• İngiltere turistik vize ücreti ne kadar?
    F. T., 04 Ağu 2017, 10:01

    Selam, İngiltere turistik vize ücreti ne kadar? Yeşil pasaport sahibi öğrenciyim. İkinci sorum, İstanbul'dan vize alınabilir mi?Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere'ye yerleşmek istiyorum, ne yapmalıyım?
    S. S., 03 Ağu 2017, 17:32

    Selam, ben lisans mezunuyum ve 5 kişilik bir ailem var, İngiltere'ye yerleşmek ve çalışmak istiyorum. İngiltere'ye yerleşmek istiyorum, ne yapmalıyım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Ankara Antlaşması ile İngiltere'ye nasıl yerleşebilirim?
    A. B., 03 Ağu 2017, 16:07

    Ankara Antlaşması ile İngiltere'ye nasıl yerleşebilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere çalışma vizesi nasıl alınır?
    B. E., 03 Ağu 2017, 11:26

    Merhaba, İngiltere çalışma vizesi nasıl alınır? çalışma izni almak için ne yapmalıyım? İyi Çalışmalar

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vizesi ile İrlanda'ya girebilir miyim?
    F. G., 31 Tem 2017, 23:20

    Merhabalar ben arkadaşımla birlikte aralık ayında İrlanda'ya gideceğim de giderken İngiltere aktarmalı gitmek istiyoruz. İngiltere vizesi ile İrlanda'ya girebilir miyim? doğru mu acaba? Yani sadece İngiltere için vize almamız yeterli mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere'de yüksek lisans için hangi vizeye başvurmalıyım?
    E. G., 28 Tem 2017, 11:36

    İngiltere'de yüksek lisans için hangi vizeye başvurmalıyım? Birmingham Üniversitesinde yüksek lisans için gitmek istiyorum. Hangi vize türüne başvuruda bulunmalıyım. Ayrıca part time çalışmak için çalışma vizesi almak istiyorum.Hangi işlemleri yapmam gerekiyor.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Tier 4 Öğrenci Ailesi (Dependant) Vizesi hangi durumlarda alınmalıdır?
    B. Sinoplu, 19 Tem 2017, 13:25

    Sayın yetkili, Tier 4 Öğrenci Ailesi (Dependant) Vizesi hangi durumlarda alınmalıdır? Eylül döneminde yüksek lisans amacıyla İngiltere'ye gitmeyi planlıyorum. 3 yaşındaki oğlum için de Tier-4 dependant vizesi alacağım. Halihazırda eşimin 10 yıllık turist vizesi var. Sadece bizimle başlangıçta gelip geri dönecek (işyerinden ayrılamayacağı için), yani 1 yıl bizimle kalmayacak. Yine de Tier-4 dependant vizesini eşimin de alması gerekli mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yeşil pasaportum var İngiltere vizesine başvurmak istiyorum
    O.K., 18 Tem 2017, 16:05

    İyi günler. Yeşil pasaportum var İngiltere vizesine başvurmak istiyorum. Ben İstanbul'da yaşayan son sınıf bir mimarlık öğrencisiyim. Bu yaz sonuna doğru İngiltere'ye turistik bir gezi planlıyorum. Annemin eski öğretmen oluşundan dolayı yeşil pasaportum var. Vize başvurusu için hangi adımları takip etmem gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Eski pasaportumda kalan İngiltere vizesi geçerli midir?
    M. H., 17 Tem 2017, 13:22

    Sayın Yetkili, Pasaportumun süresi Eylül 2020 de doluyor, fakat ben 10 yıllık İngiltere vizesi almak istiyorum. 2020 de yeni pasaportumu aldığımda, eski pasaportumdaki 10 yıllık vizeyi kullanarak İngiltere'ye giriş yapabilir miyim? Ayrıca vize işlem ücretiniz ne kadardır öğrenebilir miyim? Eski pasaportumda kalan İngiltere vizesi geçerli midir? Teşekkürler, kolay gelsin

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere aktarmalı Amerika'ya gideceğim transit vize almalı mıyım?
    R. S., 14 Tem 2017, 12:57

    İngiltere aktarmalı Amerika'ya gideceğim transit vize almalı mıyım? 23 Temmuz 2017 tarihinde British Airways ile Amerika Birleşik Devletleri'ne Londra Heathrovq Havaalanı aktarmalı gideceğim. Transit vizesi gerekli midir? 3 ağustos 2017 tarihinde de aynı şekilde geri döneceğim...

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çocuklar için İngiltere vizesi nasıl alınır?
    A. AKISKA, 18 Haz 2017, 16:55

    Çocuklar için İngiltere vizesi nasıl alınır? Eşim ve benim yeşil pasaportlarımız var ve geçerli vizelerimiz var. Kızımızda da yeşil pasaport var ancak vizesi yok. Kızımız 8 yaşında ve onunla beraber İngiltere'ye seyahat etmek istiyoruz. Ona da başvuruyu herhangi bir büyük birey gibi mi yapmamız gerekiyor? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere'de gönüllü olarak çalışmak istiyorum
    A.S., 14 Haz 2017, 01:41

    Merhaba, ben ingilizcemi geliştirip farklı kültürleri tanımak adına workaway.com sitesinden bir aile yanında kalıp onlara yardım edeceğim ancak site üyelik esaslarına göre onlar bana vize ile ilgili bir yardımda bulunamıyor ne yazık ki. İngiltere'de gönüllü olarak çalışmak istiyorum, vizeyi nasıl ve ne tür bir vize alacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • 5 Yıllık İngiltere Vizesi alabilir miyim?
    B.Ö., 12 Haz 2017, 10:16

    Merhaba, çalışanım. İngiltere'ye daha önce turist olarak gittim, tekrar gitmek istiyorum.5 Yıllık İngiltere Vizesi alabilir miyim? 5 yıllık turistik vize başvurusu ücreti ne kadardır? İlk 6 aylık vize almıştım.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere'den davetiye gönderen kişiler hangi evrakları hazırlamalı?
    b. ç., 08 Haz 2017, 11:52

    Merhaba, 16 yaşındaki lise öğrencisi oğlum İngiltere'ye dayısını ziyarete gidecek. Uçak biletleri hariç bütün masraflarını dayısı karşılayacak. 1 buçuk ay kalacak. İngiltere'den davetiye gönderen kişiye ait belgeler neler? Bütün belgeler ingilizce mi olacak? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. İyi çalışmalar, saygılar...

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere Ticari Vize
    H. Uzuner, 08 Şub 2017, 15:40

    İngiltere Ticari Vize başvurusunda bulunacağım, şirket çalışanıyım. Daha önceki vize başvurumda vermediğim için teyit etmek istedim; Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği vermem zorunlu mu, yalnızca nüfus kağıdı yeterli mi? Ticari vize başvurusu için dikkat etmem gerekenler nelerdir? Saygılarımla...

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere Transit Vize
    özlem, 01 Şub 2017, 22:42

    Ben mesleki bir kongre için Ankaradan Amerikaya gideceğim. Amerika vizesi aldım. Ancak uçak biletini British airlines'dan almak istiyorum, bu uçak Londra aktarmalı gidiyor. londra havalanında aktarma için bekleme süresi 3 saat görünüyor. Londra aktarması için İngiltere Transit Vize almam gerekiyor mu ? Amerika vizesi yeterli mi ?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vize ücretini ödedim ama başvurmayacağım.Ücret iadesi var mı
    İ.O, 25 Oca 2017, 09:03

    Merhaba, İngiltere vize başvurumu yaptım.Başvuru formunu doldurup ödeme yaptım ve randevu aldım ama seyahatimi iptal etmem gerekiyor. İngiltere vize ücretini ödedim ama başvurmayacağım. Ücret iadesi var mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vizesinin bulunduğu eski pasaport hakkında
    N.E., 19 Oca 2017, 18:13

    Sn.Yetkili, İngiltere vizesinin bulunduğu eski pasaport hakkında bilgi rica ediyorum. 15 Aralık Londra'ya (HTR).girişimde 10 yıllık vizemin (24/11/2018 de bitiyor)bulunduğu eski pasaportumu içindeki tüm detayların fotokopilerini bana vererek aldılar.Bana bir üst yazıyla elçiliğe başvurmamı söylediler.Ne yapmalıyım?Mevcut bitimine 2 yıl bulunan vizemi de harcamak istemiyorum.Sıfırdan yeni uzatım mı veya mevcudu transfer mi?Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere'de Dil okuluna giderken Türk arkadaş yanında konaklama
    F., 14 Oca 2017, 01:26

    İngiltere'de Dil okuluna giderken Türk arkadaş yanında konaklama için bilgi rica ediyorum. Tercümanlık ve Öğretmenlik mezunu olan bir birey olarak dilimi daha iyi geliştirmek için İngiltere'ye dil kursuna gitmeye karar verdim. Orada ikamet edeceğim yer olarak çocukluk arkadaşımın ailesinin evi var. Kendileri Türk. Ve bana 6 Ay kadar evlerinde bir oda verecekler. Vize almama herhangi bir sorun teşkil eder mi? Yoksa illa yazılacağım kursun yurtlarında veya kendi kiraladığım bir evde mi kalmam gerekir ? Şimdiden teşekkürler!

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Vize almak için herhangi bir kurstan sertifika bildirmem gerekli mi?
    C.G., 07 Oca 2017, 01:04

    merhaba, Vize almak için herhangi bir kurstan sertifika bildirmem gerekli mi? Dil eğitimi için minimum 28 haftalık İngiltere'ye vize başvurusunda bulunacağım. Hangi dil seviyesinde olduğumu (A1 veya B2 vs.) herhangi bir kurstan sertifika bildirmem gerekli midir vize alabilmem için? Yoksa herhangi bir dil eğitimimin olup olmadığının bir önemi yok mudur ?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Pasaport geçerlilik süresi İngiltere'ye girişte sorun olur mu?
    A.A., 03 Oca 2017, 11:19

    Merhaba, Mayıs 2017 geçerlilik süreli hususi pasaport sahibiyim. Görevimle ilgili şubat mart 2017 tarihlerinde İngiltere, İskoçya ve Avrupa ülkelerine öğrenci gruplarıyla çıkışlarım olacak. İngiltere vizesi alırken ve diğer Shengen ülkelerinde giriş ve çıkış problemi yaşar mıyım? Pasaport geçerlilik süresiyle giriş çıkışların bir bağlayıcılığı var mı? Bilgi verirseniz sevinirim. Saygılarımla.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İşten ayrıldıktan sonra İngiltere vizesi için başvuru yapabilir miyim?
    E.E., 02 Oca 2017, 21:02

    İşten ayrıldıktan sonra İngiltere vizesi için başvuru yapabilir miyim? Kısa süre önce işten ayrılmış olacağım ayrıldıktan sonra ingiltere'ye gitmek istiyorum daha önce birkaç kez gittim. Eşim halen Türkiye'de çalışmaktadır. Benimde emekliliğime daha var. Bu durumda vize almak için hangi evrakları hazırlamam gerekmektedir.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vizesi için dilekçe İngilizce olmalıdır
    B. Bademci, 30 Ara 2016, 22:10

    Merhaba, İngiltere vizesine başvuracağım ve ailem bu başvuru için sponsor olacak. Fakat ben ve ailem okulum gereği farklı şehirlerdeyiz. Söz konusu sponsorluk için gerekli belgeleri ve ailemin, vize için sponsor olacağını beyan ettiği dilekçeyi faks ile çıktı olarak sunmam kabul edilir mi? Dilekçe Türkçe mi İngilizce mi olmalı? 4 arkadasım kendı basvurdu aynı evrakları vermelerine ramen 3 tanesi red aldı birinin vizesi çıktı. Bu konuda profesyonel hizmet almak istiyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • British Virgin Adaları için vize gerekli mi?
    Behzat, 26 Ara 2016, 23:17

    Merhaba, British Virgin Adaları için vize gerekli mi? 22 Ocak-01 Şubat arası British Virgin adalarına seyahat edeceğim. 12 günlük seyahat için Türk vatandaşlarına vize uygulanıyor mu? İyi çalışmalar

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere Aile Ziyereti Vizesi için davetiye almalı mıyım?
    c. kirman, 16 Ara 2016, 19:49

    İngiltere Aile Ziyereti Vizesi için davetiye almalı mıyım? Ben Marmara Üniversitesinde öğrenciyim. Tatil amacıyla İngiltere ye akrabalarımın yanına gitmek istiyorum. Herhangi bir istek almam gerekli mi? Benim yapmam gereken başvuru nasıl olmalı? Hangi belgeler gerekli? Yapmam gerekenleri söyleyebilirseniz çok iyi olur.Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Öğrenci olarak İngiltere'ye gidebilir miyim?
    M. Dolu, 04 Ara 2016, 06:19

    Benim abim Londra'da, 2 tane dükkanımız var dönerci bende onların yanında kalmak istiyorum.Turist olarak mı göstersem daha iyi olur kendimi yoksa öğrenci olarak mı? İngilteer'de okula gidebilir miyim? En erken ne zaman sonuçlanır hemen gitmek istiyorum.Hızlı bir şekilde İngiltere Vizesi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vizesi ile İrlanda'ya geçiş yapabilir miyim?
    S.A., 30 Kas 2016, 14:51

    Merhaba, İngiltere'de bir hafta kaldıktan sonra Güney İrlanda'ya geçiş yapmayı düşünüyorum. İngiltere vizesi ile İrlanda'ya geçiş yapabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Tier 2 çalışma vizesini nasıl alabilirim?
    S.G., 27 Kas 2016, 00:26

    Tier 2 çalışma vizesini nasıl alabilirim? Ben short-term vize ile Londra'da bir dil okulundan Celta sertifikası aldım. Bu sertifikayla İngiltere'de öğretmenlik yapabilirim fakat şuan çalışma iznim olmadığı için hiç bir yere başvurup çalışamıyorum. Hala Londra'dayım ama vizem nisan ortası bitiyor. Nasıl çalışma izni alabilirim? Çünkü short term visa ile iznim yok çalışmaya. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Tüm illerden İngiltere vizesine başvurabilir miyiz?
    İ.S., 26 Kas 2016, 14:09

    Merhaba, Tüm ilerden İngiltere vizesine başvurabilir miyiz? İkametimize en yakın Başvuru merkezine mi başvurmamız gerekiyor yoksa Türkiye'deki tüm Başvuru merkezlerine başvurabilir miyiz? Ücretler merkeze göre değişmekte mi? Okuduğuma göre en az seyahat tarihinden 90 gün önce başvuru yapabiliyoruz, 90 gün randevu tarihimizden itibaren mi hesaplanıyor? 5 kişi gitmeyi planlıyoruz rica etsem başvuru için gerekli evrakları gönderir misiniz. Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Turistik İngiltere vizesi için aile başvurusu nasıl yapılır?
    H.T., 20 Kas 2016, 22:45

    Merhaba, eşim ve kızımla Ocak ayında Londra'ya gitmek için, turistik seyahat amaçlı vizeye başvurmak istiyoruz. Sadece eşimin başvurması ve başvurusuna kızımı ve beni eklemesi mi gerekir yoksa her birimiz için ayrı başvuru ve ayrı dosya, ayrı başvuru ücreti mi gerekiyor? Turistik İngiltere vizesi için aile başvurusu nasıl yapılır? Teşekkürler...

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

İngiltere için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp