 2017, 16:26

    Merhaba. İngiltere vizesi almak için aile dostumuz sponsor olabilir mi? Ben üniversiteden yeni mezun oldum İngiltere'de 3.5 aylık bir dil kursuna gitmek istiyorum. şu an bir gelirim yok veya üzerime bir mal varlığı yok. O yüzden sponsor kefil buldum kendime. kefilim bir aile dostumuz bir şirket sahibi maddi durumu iyi biri. sponsorla nasıl vize alınır neler önemlidir. ben yine de kendime banka hesabı açmalı mıyım. hesabımda az para olursa vize ret olur mu kafam karışık. yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Türkmenistan vatandaşıyım İngiltere vizesi almak istiyorum
    P. C., 24 Eyl 2017, 15:39

    Merhaba, Türkmenistan vatandaşıyım İngiltere vizesi almak istiyorum. Türkiye'den turistik vize alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vizesi başvurusu için pasaport kaç ay geçerli olmalıdır?
    O. A., 21 Eyl 2017, 09:25

    Merhaba, İngiltere vizesi başvurusu için pasaport kaç ay geçerli olmalıdır? 27 Kasım 2017 ile 30 Kasım 2017 arasında İngiltere'ye eğitim amaçlı seyahat için vize başvurusunda bulunacağım. Yalnız mevcut pasaportumun süresi 06 Mayıs 2018 tarihinde dolmakta. Vize işlemlerinde pasaporttan dolayı bir sıkıntı yaşar mıyım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vizemin bitişine 10 gün kala İngiltere'ye gidebilir miyim?
    H. Ç., 19 Eyl 2017, 23:05

    Merhaba 10 Mayıs 2017'de 6 aylık İngiltere vizem var 10 Kasım 2017'de doluyor. 1 kasım - 4 kasım arası Londra'ya gitmek istiyorum fakat vizemin bitişine çok az zaman kalıyor bu bir sıkıntı oluşturur mu? İngiltere vizemin bitişine 10 gün kala İngiltere'ye gidebilir miyim? Vizemin süresi bitmeden ne kadar önce İngiltere'ye gitmeliyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • turistik İngiltere vizesi nasıl alınır?
    H. Ş., 10 Eyl 2017, 22:20

    Merhaba, Eşim ile beraber ingiltere turistik vizesine başvuracağız. Bana dependant olarak eşimle seyahata çıkıyor olacağız. Tek bir ödeme yapıldı ve eşim için ikinci bir başvuru gerekiyor mu? 2. online başvuru formuna gerek var mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Ankara Antlaşması vizesi ile İngiltere'de nerede çalışabilirim?
    S. Watkins, 09 Eyl 2017, 21:05

    Mrb. Ankara Antlaşması vizesi ile İngiltere'de nerede çalışabilirim? Casino (Gaming) alanında uzun yıllardır Türkiye, Amerika ve şu anda da Fas'da çalışmaktayım. Ankara Antlaşması'nı bugün öğrendim. Benim İngiltere'deki bir casinoya iş başvurusu yapabilmem mümkün mudur, bu antlaşmaya göre? En kısa surede cevaplamanız dileğiyle,

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere'ye en kısa sürede nasıl vize alabilirim?
    S. P., 11 Ağu 2017, 16:29

    29 Ağustos ta aile ziyareti için İngiltere'ye gitmek istiyorum. Yeşil pasaportum var. Kısa sürede vize çıkar mı? Ne yapmam gerekir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Ankara Antlaşması ne kadar sürede sonuçlanıyor?
    S.F, 10 Ağu 2017, 15:37

    Merhaba, Ankara Antlaşması ne kadar sürede sonuçlanıyor? İngiltere için Ankara Anlaşması vize başvurusu yapacağım da süresini merak ediyorum. Ankara Anlaşması ile kalan birinin eşi olarak başvuru süreci ne kadarda sonuçlanıyor başvuru Türkiye'den olacak.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere'de uzman doktor olarak çalışmak için başvurmam gereken vize?
    İ.P., 09 Ağu 2017, 23:44

    İngiltere'de uzman doktor olarak çalışmak için başvurmam gereken vize? Saygılarımla.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vizesi başvurusunda askerlik belgesi isteniyor mu?
    T. İ., 07 Ağu 2017, 12:09

    Merhabalar 2 sorum olacak. 1. Turistik vize için 40 yaş üstü erkeklerden askerlik belgesi isteniyor mu? (İngilizce yada Türkçe). 2. Biyometrik fotoğraflarda tarih yazması gibi bir duru söz konusu mu? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada vatandaşları İngiltere'ye vizesiz girebilir mi?
    S. B., 07 Ağu 2017, 10:23

    Merhabalar, Kanada vatandaşları İngiltere'ye vizesiz girebilir mi? 18-20 Eylul 2017 tarihleri arasında kontrat eğitimi konulu bir iş eğitimine gitmeyi planlamaktayız. Benim Kanada vatandaşlığım da mevcut. Konsolosluk sayfasında cevapladığım sorular uyarınca vize almama gerek olmadığını öğrendim, ancak teyit amaçlı da tekrar buradan sormak istiyorum. Kanada vatandaşları 90 gün süreyle pasaportsuz giriş yapabiliyorlar normalde. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Saygılarımla

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Ankara Antlaşması ile İngiltere'de bir işletmeye ortak olabilir miyim?
    T. A., 05 Ağu 2017, 17:09

    Merhaba, Ankara Antlaşması ile İngiltere'de bir işletmeye ortak olabilir miyim? Muğla/Dalyan'da kendime ait coffee&cake shop'um var İngiliz bir müşterim bu işi İngiltere'de yapmak için ortaklık teklif etti. Ankara Antlaşması hakkında detaylı bilgi alabilir miyim... Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

İngiltere için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp