İngiltere vize ücreti 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • E.S 14 Ara 2020, 17:12
    İngiltere vize ücreti 2021 yılı itibariyle ne kadar olacak? Konsolosluğa ödenen harç her başvuru kategorisi için aynı mı? Ben İngiltere’de bulunan arkadaşımı ziyaret etmek istiyorum. Ne adı altında başvuru yapmam gerekiyor? Başvurumun çeşidi ne olacak? Ne gibi evraklar hazırlamam gerekiyor? Şu an hali hazırda sigortalı bir işte çalışmıyorum. Hali hazırda öğrenciliğim devam etmekte. Öğrenci olarak vize başvurusu yapmam için herhangi birinin bana sponsor olması yetiyor mu? Sponsor olacak kişinin birinci derece yakın bir akrabamın olması şartı gerçekten var mı? Konu hakkında genel bilgiler vermenizi rica edeceğim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 14 Ara 2020, 17:12

    İngiltere vizesi ücret konusunda her sene başında İngiltere resmi makamlarınca alınan kararlar doğrultusunda vize ücretleri belirlenmektedir. Vize ücretlerinin ne kadar artış göstereceği konusu tamamen resmi makamlarca belirlenmektedir. İngiltere vizesi ücret için ne kadar ödeneceği; Kişilerin çalışma durumu, öğrencilik vasıflarının olup olmaması ile ilgili değildir. Tüm başvuru sahipleri aynı ücreti ödemekle mükelleftirler. Bu ücret konusunda herhangi bir indirim söz konusu değildir. Öğrencilik üzerinden başvuru yapılacağı için sponsor olması genel durumlar için geçerlidir. Farklı durumlar taşımanız bu durumu değiştirecektir.

    2021 İngiltere Vizesi Ücreti

    2021 İngiltere vizesi ücreti konusunda ücretler ne kadar süreli bir başvuru yapmak istediğinize göre değişkenlik gösterir. Örneğin 6 aylık bir başvuru ile 2 yıllık bir başvurunun ödeme koşulları aynı değildir. Almak istediğiniz vizenin süresi artıkça ödemeniz gereken harç bedeli de artış göstermektedir. Bu ne kadar süreli bir vize almak istediğinizle alakalıdır. Öğrenci olarak başvurmanız durumunda başka herhangi birine ihtiyaç duymadan yaşamınızı idame ettirmeniz gerekiyor olmakta. Örn; Kendinize ait gayrimenkulleriniz vardır ve her ay bu gayrimenkullerin kira gelirleri sizin kendi şahsi banka hesabına yatmaktadır. Bu durum kira sözleşmeleriyle birlikte sunulduğunda kanıtlanabilir bir durum ve geçerli bir durumdur. Veyahut yüklü miktarda bir burs getiriniz vardır ve bursun her ay belli bir miktarını harcıyor belli bir miktarını da kenara ayırıyorsunuzdur. Birikmiş olan mevlayı sunarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

    İngiltere vize ücreti 2021 yılında ve sonraki yıllarda, her sene güncellendiği için aktif olarak takip etmeniz gerekmektedir. Bunu Konsolosluğun resmi web sitesinden takip etmek yararınıza olacaktır. Konu hakkında veya farklı konularda sorularınız için bize ulşabilirsiniz.

    Abdullah Tunç

    [email protected]

    0212 970 05 53

    İngiltere vize ücreti 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • H.T. 30 Ara 2020, 11:11

    Merhabalar, İngiltere vize ücreti 2021 yılı tutarı ne kadar bilgi verir misiniz? Turistik vize başvurusu yapacağım. 2020 yılı başında başvuru yaparken ödediğim ücretle aynı tutarı mı ödeyeceği yoksa Ocak itibariyle zam gelebilir mi? Önceki turistik İngiltere vizem 6 aylıktı, yeni başvurumu mümkünse daha uzun süreli yapmak istiyorum. O nedenle hem 6 aylık hem de 2 yıllık vize için masrafların bilgisini rica edeceğim sizlerden. Çok teşekkürler.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 30 Ara 2020, 11:11

    Merhaba, İngiltere vize başvurunuza dair sorularınız için bize ulaştığınız için teşekkür ediyoruz.

    İngiltere turistik vize ücretleri kur farkına bağlı olarak değişmekte, artış ya da azalış göstermektedir. 2021 yılı için vize harç ücretlerine zam gelmemiştir fakat 2020 yılı başında ödediğiniz tutarla aynı vize harç ücret ödemesi olmayacaktır.

    İngiltere vizesi ücret bilgisi için vize türü ve vize süresi önemlidir. Turistik başvuru yapmak isteyen kişiler 6 aylık, 2 yıllık, 5 ya da 10 yıllık başvurular için farklı ücret ödemesi yapacaklardır. 6 aylık vize başvurusu yapmak istemeniz halinde ödemeniz gereken güncel harç tutarı 132 Dolar olacaktır. Bu tutar Konsolosluk vize harç bedelidir. İşlemleri danışmanlığımız yardımı ile yapmanız halinde danışmanlık ücreti de ödemeniz gerekecektir. Ücret detayları için bizimle iletişime geçebilir, teklif maili talep edebilirsiniz. 2 yıllık başvuru talep etmeniz halinde ödeyeceğiniz harç bedeli ise 501 Dolar’dır. Başvuru için ödenmesi zorunlu harç giderlerine ek olarak isteğe bağlı faydalanabileceğiniz hizmetler vardır. Hizmet detayları ve ücretleri hakkında temsilcilerimizden detaylı bilgi ve tavsiye alabilirsiniz.

    Kredi kartı ya da banka kartı ile internet üzerinden ödenen 2021 İngiltere vizesi ücreti vize onayı verilememesi durumunda iade edilemez. Vize için gerekli şartların sağlanmaması durumunda ret alınabileceği gibi yanlış vize başvuru işlemi yapılması halinde de vize reddi alınabilmektedir. Bu nedenle başvurunun dikkatli yapılmasını tavsiye ediyoruz. Başvuru evrakları mutlaka İngiltere Konsolosluğu tarafından talep edilen evraklar olmalıdır.

    İngiltere vize ücreti 2021 güncel harç ücretleri ve danışmanlık ücretlerimiz hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    İlginiz için teşekkür ediyoruz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • F.O 22 May 2021, 22:08

    Merhabalar, İngiltere konsolosluğuna vize başvurusu yapmak istiyorum. Geçen sene İngiltere vize başvurusu için konsolosluğa bir acente ile vize başvurusu yaptım. Vizemi aldım ve seyahat edemedim bu benim için problem olur mu? Parmak izi vermiştim tekrardan parmak izi vermem gerekiyor mu? Benim için hangi evraklar gerekiyor? 5 yıldır özel bir şirkette çalışıyorum. Geçen sene ödemiş olduğum vize ücreti ile aynı ücreti mi ödeyeceğim? Bu sene İngiltere vize ücreti 2021 fiyatları nedir? Ödemem gereken toplam tutarı bana bildirebilir misiniz.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 22 May 2021, 22:11

    Merhabalar, İngiltere vize başvurunuzda size yardımcı olabiliriz. Geçen sene almış olduğunuz İngiltere vizeniz ile seyahat edememiş olmanız sizin için ve vize başvurunuz için herhangi bir sıkıntı yaratmayacaktır. İngiltere vize işlemlerinde her vize başvurunuzda tekrardan parmak izi vermeniz gerekecektir. Geçen sene almış olduğunuz İngiltere vizeniz sona ereceği için şu anda yeni bir vize başvurusu yapılması gerekecektir. Başvurunuz yapılmadan önce İngiltere vize başvuru ücreti online olarak konsolosluğun başvuru sitesinden ödenmelidir. Biz sizin adınıza gerekli online işlemleri ve online vize ödemenizi gerçekleştirmekteyiz. Ödenen vize harçları hiçbir durumda geri iadesi veya iptali yoktur. Vizenizin olumsuz sonuçlanması halinde ücret iadesi yapılmamaktadır. Vize başvurunuzu gerçekleştirirken bu kuralları göz önünde bulundurmanızı önemle rica ederiz.

    Geçen sene ödemiş olduğunuz İngiltere vizesi ücreti ile aynı tutarda olmayacaktır. Sizin çalışma durumunuza uygun evrak listelerini ve doldurmanız gereken bilgi formlarını size e-mail olarak gönderebiliriz. Gerekli evraklarınızı ile beraber ofisimize gelebilir veya bize kargo yolu ile evraklarınızı ulaştırabilirsiniz. 5 yıldır aynı şirkette çalışıyor olmanız sizin vize almanız için olumlu bir durumdur. Size İngiltere vize başvuru ücreti için bilgilendirme yapacağız.

    Vize İngiltere vizesi ücreti döviz cinsinden ödeme yapıldığı için kur artış ve azalışa göre anlık olarak değişmektedir. İngiltere vize başvurunuzu yapmak istediğiniz tarihte başvuru evraklarınız ile beraber size ödemeniz gereken güncel tutarı ve İngiltere vize ücreti 2021 tutarlarını sizinle paylaşabiliriz. Vize işlemlerinizde bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür eder bizlere 0212 970 05 53 telefon numaralarımızdan ulaşabilirsiniz.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp