İngiltere Vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • K.T 14 Ara 2020, 16:53
    İngiltere Vize 2021 yılında eski yıla nazaran başvuruların olumlu anlamda karşılık bulması daha zor olacak deniliyor. Doğru mu? Yapılacak olan başvurunun olumlu anlamda sonuçlanması adına ne tür şeylere dikkat etmemiz gerekiyor? Ben şu an hali hazırda yaklaşık 2 senedir, kurumsal bir firmada çalışıyorum. Çalıştığım firmada şöyle bir sorun var; Aslında aldığım maaş yaklaşık 5.000 TL iken maaş bordromda asgari ücretli olarak gözüküyorum. Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Bu başvurumun olumsuz anlamda sonuçlanmasına sebebiyet verir mi? Aslında iyi bir maaşımın olduğunu nasıl kanıtlayabilirim? Konu hakkında problemi çözmem halinde başka ne gibi işlemler yapmam gerekiyor?. Vereceğiniz bilgiler için şimdiden çok teşekkür ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 14 Ara 2020, 16:53

    İngiltere’ye vize almak için uymanız gereken birkaç prosedür vardır aslında. Bunlardan birisi de aldığınız maaşın hem hayatınızı idame ettireceğiniz kadar olması bunun yanında birikim yapacağınız kadar iyi bir maaş olmasıdır. İngiltere Hükümetinin resmi temsilcileri buradan yapılan başvurular için kişilerin maaşlarının gerçekte ne kadar ise resmiyette de o kadar olması taraftarıdır. Yani bu bir tercih değildir aslında, her şeyin resmi olması istenilendir. İngiltere'ye vize almak için yetkili merciler sizin maaş bordronuza bakarak maddi durumunuz hakkında bilgi sahibi olurlar. Sizin maaş bordronuzda yazan rakamın daha üstünde bir geliriniz var ise eğer bunu kanıtlamanız gerekmektedir.

    İngiltere Vize 2021 Sigortalı Çalışan Evrakları

    İngiltere için vize konusunda mevzu bahis hazırlamanız gereken evraklar ise eğer SGK Hizmet Dökümünden tutunda maaş bordrolarına kadar her şeyin dikkatlice hazırlanması gerekiyor. Çalıştığınız kurumun size seyahat yapabilmeniz için hangi tarihler arasında izin verdiğiyle, sizin hangi tarihler arasında seyahatinizi yapmayı planladığınız birbirini tutmalıdır. Bu ve benzeri konularda İngiltere için vize konusunda hata yapılaması olası bir ret alma durumunu ortaya çıkaracaktır. Bu yüzden dikkatli olunmasında fayda vardır. Yaklaşık iki senedir aynı kurumsal firmada Sigortalı Çalışan olarak aktif çalışma hayataınızı sürdürdüğünüzü açıklamışsınız. Bu sizin için bir avantajdır. Düzenli yatan maaşlar, düzenli biriken bir para toplamına sahip olmanız. Bunların hepsi avantajdır.

    İngiltere Vize 2021 yılı itibariyle gerekli prosedür uygulanıldığında alınması zor bir vize değildir. Mühim olan başvuru evraklarınızı ne kadar doğru ve dikkatli hazırladığınızdır. Yapacağınızı vize başvurusu için durum analiziniz yapılması ve başvurunuz en iyi şekilde yapılabilmesi adına web sayfamızdan ulaşabileceğiniz kurumsal hatlarımız aracılığıyla bizlere ulaşabilirsiniz.

    Abdullah Tunç

    [email protected]

    0212 970 05 53

    İngiltere vize 2021 başvuru detayları

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • M.Y. 30 Ara 2020, 11:01

    İyi günler, İngiltere vize başvurusu yapmak istiyorum fakat retler çok fazla olduğu için endişeliyim. Nelere dikkat etmeliyim, nasıl başvuru yapmalıyım? Daha önce Amerika vize reddi aldım fakat pasaportumda pek çok Avrupa ülkesi vizesi var. Amerika vize reddi almış olmam İngiltere için çok büyük risk oluşturur mu? Kendi şahıs firmam var. Yardımlarınızı ve önerilerinizi rica ediyorum. Teşekkürler.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 30 Ara 2020, 11:04

    Merhaba, Birleşik Krallık vize onayı için başvuru sahibinin bazı gerekli koşulları sağlaması gerekecektir. Bu koşullar diğer ülke vize başvurularına göre daha detaylı incelenir. Bu nedenle İngiltere’den vize onayı alınması zordur fakat temel vize uyum koşullarının sağlanması ve başvurunun kurallara uygun yapılması durumunda vize almak çok zor olmayacaktır. Başvuru sürecinde yapılan hatalar vize başvuru reddine neden olabilmektedir.

    İngiltere’ye vize almak için başvurucu seyahat geçmişi sunabiliyorsa avantajlı durumda olacaktır. Pasaportta geçmiş vizelerin olması İngiltere vizesi alımını kolaylaştırır. Bu nedenle daha önce almış olduğunuz Schengen vizeleri başvuru dosyanızı güçlendirecektir. Daha önce Abd vizenizin reddedilmiş olması doğrudan dezavantaja neden olmaz. İngiltere vizeniz değerlendirilirken güncel durumunuz, evraklarınız ve seyahat gerekçeleriniz dikkate alınarak karar verilecektir. Abd vize reddini başvuru formunda mutlaka belirtilmelidir.

    İngiltere için vize işlem sürecinde gelir durumunuzu beyan etmeniz ve beyanı evraklarla kanıtlamanız gerekecektir. Şirket evraklarınızı sunarak yıllık gelirinizi kanıtlamalı ve banka hesap dökümlerinizi dosyanıza eklemelisiniz. Vergi levhanızdaki yıllık gelir ve bankalardaki gelirler birbirini desteklemelidir. Ayrıca formda vereceğiniz gelire dair bilgiler de başvuru kararını etkileyecektir. Bu nedenle başvuru formunda gelir ve İngiltere’deki harcamalara ilişkin sorulara uygun cevaplar verilmelidir. Başvuru formunda yazılan tutarlarla banka hesap hareketlerindeki miktarlar çelişirse vize başvurunuz reddedilebilir. İlk defa İngiltere vize başvurusu yapacak olduğunuz için işlemleri danışman eşliğinde yapmanızı ya da süreci bilen birinden destek almanızı tavsiye ediyoruz.

    İngiltere vize 2021 yılı için vize almanızı kolaylaştıracak tavsiyeler, vize evrakları ve ücretleri hakkında bilgi almak için temsilcilerimizle iletişime geçebilirsiniz. Başvurunuz İngiltere vizesi almanızı kolaylaştıracak, vize ret riskinizi en aza indirecek şekilde titizlik yapılacaktır.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • SH 14 Haz 2021, 16:36

    Merhabalar, İngiltere vize için vize başvurusu yapmak istiyorum. İngiltere vize 2021 yılındaki vize prosedürleri ve son güncel bilgileri benimle paylaşabilir misiniz. Ticari olarak bir iş seyahati gerçekleştirmem gerekiyor. Gerekli evraklar listesi ve vize başvurum için temin etmem gereken evraklar hakkında bilgi verilmesini rica ederim. İyi çalışmalar dilerim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 14 Haz 2021, 16:40

    Merhabalar, İngiltere için vize başvuru işlemlerinizde sizlere yardımcı olmaktayız. Vize başvurunuz için size bir teklif maili göndereceğiz. Teklif mailimizde size ve çalışma durumunuza uygun gerekli belgeler listesini bulabilirsiniz.

    İngiltere’ye vize almak için yapılması gereken bazı önemli noktalar bulunmaktadır. Öncelikle online olarak vize başvuru formunuz tarafımızca doldurulacaktır. Başvuru formunuzu doldurabilmemiz başvuru evraklarınız bize ulaşmalıdır aynı zamanda sizden bazı özel bilgilerinizin yer aldığı  bir bilgi formu ileteceğiz o bilgi formunu eksiksiz ve doğru beyanlarda bulunarak doldurmanızı istemekteyiz.

    İngiltere için vize evraklarınız tarafımızca kontrol edilip başvuruya hazır hale getirilecektir. Eksik sunduğunuz bir evrak var ise temin etmenizi isteyeceğiz. İngiltere vize başvurunuz ile ile ilgili olarak sunacağınız evraklar mutlaka doğru beyan edilmesi sağlanmalıdır. Yanlış beyanda sunulan evraklar vize sonucunuzun olumsuz sonuçlanmasına kadar gitmektedir.

    Maddi durum evraklarınız bu süreçte önemli bir evraktır. Maddi durumunuzu gösteren mevduat hesap hareketleriniz, kira gelirleriniz, yatırım hesap hareketleriniz son 3 aylık olarak konsolosluğa sunulacaktır. Son bakiyeleriniz hesap hareketleriniz ile doğru orantılı olmalıdır.

    Ticari olarak seyahatiniz ile ilgili sizi davet eden İngiltere’deki firmadan davetiye mektubu temin edilmesi gerekecektir. Davetiye mektubunuzda yapacağınız iş görüşmeleri ve daha önce çalıştığınız süreçlerden bahsedilmelidir. Davetiye mektubunuz kaşeli imzalı olarak davet eden firma tarafından size email olarak iletebilirler.

    Sizin şahsi olarak sunacağınız diğer evraklar ise çalıştığınız şirkete ait resmi şirket evrakları olacaktır. Bu evraklar genellikle fotokopi olarak sunulmaktadır. Temin ettiğiniz tüm evraklar tarafımızca kontrol edilip konsolosluk sistemine taranarak yüklenecektir. Başvuru formunuzun doldurulması ve vize randevunuzun alınması ile beraber başvurunuz yapılmış olacaktır. İngiltere vize 2021 fiyatları güncel olarak tarafınıza bildirilecektir. Bize ulaşabileceğiniz telefon numaramız 0212 970 05 53. İyi günler dileriz.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp