İngiltere öğrenci vizesi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • H.J 16 Ara 2020, 15:28
    İngiltere öğrenci vizesi konusunda yardımcı oluyor musunuz? Vize başvurusu yapmadan önce ne tür işlemler yapmam gerekiyor? İngiltere’de eğitim göreceğim dil okulunu kendim mi ayarlamam gerekiyor? Dil okullarını araştırabileceğim herhangi bir site var mı? Dil okulu üzerinden alınan öğrenci vizesi için bireysel başvuru mu yapmam gerekiyor? Şu an hali hazırda üniversite eğitimimi yeni bitirdim. Eğitimim bitti ama hemen iş hayatına atılmak istemiyorum. Öncesinde bir yurt dışı seyahati yapmak ve yurt dışında İngilizce eğitim almak adına bir şeyler yapmak istiyorum. Konu hakkında yardımcı olabilecek misiniz bana? Şimdiden teşekkür ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 16 Ara 2020, 15:28

    Merhaba, öğrenci vizesi İngiltere 2021 konusunda İngiltere ülkesine yapacağınız seyahatin amacı eğitim almak, yabancı dil öğrenmek ise eğer yapacağınız ilk iş yurtdışında yani İngiltere’de dil eğitimi veren kurumlarla iletişime geçmek ve orada dil eğitimi veren kurumlarda dil okulu programlarına kayıt yaptırmaktır. Öğrenci vizesi İngiltere konusunda yapılacak olan dil eğitimi programlarına kayıt yapmak için belli başlı evrakları hazırlamanız ve kayıt olacağınız program kapsamında yetkililere göndermeniz gerekmektedir. Dil okulu için davetiye mektubunuz geldikten sonra; Sıra burada İngiltere İstanbul Başkonsolosluğuna yapılacak olan başvuru için evrak hazırlama sürecine gelecektir. Burada evraklarınızı hazırlarken yeni mezun olduğunuz ve finansal yeterliliğinizin düşük olmasından kaynaklı birinci derece yakın bir akrabanızın size sponsor olması gerekmektedir.

    İngiltere Öğrenci Oturum İzni

    İngiltere öğrenci oturum izni için dil okulundan gelen davetiye mektubu ile başvurunuzu Türkiye üzerinden tamamlamış olmanız yetmektedir. Başvuru tamamlandıktan, kabulünüz olduktan sonra zaten hali hazırda vizenizi almış olacak ve vize üzerinden verilen vize süresi kadar İngiltere öğrenci oturum izni de almış olacaksınız. Bunun için ekstra bir işlem yapmanızı gerektiren bir durumun olmadığını bilmenizde fayda var. Dil okulundan gelen  davetiye ile yapacağınız vize başvurusunun kabulü için gerekli koşulları sağlamanız konusu önemlidir. Bunun için dikkatli olunması, sürecin iyi yönetilmesi gerektiğini unutmayın lütfen. İngiltere öğrenci oturum izni konusunda gerekli koşullar yerine getirildi problem çıkmayacaktır.

    İngiltere öğrenci vizesi için tarafınızın hazırlaması gereken evraklar ve size sponsor olacak birinci derece akrabanızın, yakınınızın hazırlaması gereken evraklar konusunda gerekli tüm bilgileri dilerseniz web sayfamızdan ulaşabileceğiniz kurumsal hatlarımız aracılığıyla müşteri temsilcilerimize danışabilir bilgi edinebilirsiniz. Gerekli tüm bilgiler web sayfamızda da yer almaktadır.

    Abdullah Tunç

    [email protected]

    0212 970 05 53

    ingiltere öğrenci vizesi 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • T.A. 04 Oca 2021, 18:35

    İyi günler, İngiltere öğrenci vizesi 2021 yılı için neler gerekiyor? Ortalama 6 aylık bir okula dil eğitimi için gideceğim. Daha uzun bir okul düşünmüyorum ama yine de İngiltere’den oturum mu almam gerekecek? Henüz okul bulmadım çünkü vizelerle ilgili bir sorun yaşamaktan korkuyorum. Üniversite son sınıftayım. Amacım yaz dönemi başlayan bir kursa gitmek. Masraflarımı annem ve babam karşılayacaklar. Neler yapmalıyız? Ailemin hazırlaması zorunlu evraklar neler olacak? Süreç ve evraklar hakkında bilgi verir misiniz? Sponsor olacak ailem neler hazırlamalı?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 04 Oca 2021, 18:37

    Merhaba, İngiltere öğrenci vizesi başvurusu için öncelikle okul kabul ve kayıt işlemlerinizi tamamlamanız gerekiyor. Kabul sonrası okul size vize başvurusunda kullanabileceğiniz kabul mektubunu iletecektir. Adınıza bu belge geldikten sonra vize türünüz netleşecek, öğrenci vizesi İngiltere ilgili vize türüne uygun evraklar hazırlanacaktır.

    Okul süreniz 6 ayı geçmiyorsa ve kısa süreli öğrenci vize kategorisi başvurusu yapılacaksa İngiltere öğrenci oturum izni almanız gerekmeyecektir. Pasaporta basılacak olan 6 aylık vize ile vize süresi boyunca İngiltere’ye dilediğiniz kadar giriş-çıkış hakkınız bulunacaktır. Verilen 6 aylık öğrenci vizesi çok girişli olacaktır.

    Öğrenci vizesi başvurunuz için size sponsor olacak kişiler çalışma durumlarını, yani gelir kaynaklarını kanıtlamalıdırlar. Bu nedenle gelir kaynaklarını belgeleyen resmi evrakları hazırlamalıdırlar. Evraklar kişinin çalışma durumuna bağlı olarak değişmektedir. Sponsorunuzun durumuna uygun evrak listeleri için sayfamızı ziyaret edebilir, güncel listeyi temsilcilerimizden talep edebilirsiniz.

    Öğrenci vizesi başvurusu için online İngiltere vize formunuz doldurulacak ve randevu alınacaktır. Randevu günü başvuru merkezine giderek parmak izi vermeli ve pasaportunuzu merkeze teslim etmelisiniz. Bu süreçte temsilcilerimiz size destek olacak, gerekli yönlendirmeleri yapacaklardır. Randevu günü mülakat yapılmayacaktır. Vize başvurunuza dair karar vize evraklarınız ve vize başvuru formlarınız incelenerek verilecektir.

    İngiltere öğrenci vizesi 2021 yılı başvuru koşulları, vize ücretleri ve başvuru sürecinde destek almak isterseniz uzmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz. İşlemleri danışmanlığımız ile yapmanız halinde gerekli evrak hazırlık sürecinde size destek olunacak, formlarınız doldurulacak, randevunuz alınacak ve pasaport takip işlemleriniz yapılacaktır.

    İlginiz için teşekkür ediyoruz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp