İngiltere vizesi için gerekli evraklar 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • T.F 15 Ara 2020, 15:32
    İngiltere vizesi için gerekli evraklar 2021 yılı itibariyle güncellendi mi? Kendim ve eşim için vize başvurusu yapmak istiyoruz ama nereden başlayacağımızı ne yazık ki bilmiyorum. Eşim ev hanımı ben ise kendime ait bir işyerini işletiyorum. Bu arada eşimin ev hanımı olması sizi yanıltmasın. Kendi üzerine olan gayrimenkullerden her ay düzenli şekilde bir kira geliri de bulunmakta. Bu durumda eşime sponsor olabiliyor muyum? Nedir durum? Sponsor olacaksam eğer kendim ve eşim için ayrı ayrı evraklar mı hazırlamam gerekiyor? Eşim sadece kira gelirinden gelen para ile sponsor olabiliyor mu? Yoksa benim illa sponsor mu olmam gerekiyor. Konu hakkında yardımlarınızı rica ederim. Şimdiden teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 15 Ara 2020, 15:32

    İngiltere vizesi için gerekli evraklar konusunda durum kişinin başvurduğu vize türüne, süresine göre değişkenlik göstermektedir. Öncelikle bunun farkındalığını taşımanız gerekmektedir. Yapılacak olan vize başvuru çeşidi ve hazırlanması gereken evraklar, ödenmesi gereken tutar tamamen değişkenlik göstermektedir. Siz işveren olarak evrakları hazırlarken işyerinize ait evrakları hazırlamakla işe başlayabilirsiniz. Vergi levhanız, Ticaret Sicil Gazeteniz vs bu evraklardan hazırlamanız gerekenlerden sadece bazılarıdır. İngiltere vizesi için gerekli evraklar ve vize harcınızı hesabınızada hazır ettikten sonra başvuru aşamasına geçilecektir.

    İngiltere Vizesi İçin Gerekenler

    İngiltere vizesi için gerekenler konusunda eşinizin durumu sizinkinden farklıdır. Siz hali hazırda işveren olduğunuz için eşinize sponsor olabilirsiniz. Eşinizin kira gelirlerinin olması avantajdır. Kira gelirleri ve sizin de sponsorluğunuzla işlemler çok daha sağlıklı yürütülecektir. Eşinizin hazırlayacağı şahsi evraklar sizinkinden çok da farklı değildir. Sizin de eşiniz için sunacağınız evraklar için ayrı nüshalar hazırlamanıza gerek yoktur. İngiltere vizesi için gerekenler konusunda detaylı bilgilerin web sayfamızda da olduğunu unutmamanızda fayda var.

    Hali hazırda evraklarınızı hazırladıktan sonra sisteme evrak yüklemeleri , tarama işlemleri vd işlemlerin olduğunu unutmamanızda fayda var. İngiltere vizesi için gerekli evraklar 2021 başlıklı yazımızda umuyoruz ki sizlere yardımcı olabilmişizdir. Konu hakkında veya farklı konularda soru ve önerileriniz için lütfren bizimle iletişime geçmeyi unutmayın. Mutlu yarınlar dileriz.

    Abdullah Tunç

    [email protected]

    0212 970 05 53

    ingiltere vizesi için gerekli evraklar 2021

     

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • D.A. 04 Oca 2021, 18:28

    Merhaba, İngiltere vizesi için gerekli evraklar 2021 yılı hakkında bilgi rica edeceğim. Evraklar değişti mi yoksa önceki yıllardaki gibi mi evrak hazırlayacağız. Örneğin; ben aile ziyareti vizesi alıyorum. Normalde Türkiye’deki evrakların hepsinin İngilizce olması gerekmiyor diye biliyorum. Bu konuda değişiklik olur mu? Ben sigortalı çalışanım. Evrak hazırlarken nelere dikkat etmeliyim? 5 yaşındaki kızım da benimle gelecek. Onun için de başvuru yapacak mıyım yoksa bana bağlı vizesi mi olacak? Teşekkürler.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 04 Oca 2021, 18:29

    Merhaba, İngiltere vizesi için gerekli evraklar ile ilgili bir güncelleme, yeni yapılan bir resmi açıklama bulunmamaktadır. Ziyaretçi vizesi başvuru kategorisi için tüm evrakların İngilizce olması zorunluluğu bulunmamaktadır. İngiltere’den gelen davetiye ve evraklar İngilizce olmalıdır.

    İngiltere vize evraklarını hazırlarken sigortalı çalışanlar çalıştıkları firmadan resmi şirket evraklarını almalıdırlar. Bu evraklarla şirketin faaliyette olduğu ve şirket yetkili bilgileri sunulacaktır. Ayrıca şirket yetkilisi tarafından imzalanmış çalışma yazısı ve izin yazısı niteliğinde antetli dilekçe alınmalıdır. Bu dilekçede İngiltere seyahat tarihleriniz belirtilmelidir. İ yerinizden almanız gereken diğer önemli belgeler ise; işe giriş bildirgesi ve maaş bordrolarınızdır.

    İngiltere vizesi için gerekenlerden en önemlisi finansal durum yeterliliğidir. Başvuru dosyası ile finansal durumunuzun yeterli olduğu, seyahat masraflarınızı karşılayabileceğiniz kanıtlanmalıdır. Finansal durum kanıtı için geriye dönük banka hesap hareketleri alınmalıdır. Banka dökümleri güncel tarihli olmalıdır. Dosyanıza mutlaka maaşınızın ödendiği banka hesap dökümü de eklenmiş olmalıdır. Ayrıca varsa kira gelirlerinizin olduğu hesap dökümleri, tapu ve araç ruhsatları da gelir beyanı için önemlidir.

    İngiltere’ye birlikte seyahat edeceğiniz çocuğunuz için de vize başvurusu yapmalısınız. Gerekli evraklar çocuğunuzun dosyası için de hazırlanmalı, vize harç ücreti ödenmelidir. Çocuğunuzun başvurusu çalışan olarak sizin sponsorluğunuz ile yapılabilir. Bu durumda sponsor olduğunuzu belirteceğiniz bir sponsorluk dilekçesi yazmanız gerekecektir. Hesaplarınızda hem sizin hem de çocuğunuzun İngiltere’deki masrafları için yeterli miktarda para mutlaka bulunmalıdır.

    İngiltere vizesi için gerekli evraklar 2021 güncel listesi ve İngiltere vize ücretleri hakkında bilgi almak isterseniz müşteri temsilcilerimizle iletişime geçebilirsiniz.

    İlginiz için teşekkür ediyoruz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • K.K 22 May 2021, 20:53

    Merhabalar, Bu yaz sonunda İngiltere’ye seyahat etmeyi düşünüyorum. Bu seyahati kız arkadaşım ile beraber yapmayı planlamaktayız. İngiltere‘de yaşayan akrabalarım ve kuzenim vardır. İngiltere’ye gittiğimizde kuzenimin evinde kalacağız. Benim daha önceden İngiltere vizem vardı fakat süresi doldu. Beraber seyahat edeceğim kız arkadaşımın daha önceden alınmış İngiltere vizesi yok. Ben şu an tam zamanlı olarak bir şirkette çalışıyorum fakat kız arkadaşım şu anda bir yerde çalışmıyor görünüyor ama öğrenciliği devam ediyor. Bu durumda kız arkadaşımın hazırlaması gereken evraklar neler olacaktır? Ben daha önce vize almış olduğum için az çok yapmam gerekenleri biliyorum. Fakat siz yine de bize güncel olan İngiltere vizesi için gerekli evraklar 2021 listesini mail olarak gönderebilirseniz biz hazırlayalım ve sizinle iletişime geçelim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 22 May 2021, 20:57

    Merhabalar, Öncelikle İngiltere vize işlemlerinizde bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İngiltere vizesi başvuru evrakları dönem dönem değişkenlik gösterdiği için size İngiltere vizesi için gerekli evraklar listesini ve yapmanız gerekenler hakkında bilgi vermiş olacağız.

    Başvuru yapmak istediğiniz İngiltere vize kategorisi Aile ve arkadaş ziyaretidir. Kuzeniniz sizin ve kız arkadaşınız adına bir davetiye düzenlemesi gerekmektedir. Bu davetiyeyi herhangi bir kuruma onaylatmasına gerek yoktur. İçeriğinde mutlaka kendisinin bulunduğu adres ve iletişim bilgilerini belirtmesi gerekmektedir.

    Vize başvurunuz için sizin çalışma durumunuza ve kız arkadaşınızın çalışma durumuna uygun olarak İngiltere vizesi başvuru evrakları listesini size hazırlayıp göndereceğiz. Kız arkadaşınız şu an da öğrenci olarak göründüğü için ailesi ona sponsor olması gerekecektir. Yani bu durumda destekleyici evrakları ailesine ait olan evraklar olması gerekmektedir. Kız arkadaşınızın daha önceden alınmış İngiltere vizesi olmaması bir sorun teşkil etmez. Kız arkadaşınıza uygun olan İngiltere vizesi için gerekli evraklar listesini eksiksiz hazırlaması halinde başvurusu tamamlanmış olacaktır. Vize Başvuru evraklarında zaman zaman değişiklikler söz konusu olabiliyor. Güncel hali ile İngiltere vizesi için gerekli evraklar 2021 listelerini ve vize başvurunuzda yapmanız gereken bilgileri sizlere aktarmış olacağım. Seyahatinize 3 ay kala bizimle numaramız 0212 970 05 53 iletişime geçebilirseniz.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • S.P 25 Haz 2021, 13:48

    Sayın yetkili, İngiltere vize işlemlerinde Covid-19 sebebi ile değişiklik oldu mu? İngiltere kırmızı kategorili ülkeler listesinde idi bu durum sona erdi mi? Biz ailecek İngiltere’ye seyaht etmek istiyoruz. Her sene olduğu gibi bu sene de vize işlemlerimizi şirketiniz tarafından yürütmek istiyoruz. İngiltere vizesi için gerekli evraklar 2021 yılındaki güncel bilgileri ve gerekli evraklar ile ilgili sizden bilgi rica edeceğim. İngiltere vizemizi aldıktan sonra ne zaman seyahat edebiliriz. Pandemi nedeni ile bir engele takılabilir miyiz. Bu konular ile ilgili bizi aydınlatmanızı rica ederiz. İyi günler dilerim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 25 Haz 2021, 13:53

    Sayin Müşterimiz, Siz değerli müşterilerimize iyi hizmet vermek her zaman önceliğimizdir. Vize işlemlerinizde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İngiltere vizesi için gerekli evraklar hakkında sizi bilgilendireceğiz. Maalesef ki pandemi nedeni ile İngiltere hükümeti Türkiye’den çıkışları durdurma kararı aldı ve bu karar temmuz ayında da devam edececek şeklinde açıklama yapıldı. Müşterilerimizi sistemimize kaydediyoruz ve açılmalar olduğunda bilgi paylaşmış oluyoruz. Sizi de başvuru sistemleri açıldığında bilgilendireceğiz.

    İngiltere vizesi için gerekenler ile ilgili ise size bir mail gönderiyor olacağım. Sizin çalışma durumunuza uygun gerekli belgeler listesini oradan ulaşabilirsiniz. İngiltere vizesi başvuru evraklarınızı hazırladıktan sonra ofisimize gelebilirsiniz dilerseniz evraklarınızı kargo ile de gönderebilirsiniz.

    Tarafımıza ulaşan başvuru evraklarınız kontrollerini sağlayacağız ve size dönüş yapacağız. Evraklarınızın eksiksiz olması halinde başvuru işlemlerinize başlıyor olacağız. Öncelikle başvuru formunuz online sistem üzerinden tarafımızca doldurulacaktır. Başvuru formunuz tamamlanınca tüm başvuru evraklarınız online olarak konsolosluk sistemine taranarak yüklenecektir.

    Vize başvurunuz size alınan randevu tarihinde şahsen olarak yapılacaktır. Ofisimiz dış operasyon sorumlu arkadaşlarımızdan bir kişi size randevu günü eşlik edecektir. İşleme giren vizeleriniz 2 ile 3 hafta sonrasında sonuçlanmış olacaktır. İngiltere vizesi için gerekli evraklar 2021 yılındaki değişiklikler hakkında sizi daha detaylı bilgilendirmek için ofisimizi ziyaret edebilirsiniz veya 0212 970 05 53 telefon numaramızdan bizi 08:30 ile 18:30 arası arayabilirsiniz. Güncel gelişmeler ile ilgili bizi sosyal medya hesaplarımızdan da takip etmeyi unutmayınız.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp