İngiltere vize fiyatları 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • K.L 15 Ara 2020, 14:29
    İngiltere vize fiyatları 2021 yılı itibariyle değişkenlik gösteriyor mu? Başvurumu yaparken TL cinsinden ödeme mi yapmam gerekiyor? Babamdan aldığım para mı direkt hesabıma atsam problem olur mu? Hesabımda sunduğum paranın sanıyorum kaynağının belli olması gerekiyor. Ama benim merak ettiğim şey elden aldığım paranın kaynağını nasıl göstereceğim ki? Konu hakkında yardımcı olma şansınız var mı? 2021 yılı itibariyle yapacağım başvuruda benim kendi hesabımda ki parayı mı sadece referans alacaklar? Şu an hali hazırda çalışmıyorum. Sadece hesabımda biriken para var. Ne yapmam gerekiyor? Konu hakkında yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 15 Ara 2020, 14:29

    Merhaba ‘ İngiltere vize fiyatları her yeni yılda belli bir artış gösterecektir.’ Diye bir kaide yoktur. Konsolosluğun yatırılacak olan vize harçlarına ne kadar zam yapacağı veya hiç zam yapmayacağı tamamen İngiltere Hükümetinin Türkiye’de yetkilendirdiği İngiltere İstanbul Başkonsolosluğu ve Ankara İngiltere Büyükelçiliği’nin alacağı ortak kararlar neticesinde değerlendirilmektedir. İngiltere vize fiyatları her yıl sonunda değil, yılın belli zamanlarında da artış gösterebilmektedir. Bunu da göz önünde bulundurmak da fayda var. Vize başvurusu yaparken kendi finansal yeterliliğinizin uygun olmadığı durumlarda farklı bireylerin sponsorluğuna ihtiyaç duymaktasınız. Size sponsor olacak kişi birinci derece akrabanız olmak durumundadır.

    İngiltere vize fiyatı

    İngiltere vize fiyatı yapacağınız vize türüne göre ve ne kadar süreli vize başvurusu yaptığınıza göre değişkenlik göstermektedir. Örn; 6 aylık bir vize başvurusu yaptığınız durumda ödediğiniz meblağ ile 2 yıllık bir vize başvurusu yaptığınız durumlarda ödediğiniz meblağ aynı değildir. Farklılık gösterir.  Sunacağınız evraklar ile finansal yeterliliğinizi göstermek durumunda olduğunuzu yukarıda belirttik. Konsolosluk yetkilileri hesabınızda ki paranın kaynağını her zaman kanıtlamanızı ister. Elden aldığınız parayı babanızdan aldığınıza dair babanızın adından ıslak imzalı bir dilekçe alarak sunmanız gerekmektedir. İngiltere vize fiyatları konsolosluğunuzun size sunduğu hizmetin karşılığı olarak aldığı bir paradır. Bunun dışında bir danışmanlık hizmeti almak istediğinizde bunun için ayrıca ücret ödemeniz gerektiğini unutmamanızda fayda var.

    İngiltere vize fiyatları 2021 yılı itibariyle durum yukarıda anlatıldığı gibidir. Farklı konuylarda ve vize fiyatları konusunda güncel bilgileri takip etmek adına sayfamızı takip edebileceğinizi unutmayın lütfen. Umuyoruz sizlere yardımcı olabilmişizdir. Mutlu, sağlıklı yarınlar dileriz.

    Abdullah Tunç

    [email protected]

    0212 970 05 53

    İngiltere vize fiyatları 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • K.E 30 Ara 2020, 11:25

    Selamlar; İngiltere vize fiyatları 2021 yılında ne kadar? Ticari vize alacağız. Aynı iş yerinden yaklaşık 5 çalışan olarak başvuru yapacağız. Yöneticimize iletmek üzere vize için gerekli tüm ödemelerin bilgisi gerekiyor. Uygun bulunması halinde sizden danışmanlık alırsak tüm süreci siz mi yapacaksınız. Şirketimiz İzmit’te. İşlemleri biz gelmeden firmanız tamamlayabilir mi? Bilgi ve destek için şimdiden çok teşekkürler.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 30 Ara 2020, 11:27

    Merhaba, İngiltere ticari vize başvuru işlemi için ödeyeceğiniz ücret tercih edeceğiniz vize süresine göre değişmektedir. Ticari amaçlı seyahatler için 6 aylık, 2 yıllık, 5 yıllık ve 10 yıllık vize talep hakkınız vardır. Ücretler vize süresine göre artacaktır. İlk vizeniz ise ve ticari seyahatin tekrarlarının olacağını beyan edemezseniz 6 aylık başvuru tavsiye ediyoruz. Yine de daha doğru tavsiye için başvuru dosyalarınızı görmemiz doğru olacaktır.

    İngiltere vize fiyatları; 6 ay için 132 USD, 2 yıl için 501 USD, 5 yıl için 909 USD, 10 yıl için 1141 USD’dir. Danışmanlık ücretlerimiz ve ihtiyacınız olması halinde satın alabileceğiniz hızlı vize seçenekleri için temsilcilerimizden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

    Vize harç bedelleri her başvuru sahibi için ayrı ayrı ödenir, grup başvurusu ve grup ödemesi uygulaması bulunmamaktadır.

    İngiltere vize işlemlerinizi danışmanlığımız ile yapmanız durumunda sürecin başından sonuna kadar gerçekleştirilmesi gereken tüm adımlar tarafımızdan tamamlanacaktır. Evrak listeleri sizlerle paylaşılacak, evrakların kontrolleri yapılacak, gerekli olması halinde dosyanızı güçlendirecek ek evraklar talep edilecek, formlarınız doldurulacak ve randevunuz alınacaktır. Randevu günü parmak izi beyanı için ilgili merkezde bulunmanız zorunludur. Bu nedenle bir defaya mahsus sizi parmak izi beyanına davet edeceğiz. Sonraki süreçte pasaport takibiniz ve teslimi ise bizim tarafımızdan yapılacaktır.

    İngiltere vize fiyatı (İngiltere vize harç bedeli) vize başvurunuzun olumsuz sonuçlanması durumunda iade edilmemektedir. Ayrıca hatalı başvuru size zaman kaybı yaşatabileceği gibi, hatalı başvuru nedeni ile alınan retlerin düzeltilebilmesi zor olabilir. Bu nedenle süreçte danışmanlık hizmeti almanızı tavsiye ediyoruz.

    İngiltere vize fiyatları 2021 yılı güncel rakamları bilgisi ve evrak listeleri için bizi arayabilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp