İngiltere Vizesi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • A.T 14 Ara 2020, 16:29
    Merhaba İngiltere Vizesi 2021 yılı başvuruları nasıl yapılıyor? İngiltere’ye seyahat edebilmem için ne tür evraklar hazırlamam gerekiyor? Ben şu an yeni reşit oldum. Merak ettiğim şey başvuruları kendim yapıp yapamayacağım? Konu hakkında bilgilendirme yapabilir misiniz? Reşit olmam durumunda yine de birinin, herhangi bir yakın akrabanın sponsorluğuna ihtiyaç duyuyor muyum? Şu an hali hazırda kendi finansal yeterliliğimin olması bu durumu ortadan kaldırıyor mu? Finansal anlamda ne tür evraklar sunmam gerekiyor? Bu evrakların dışında hazırlanması gereken diğer evraklar konusunda bilgi verebilir misin?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 14 Ara 2020, 16:29

    Merhaba, İngiltere’ye yapacağınız seyahatte belki de en fazla dikkat etmeniz gereken konuların başında bu seyahati planlarken ne tür bir finansman kaynağına sahip olup olmadığınız önemlidir. İngiltere Hükümeti’nin Türkiye’deki resmi temsilcisi olan İstanbul İngiltere Başkonsolosluğu ve Ankara İngiltere Büyükelçiliği, Türkiye’den başvuru yapacak Tür vatandaşı bireylerin ve Türkiye’de uzun süreli oturumu olan veya çalışma izni olan yabancı ülke vatandaşlarının yapacakları başvurular için gerekli finansmana sahip olmalarını şart koşmuştur. İngiltere’ye vize konusu mevzu bahis olduğunda belki de en önemli konu budur.

    İngiltere’ye gitmek için vize alımında eğer kendinizi referans aldığınızda reşit olun veya olmayın yeterli finansal kaynağa sahip değil iseniz; Size sponsor olacak ‘birinci derece akrabalık bağı olan’ birine ihtiyaç duymanız gerekmektedir. Sponsor olacak kişi sunacağı şahsi evraklarıyla size sponsorluğunu belgeleyecektir. Reşit olup olmamanız sponsor olacak kişinin durumunu etkilemeyecektir. Mühim olan bu sponsorluğa ihtiyaç duyup duymamanızdır. Kendi finansal yeterliliğinizle ilgi yeterli olup olmadığınız sunacağınız evraklarla ilgilidir. Sunulacak olan evrakların yeterli olması ‘’ İdeal, uzun süreli bir işveren veya çalışan’ olmanızdan geçer. Temel referans noktası budur.

    İngiltere Vizesi 2021 geniş kapsamlı düşünüldüğünde çok fazla yönden incelenmesi gereken bir vize türüdür. Bu yüzden kişi adına sunulacak olan dosyanın etraflıca incelenip değerlendirilmesi gerekir. İngiltere’ye vize konusu hakkında bilgilendirme veya farklı konularda sorularınız  için bize sabit hatlarımızdan veya web sitemiz aracılığıyla ulaşabileceğiniz kurumsal hatlarımızdan rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Görüşmek üzere.

    İyi günler

    Abdullah Tunç

    [email protected]

    0212 970 05 53

    ingiltere vizesi 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • A.A. 30 Ara 2020, 10:49

    Merhaba, İngiltere vizesi 2021 yılında nasıl verilecek? Normla de mülakat uygulaması yok diye biliyorum fakat 2021 yılında başvuru koşullarının zorlaşması, mülakat uygulamasının olması gibi bir durum söz konusu olabilir mi? İngiltere’ye Londra’da yaşayan abimi ziyaret amacıyla gideceğim. Kendisi Ankara Anlaşması ile İngiltere’ye gitti. Ben Türkiye’de özel bir firmada İk departmanında 2 yıldır aralıksız çalışıyorum. Evraklar ve başvuru aşamaları hakkında bilgi vermenizi rica ediyorum. İyi günler.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 30 Ara 2020, 10:51

    Merhaba, İngiltere vize işlem sürecinizde bilgi almak üzere bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ediyoruz.

    İngiltere’ye vize başvuru işlemleri öncelikle online vize başvuru süreci ile başlar. Online işlemler ile vize randevusu alınır ve randevu günü parmak izi verilerek pasaport teslimi yapılır. Randevu işlemleri Konsolosluk tarafından yetkilendirilmiş resmi vize başvuru merkezleri aracılığı ile tamamlanır. İşlem sürecinde mülakat uygulaması bulunmamaktadır. 2021 yılında da yine işlem prosedürü aynı şekilde devam edecektir. Bu konuda henüz resmi bir açıklama yapılmamıştır.

    Aile ziyareti amacıyla İngiltere’ye gitmek için vize evrakları hazırlanırken İngiltere’de ziyaret edilecek kişiden davet mektubu almanız gerekecektir. Davetiye size başvuruda sunmanız için e-posta yoluyla gönderilebilir. Ayrıca davetiyeyi gönderen kişinin İngiltere’deki oturumunu gösteren oturum kartı fotokopisi de dosyaya eklenmelidir. Gelir durumu beyanı ve çalışma durumunuzu kanıtlayan evrakların da başvuru esnasında eksiksiz sunulması gerekecektir. Çalışma durumunuza göre değişen aile ziyareti vizesi için gerekli evrakların listesine web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Evrakların vize türüne uygun hatasız hazırlanması gerekmektedir.

    Online İngiltere vize başvuru formu doldurulduktan sonra evraklar başvuru sistemine yüklenecek ya da bu hizmet için randevu günü başvuru merkezi üzerinden hizmet alınabilecektir. Randevu günü işlemlerin tamamlanması sonrası vize sonuçlanma süresi 21 gündür. Bu süre farklı hizmetler satın alınarak kısaltılabilir.

    İngiltere vizesi 2021 yılı başvuru koşulları, güncel evrak listeleri ve süreçte profesyonel danışmanlık almak için uzmanlarımız ile iletişime geçebilirsiniz. Uzmanlarımız evrakları hazırlamanız ve evrakların uygunluğu konusunda sizi yönlendirecektir. Başvuru süreci boyunca tüm işlemleriniz desteğimizle tamamlanacaktır. Ayrıntılı bilgi ve aracılığımızla başvuru için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • R.S 23 Haz 2021, 10:59

    Sayın yetkili, İngiltere’de yaşayan akrabalarımın yanına ziyaret amaçlı seyahat etmek istiyorum. Geçen senede İngiltere vizesi aldım ve seyahat ettim. Bu sene tekrar çağırdılar. İngiltere vizesi almak istiyorum. Bir önceki vizem 6 aylık olarak verilmişti. Şimdi daha uzun alabilir miyim. Yaz başında ve sene sonunda iki defa seyahat edebilirim. Bu sebeple uzun almak istiyorum. Vize işlemlerimde bana yardımcı olmanızı rica ederim. İngiltere vizesi 2021 yılında ücret ne kadardır, ücretler hakkında da bilgi vermenizi rica ederim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 23 Haz 2021, 11:02

    Merhabalar, İngiltere vize işlemlerinizde bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İngiltere’ye vize alma işlemlerinizde size yardımcı olabiliriz. Daha önce de İngiltere’ye vize alıp seyahat ettiğiniz için şimdi daha kolay vize alabiliriz.

    İngiltere vizesi için başvuru yapabileceğiniz süreler şu şekilde olabilir; 6 aylık, 2 yıllık, 5 yıllık ve 10 yıllık şeklinde olacaktır. Şimdi dilerseniz 2 yıllık başvuru yapabiliriz. Ya da istediğiniz süreye başvuru yapabilirsiniz. Seçeceğiniz süreye göre ücretler değişmektedir.

     İngiltere’ye gitmek için vize başvurunuz yapılması için başvuru evraklarınız tarafımıza ulaşmış olması gerekmektedir. Vize başvuru evraklarınız tarafımıza ulaştığında online işlemleriniz başlanacak ve online vize başvuru formunuz doldurulacaktır. Online vize başvuru formunuz bize vermiş olduğunuz bilgilere istinaden tamamlanacaktır. Bu sebeple sunduğunuz evraklarınız ve verdiğiniz bilgiler mutlaka doğru ve gerçek olmalıdır . Yanlış verdiğiniz bilgiler vizenizin olumsuz sonuçlanmasını meydana getirebilir.

    İngiltere vize başvuru sistemi online bir sistem üzerine kuruludur. Tüm evraklarınız konsolosluk başvuru sistemine online olarak taranarak evraklarınızın sisteme yüklemesi tarafımızdan yapılacaktır. Eksik evraklarınızın hatasız online sistem üzerinden verilecektir. Bu sebeple eksik evrak ile başvurunuz yapılamamaktadır. Online işlemlerinizin tamamlanması ardından biometri verilerinizin alınması için başvuru merkezinde şahsen olarak randevuya çağrılacaksınız, burada parmak izi verileriniz ve fotoğrafınız çekilecektir. Bu işlemleri de gerçekleştirdiğinizde İngiltere vizesi başvurunuz yapılmış olacaktır. İngiltere vizesi 2021 yılında değişiklikler ve ücret bilgileri hakkında size bir bilgilendirme maili göndermiş olacağız. İngiltere vize işlemleri için bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bizlere ulaşabileceğiniz telefon numaramız 0212 970 05 53 kolaylıkla ulaşabilirsiniz.  

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp