İngiltere vize randevusu 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • E.E 17 Ara 2020, 16:17
    İngiltere vize randevusu 2021 yılı itibariyle belli bir süre önce alınmalıdır diye bilgiler okudum doğru mu? Vize almaya karar verdiğimizin ertesi günü Konsolosluğa gidip vize başvurusu yapabiliyor muyuz? Yoksa öncesinden randevu mu almamız gerekiyor? Durumumuza uygun evrakları hazırladıktan sonra Konsolosluğa elden mi teslim edeceğiz? Ne tür evrakların hazırlanacağı konusunda yardımlarınızı rica edeceğim. Ben şu an hali hazırda Türkçe öğretmenliği yapıyorum. Arkadaşlarımla birlikte kısa süreli ( Yaklaşık 7 gün) bir turistik seyahat düzenleyeceğim. Yapılacak olan vize başvurusunda arkadaşlarımla birlikte seyahat edeceğimi belirtmem gerekiyor mu? Bütün bunlar dışında genel anlamda bilgi paylaşırsanız çok makbule geçer. Teşekkürler şimdiden.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 17 Ara 2020, 16:17

    İngiltere vizesi randevu işlemlerine sıra gelene kadar öncesinde yapılması gereken bir dizi işlem olduğunu bilmenizde fayda var. İngiltere vize başvurusu için Konsolosluğun, yapılacak olan vize başvurusu için bireylerin yapacakları başvuruları hiçbir şekilde Konsoloslukta birebir evrak teslimi şeklinde almadığını bilmenizde fayda var. Konsolosluğun yetkilendirdiği ‘’Yetkili Servis Birimleri’’ vardır ve bu kurumlarda hiçbir şekilde size danışmanlık vermez. Sizden konsolosluğun istediği evrakları online sistemleri aracılığıyla teslim alırlar ve Konsoloslukların yetkili vize birimlerine ulaştırırlar. Yapılacak olan başvuruyu değerlendiren tek yetkili merci İngiltere Hükümetinin yetkilendirdiği İstanbul İngiltere Başkonsolosluğu’dur.

    İngiltere Vizesine Randevu Almak

    İngiltere vizesine randevu almak için evraklarınızı hazırlarsınız ve sistem üzerinden tarafınızın doldurması gereken online başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir. Online başvuru formu doldurulduktan evrakların başvuru için hazır olduğu düşünüldükten sonra yetkili birimden randevu alımı yapılmalıdır. Randevuya gidildiğinde evrak teslimi yapılmamaktadır. Biometrik veriler verilmektedir. Parmak izi vs. verildikten sonra vize başvurusun sonuçlanması için bekleme aşamasına geçilmektedir.

    İngiltere vize randevusu 2021 itibariyle süreç yukarıda belirttiğimiz gibi ilerlemektedir. Bu arada arkadaşlarınızla seyahat edeceğinizi yazacağınız dilekçelerde belirtip belirtmeyeceğiniz konusunda soru sormuşsunuz. Evet. Belirtmeniz, Konsolosluğun seyahat amacınızı anlamasında işe yarayacaktır. Bu yüzden önemlidir. Konsolosluklar grup halinde yapılan seyahatlere vize verilmesi konusunda  her zaman daha ılımlı yaklaşmışlardır. Bu siz ve diğer arkadaşlarınızın vize başvuruları için çok yararlı olacaktır. Umuyoruz sorularınıza bu yazımızda gerekli cevapları verebilmişizdir. Farklı konularda sorularınız için bizleri arayabilir konu hakkında tüm detaylar için bilgi talep edebilirsiniz.

    Abdullah Tunç

    [email protected]

    0212 970 05 53

    İngiltere vize randevusu 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • İ.B. 14 Oca 2021, 12:31

    Merhaba, turistik seyahat amaçlı İngiltere vize randevusu 2021 ücretleri nelerdir? Randevuyu ve ödemeleri vizenin türüne göre seçiyorum sanıyorum. Sakarya ikametli olarak randevu alacağım. Randevuların ileri tarihli verilmesi durumunda siz erken tarihli randevu alıp işlemler konusunda yardımcı oluyor musunuz? Özel bir firmada çalışanım. Lise öğrencisi olan kızımla birlikte gitmeyi planlıyorum. Teşekkürler bilgiler için.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 14 Oca 2021, 12:33

    Merhaba, İngiltere vizesi randevu işlemlerine dair bilgi almak üzere bize ulaştığınız için teşekkür ediyoruz.

    İngiltere Konsolosluğu zorunlu İngiltere vize başvuru prosedürlerinin tamamlanması sürecinde yetkili vize başvuru merkezi ile çalışmaktadır. Bu merkez; vize randevusu verir ve başvuru evraklarını teslim alır. Pasaport teslimi ve parmak izi işlemleri de yine bu yetkili firma tarafından yapılır.

    İngiltere vize randevu işlemleri için öncelikle her başvuru sahibi için ayrı doldurulması gereken online vize başvuru formu doldurulur. Form doldurulduktan sonra vize harç ücreti ödenerek randevu sayfasına geçilir ve randevu alınır. Ödenen ücret başvuru yapılan İngiltere vize türüne ait harç ücretidir. Standart randevu alımı için randevu ücreti bulunmamaktadır.

    İngiltere vize başvurusunun kısa sürede sonuçlandırılmasının talebi için; vip başvuru, erken tarihli ya da erken saatte randevu gibi özel hizmetler bulunmaktadır. Bu hizmetlerin kullanılması durumunda ek ücret ödenerek erken tarihe ya da saate randevu alınabilir, İngiltere vize çıkış süresi hızlandırılabilir. İngiltere vize işlemleri 7 ilde bulunan başvuru merkezlerinden yapılır. Konsolosluk vize işlemleri için başvuranlara direkt hizmet vermez. Randevular başvuru sahibine yakın olan ilden alınabilir. Sakarya ikametli olarak başvurunuzu İstanbul başvuru merkezi üzerinden tamamlayabilirsiniz.

    Vize Merkezi İngiltere vize başvuru işlemleri için uzun yıllardır bireysel ve kurumsal danışmanlık hizmetleri sunmaktadır. Süreçte İngiltere vizesine randevu almak, evrakların kontrolü, başvuru formlarının doldurulması, işlemler sonrası pasaport takibi gibi tüm adımları sizin yerinize tamamlar. Vize başvurunuzun olumlu sonuçlanması için detaylı çalışır.

    İngiltere vize randevusu 2021 yılı işlem sürecinizde destek almak üzere sigortalı çalışan olarak hazırlayacağınız evraklar ve kızınıza sponsor olmanız halinde hazırlayacağınız sponsorluk evrakları güncel listelerini talep etmek için temsilcilerimizi arayabilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp