İngiltere vizesi nasıl alınır 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • Y.K 17 Ara 2020, 16:30
    İngiltere vizesi nasıl alınır 2021 yılı itibariyle? Konu hakkında araştırma yapıyordum ve karşıma siz çıktınız. Hali hazırda İngiltere’de yaşayan erkek arkadaşımı ziyaret etmek istiyorum. Kendisi orada yaşıyor birkaç yıldır. Onu ziyaret edebilmem için ne tür işlemler yapmam gerekiyor? Onun bana bir davetiye mektubu göndermesi gerekiyor mu? O şu an hali hazırda orda bir apart dairede kalıyor ve kaldıkları daireyi arkadaşıyla birlikte paylaşımlı olarak kullanıyorlar. Bana davetiye gönderirken orada kalacağımı belirtirse bu problem teşkil eder mi? Konu hakkında birkaç yazı okudum. Yetkili merci ( Konsolosluk) sırf bu yüzden insanlara ret verebiliyormuş. Doğru mu? Bu konuda bilgi verirseniz çok memnun olurum. Birde şu an hali hazırda öğrenciyim. Bana kimin sponsor olması gerekiyor? Konu hakkında geri dönüşleriniz için çok teşekkür ederim şimdiden. İyi günler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 17 Ara 2020, 16:30

    Merhaba, İngiltere vizesi alma yolları denildiğinde akla gelen ilk yollardan biri; İngiltere’de yaşayan bir tanıdığınız size davetiye göndermesi ve sizin bu davetiyeyi referans alıp kendi başvuru evraklarınızı hazırlayarak başvuru sürecine dahil olmanızdır. İngiltere’de yaşayan erkek arkadaşınızı ziyaret edeceğinizi belirtmişsiniz. Erkek arkadaşınız hali hazırda İngiltere’de yaşıyor ve gerekli vizeye sahip ise eğer size bir davetiye göndermeye hak kazanmış demektir. İngiltere’de yaşadığı yer ile ilgili bir kontratı var ise ve bu kontrat üzerinden konaklıyorsa; Kontratını sunarak ve size kendi yazıp imzaladığı davetiye mektubunu taratarak yollayabilir.

    İngiltereye Vize Nasıl Alınır

    İngiltereye vize nasıl alınır denildiğinde, bu sorunun cevabı başvuru sahibinin şartlarına göre değişkenlik gösterir. Hali hazırda öğrenci olduğunuz için hazırlamanız gereken evraklar ‘’Öğrencilerin hazırlaması gereken evraklar’’ adı altında hazırlanmalıdır. Buna göre seyahatinizi finanse edecek durumda değilseniz; Sizinle Birinci dereceden bir akrabalık bağı bulunan biri size sponsor olmalı ve seyahat giderlerini karşılayacağına dair güvence vermelidir. Bu durumda sponsor olacak kimse düzenli bir sigortalı çalışan, emekli veya İşveren olmak durumundadır. Bu şekilde vasıflı kişilerin sizin için yapacağı sponsorluk, başvurunuzun olumlu sonuçlanması adına size katkı sağlayacaktır.

    Sponsor olarak bulunacak kişiye dair evrak listesini dilerseniz müşteri temsilcileri arayarak en detaylı şekilde edinebilirsiniz. Sponsor olacak kişi adına hazırlanması gereken evraklar ile başvuru sahibinin kendisinin hazırlaması gereken evraklar hemen hemen aynı öneme sahiptir. Bunu bilmenizde fayda var. İngiltere vizesi nasıl alınır 2021 başlıklı bu yazımızda umuyoruz ki sizlere gerekli bilgileri verebilmişizdir. Konu hakkında veya farklı konularda soru ve önerileriniz için bize web sayfamız aracılığıyla ulaşabileceğiniz kurumsal hatlarımızdan ulaşabilirsiniz.

    Abdullah Tunç

    [email protected]

    0212 970 05 53

    ingiltere vizesi nasıl alınır 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • O.K. 14 Oca 2021, 13:21

    Merhaba, İngiltere vizesi nasıl alınır 2021 yeni kuralları var mı? Süreçle ilgili tavsiyelerinizi rica edeceğim. Daha önce dil eğitimi için Amerika’ya gittim fakat turist olarak Avrupa ülkeleri de dahil seyahatim olmadı. İngiltere’de yaşayan bir arkadaşımı ziyarete gidiyorum. Kendisi de İngiltere’ye yeni taşındığı için davetiye almayacağım. Turistik vize başvurusu için Bursa’dan yapmam gerekenler hakkında yönlendirme rica ediyorum. Bursa’da yaşıyor ve çalışıyorum. İstanbul’a gitsem prosedür farklı ı olacak? Teşekkürler. İyi çalışmalar.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 14 Oca 2021, 13:22

    Merhaba, Türk Vatandaşları için İngiltere standart ziyaretçi vize başvuru prosedürlerinde yapılan önemli değilşiklikler ve bu konuda yapılan resmi bir açıklama henüz yoktur. Başvuru aşamaları ve süreçte dikkat edilmesi gereken kurallar aynıdır.

    İngiltere vizesi alma yolları başvuru yapacak kişinin seyahat gerekçesine göre belirlenecektir. İngiltere’de yaşayan bir aile yakını ya da arkadaş ziyareti söz konusu ise davetiye alarak başvuru yapılması tavsiye edilir. Davetiye almanız seyahat nedeninizin daha net olmasını sağlayacaktır. Özellike daha önce turistik vize ve seyahat geçmişi olmayan başvurucuların davetiyeli başvuru yapmaları çok daha doğru olacaktır. İngiltere turistik vize başvurusu ve aile arkadaş ziyareti başvuru türleri kısa süreli standart ziyaretçi vize kategorisindedir. Her iki tür için başvuru adımları, ücretler ve doldurulan form aynıdır. Tek fark davetiye olması ve konaklamanın bir yakının yanında yapılacak olması olacaktır.Davetiye alarak dosyanıza eklemeniz, başvuru formunda da seyahat amacı ve konaklama yeri bölümlerine davet eden bilgilerini girmeniz doğru olacaktır.

    ‘’İngiltere’ye vize nasıl alınır?’’ sorunuzun yanıtı; Bursa’dan ve İstanbul’dan yapılacak başvurular için aynı olacaktır. İngiltere vize başvuruları için ikamet koşulu bulumamaktadır. Bu nedenle randevunuz Bursa’dan, İstanbul’dan ya da diğer illerden alınabilir. Randevu alımı için online form doldurulmalı ve randevu istenilen ilden alınmalıdır. Sistem üzerinden hangi şehir seçildiyse randevuya o şehirden katılım zorunludur. Randevu günü ise parmak izi verilerek pasaport teslim edilecektir.

    İngiltere vizesi nasıl alınır 2021 yılı evrak listeleri ve ücretleri hakkında bilgi almak için müşteri temsilcilerimizle iletişime geçebilir ve başvuru sürecinizde profesyonel danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • D.R 26 Haz 2021, 13:27

    Sayın yetkili, İngiltere’ye turistik olarak gitmek ve görmek istiyorum. İngiltere vize işlemleri için nasıl bir yol izleyebilirim. Daha önce yurtdışı seyahatim olmadı. İngiltere vizesi nasıl alınır 2021 yılında ne gibi değişiklikler oldu vize işlemleri ile ilgili. Benim kendime ait bir şahıs şirketim var. Firma sahibi olarak şirketimin evraklarını sunabilirim. İngiltere vize başvurusu için sizden destek almak istiyorum. Yardımcı olmanızı rica ederim. Teşekkür ederim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 26 Haz 2021, 13:29

    Merhabalar, İngiltere vizesi alma yolları ile ilgili sizi bilgilendireceğim. İngiltere vizesi için bizim aracılığımız ile başvuru yapabilirsiniz. Size yapmanız gerekenler ve hazırlamanız gereken vize evrakları ile ilgili bir bilgilendirme maili göndermiş olacağız.

    İngiltere’ye vize nasıl alınır hakkında sorularınıza cevap olarak yüzyüze görüşme sağlayabiliriz veya size gönderdiğimiz başvuru evraklar listesini hazırlayıp da ofisimizi ziyaret edebilirsiniz. Başvuru evraklarınız hazır olduğunda bize posta veya kurye ile de iletebilirsiniz.

    İngiltere vizesi için başvuru evraklarınız tarafımıza ulaşmadan size yardımcı olamıyoruz. Tarafımıza ulaşan başvuru evraklarınız gerekli kontrollerden geçtikten sonra vize başvuru işlemlerinize başlayacağız. İngiltere vize başvurunuz online sistem üzerinden başvuru formunuz tarafımızdan doldurulacaktır. Çalışma durumunuza göre, seyahat tarihinize ve seyahat amacınıza göre, banka hesaplarınızdaki bakiyelere, yatırım hesaplarınıza istinaden bilgileri başvuru formunuzda belirtmiş olacağız. Bu sebeple vize başvurunuz için sunduğunuz tüm evraklar doğru ve eksiksiz olmalıdır. Sunduğunuz ve verdiğiniz tüm bilgilerden siz sorumlu olmaktasınız. Mutlaka evraklarınızı hazırlarken yanlış beyanda bulunmamanızı önemle rica ederiz.

    İngiltere vizesi nasıl alınır 2021 yılındaki tüm değişiklikler hakkında ve süreçler hakkında sizi daha detaylı bilgilendirmek için ofislerimizi ziyaret edebilirsiniz. Vize Merkezi websitesimiz’den güncel evrak listelerine de ulaşabilirsiniz. Sosyal medya hesaplarımızdan da bizi takip edebilirsiniz. Ofis telefon numaramız olan 0212 970 05 53 bize bu numaradan hafta içi 08:30 ile 18.00 arası kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Hafta sonu cumartesi günleri ofisimiz açıktır. Cumartesi günü çalışma saatimiz ise 10.00 ile 14.00 arası hizmet vermektedir. Vize işlemlerinizde bizi tercih ettiğiniz teşekkür ederiz. Uzman ekibimiz ve profesyonel müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp