İngiltere transit vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • S.S 15 Ara 2020, 14:02
    Merhaba İngiltere transit vize 2021 konusunda yardımcı olabilir misiniz? Güney Amerika’ya yapacağım turistik seyahat için İngiltere aktarmalı uçak biletlerine baktığımda direkt uçuşlara nazaran fiyatlarının daha uygun olduğunu görüntülüyorum. Edineceğim transit vize için ne tür işlemler yapmam gerekiyor? Transit vize almama gerek var mı? Bazı kaynaklara baktığımda gidiş-dönüş uçak bileti satın almam gerektiği yazıyor ama bunun gerçekten olup olmaması gerektiği konusunda muallaktayım. Şöyle ki; Güney Amerika’dan hangi tarihte döneceğimi henüz netleştirmedim. Bu yüzden de uçak biletini şimdiden direkt satın almam söz konusu değil. Konu hakkında yönlendirmelerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 15 Ara 2020, 14:02

    Başka ülkelere İngiltere üzerinden seyahat edecek Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ne yazık ki transit vize almak zorundadırlar. Transit vize İngiltere ülkesince şart koşulmuştur ve her halükarda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için alımı zorunlu bir vizedir. İngiltere ülkesi geçtiğim yıllarda kendi ülkesinden yapılacak olan transit geçişler için; Kendi ülkesi üzerinden hangi ülkeye gidilecekse, gidilecek olan ülkenin Uçak biletinin satın alınmış olma zorunluluğunu getirmiştir. Bu uygulamanın sebebi verilecek olan Transit vizenin gerekliliğinden emin olma halidir. Transit vize İngiltere ülkesi için turistik veya verilen ticari vize gibi önem taşımaktadır. Bu yüzden verilen transit vize söz konusu olduğunda aynı diğer vizelerde olduğu gibi başvuru sahibiyle ilgili istenilen tüm evraklar istenmektedir.

    İngiltere'ye Transit Vize

    İngiltere’ye transit vize alımlarında kişiler evrak hazırlama sürecinden sonra evraklarının taratılarak sisteme yüklenmesi için işlemlerini başlatmalıdırlar ve her başvuruda olduğu gibi Yetkili Servis Birimlerine gidilerek parmak izi verilmelidir. Verilecek olan parmak izinden sonra kişiler başvurularının sonuçlanmasını beklemek durumundadırlar. İngiltere’ye transit vize başvurularında uçak biletinin hem gidişli hem de dönüşlü olarak alınmasının zorunlu olduğunu tekrar belirtmekte fayda var.

    İngiltere transit vize 2021 yılı ve sonrasında gerekli prosedürler gerektiren, ve belli şartlarda başvuru yapılabilen bir vize türüdür. Yapılacak olan bir hata vize başvuru harcınızın sebepsiz yere yanmasına sebep olabilir. Hazırlanacak evraklarda unutulmuş bir ıslak imza, yanlış yazılmış izin tarih aralıkları vs. Bu yüzden bir danışmanlık alınmasında fayda vardır. Konu hakkında veya farklı konularda sorularınız için bize ulaşabilirsiniz.

    Abdullah Tunç

    [email protected]

    0212 970 05 53

    ingiltere transit vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp