İngiltere vize başvurusu 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • Y.E 16 Ara 2020, 16:31
    İngiltere vize başvurusu 2021 yılı itibariyle başvuruları direkt konsolosluğa mı yapmak durumundayız? Yapılacak olan vize başvurusu için evraklar nereye teslim edilecek? Konsolosluğa direkt elden evrak teslimi yapmak durumundayız sanırım doğru mu? Ben hali hazırda İstanbul’da ikamet ediyorum. Burada şu an çalıştığım bir iş ne yazık ki yok. Siz bu durumda nasıl başvuru yapacağım konusunda bana yardımcı olabilir misiniz? Kendi adıma kayıtlı bir evim, bir arabam mevcut. 2 sene sonunda boşanarak evliliğimi sonlandırdığımı da bilmeniz de fayda var. Hali hazırda ki durumumla başvuru yapabiliyor muyum? Vereceğiniz bilgiler için şimdiden çok teşekkür ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 16 Ara 2020, 16:31

    İngiltere vizesi başvuru evrakları denildiğinde öncelikle başvuru sahibinin ne işle meşgul olduğu akla gelmelidir. Yapılacak olan vize başvurusunun şeklini tamamen kişinin çalışma şekli belirler. Siz hali hazırda herhangi bir işle meşgul olmadığınızı belirttiniz. Bu durumunuz konuyla ilgili olarak herhangi bir iş evrağı sunamayacağınız anlamına gelmektedir. Kendinize ait bir eviniz , yada şöyle söyleyelim; Gayrimenkulleriniz olması sizin için tabi ki bir avantaj. Yapılacak olan vize başvurusu için yeterli maddi imkanlara sahip olmanız, yeterli finansal kaynağa sahip olmanız da bir avantaj. İngiltere Hükümeti aldığı kararlar doğrultusunda; Ülkelerine gelecek yabancı ülke vatandaşlarının, ülkelerinde geçirecekleri süre zarfında kendilerine yetecek maddi imkanlara sahip olmasını ve tekrar geldikleri ülkeye gere dönmeleri için sebeplerinin olmasını beklerler.

    İngiltere Vizesine Başvurmak

    İngiltere vizesine başvurmak için durumunuz müsait. Çok avantajlı durumda olduğunuzu söyleyemediğimizi bilmeniz de fayda var yalnız. Çalışan veya işveren statüsünde olan bireyler her zaman bir adım öndedirler. Bunu bilmenizde fayda var. Hali hazırda ki durumunuzla ilgili elinizde ki tapular, ruhsatlar, finansal kaynağınızı gösteren banka dökümleri vs . Bunlarla da başvuru yapılabildiğini unutmayın lütfen .

    İngiltere vize başvurusu 2021 yılında ve diğer yıllarda gerekli prosedür uygulandığında alınabilecek bir vize türüdür. Konu hakkında detaylı bilgi almak için bize web sitemizden veya web sitemiz aracılığıyla ulaşabileceğiniz kurumsal hatlarımız aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Müşteri temsilcilerimizin durumunuza uygun atacağı evrak listesi ve yönlendirmeleriyle uygun bir başvuru yapabilirsiniz.

    Abdullah Tunç

    [email protected]

    02129700553

    ingiltere vize başvurusu 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • S.T. 07 Oca 2021, 10:06

    İyi günler, İngiltere vize başvurusu 2021 şartları nelerdir? Başvuru için ve vize almak için mülakat yapılıyor mu? Aile ziyareti amacıyla İngiltere’ye gitmek istiyorum. Covid nedeniyle seyahatimi Mart Nisan aylarında yapmayı planlıyorum. İşlemlere başlamam gerek tarih ne zaman olmalı? Aile ziyareti için sağlamam gereken koşullar ve evraklar nelerdir? Oturumu olan kuzenimi ziyaret edeceğim. Kendisi Tier 2 vizesi alıp oraya yerleşti. Ben ise Türkiye’de bir denetim firmasında 1,5 yıldır çalışıyorum. Yönlendirmeleriniz benim için çok önemli. Şimdiden çok teşekkürler.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 07 Oca 2021, 10:07

    Merhaba, İngiltere vizesi başvuru işlemleri için gerekli koşullar vize işlemi yapacak kişinin durumuna ve İngiltere’ye gidiş amacına göre değişecektir. Gerekli evraklar ve sağlanması gereken temel koşullar sizin koşullarınıza göre şekillenecektir.

    Ziyaret amacı ile İngiltere’ye gitmeniz durumunda, sizi İngiltere’de misafir edecek yakınınızdan davet mektubu almanız önemlidir. Davetiye ile seyahat amacınızı kanıtlamış olacaksınız. Ayrıca davet eden kişi ile yakınlık dereceniz de başvurunuzu değerlendiren vize memuru için önemli olacaktır. Bu nedenle başvuru dosyanızda, vize formunda, davetiyede ve diğer vize dilekçelerinde davet eden kişi ile ilişki mutlaka açıklanmalıdır. Mümkünse resmi evrak ile akrabalık ilişkisini belgelendirmeniz de avantaj sağlayacaktır.

    İngiltere vizesine başvurmak için seyahat tarihinize 90 günden daha az zaman olmalıdır. İleri tarihli seyahatler için yapılan başvurular kabul edilmemektedir. Başvuru için randevu almak zorunludur. Randevu genellikle 5-7 gün sonrasına verilir. Yoğun dönemlerde bu süre uzayabilir. Randevudan sonra vize sonuçlanma süresi ise 21 gündür. Seyahat tarihinizi kaçırmamak için başvurunuzu gidiş tarihinizden en az 1,5 ay önce yapmış olmanızı ve randevu almanızı tavsiye ediyoruz.

    Çalışan olarak yapacağınız İngiltere vize işlemleri için işyerinizden çalışma evraklarını ve resmi şirket belgelerini almalısınız. Bu evraklar seyahat ticari olmasa da zorunlu evraklardır. Maaş aldığınızı gösterir bordrolar ve maaş banka hesabı da hazırlanması zorunlu diğer vize evraklarıdır.

    İngiltere vize evrakları listesi için web sitemizi incelemenizi, İngiltere vize başvurusu 2021 yılı koşulları ve süreci hakkında daha detaylı bilgi için ise temsilcilerimiz ile iletişime geçmenizi öneririz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp