İngiltere turistik vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • K.L 16 Ara 2020, 15:55
    İngiltere turistik vize 2021 yılı itibariyle başvuruların olumlu sonuçlanma olasılığı nedir? Başvuru yaparken dikkat edilmesi gereken şeyler kişiden kişiye değişkenlik gösteriyor öyle değil mi? Üniversiteden yaklaşık beş yıl önce mezun oldum ve üç yıl işsizlik durumundan sonra nihayet iş bulabildim ve iki senedir kurumsal bir firmada müşteri temsilciliği yapıyorum. Maaşlarımız asgari ücret üzerinden yatıyor ama her ay elden nakit para alma durumumuz da var. Bu durum vize başvurusu yaparken, başvurunun olumsuz sonuçlanmasına etki eder mi? Etki edecekse eğer bu durumu ortadan kaldırmak adına ne yapılabilir? Bunun ispatı nasıl yapılabilir? Hazırlamam gereken diğer evraklar konusunda da bilgi verebilir misiniz? Konu hakkında yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 16 Ara 2020, 15:55

    İngiltere turist vizesi için başvurunuzu yapmadan önce bir durum değerlendirmesi yapmanız gerekiyor. Yapılacak olan vize başvurusunun olumlu sonuçlanması için belli başlı koşullar vardır. Çalışıyorsanız; Düzenli bir maaş akışının olması gerekiyor ve bu gerçekte ne kadar maaş alıyorsanız o tutar üzerinden hesabınıza yatıyor olmalıdır. Maaş hesabınıza yatan tutar ile gerçekten aldığınız tutar aynı değilse bu sizin zararınıza bir durumdur. Örn; Siz 5000 küsur bir ücret elde ediyorsunuzdur her ay ama hesabınıza yatan tutan bunun çok altında bir tutar ise Konsolosluk hesaba yatanı düzenli geliriniz olarak kabul edecektir. Ekstra elden alının ücretlerin kanıtlanması evrak sunumu ile desteklenmesi gerekmektedir.

    İngiltere turistik vize ücreti için ne kadar ücret ödeyeceğiniz yapacağınız vizenin türü ve ne kadar süreli bir vize istediğinize göre değişkenlik göstermektedir. Yapılacak olan vize türü ve istenilen süreye göre ödeyeceğiniz meblağ değişkenlik göstermektedir. Bunun yanında hazırlamanız gereken evraklar çok fazla önem arz etmektedir. Siz sigortalı çalışan olarak evrak hazırlamak durumundasınız. Kendi finansal kaynaklarınız olduğundan dolayı başka birinin sponsorluğuna ihtiyaç duymadığınızı bilmeniz de fayda var. Son üç aylık, ıslak imza kaşeli maaş bordrolarınız, Sgk Tescil Ve Hizmet Dökümünüz, Barkodlu ikametgah belgeniz vs. Bunlara hazırlamanız gereken evraklardan sadece bir kaçıdır.

    İngiltere turistik vize 2021 yılı itibariyle gerekli prosedür uygulandığında, Konsolosluğun şart koştuğu kurallara uyulduğunda alımı çok zor bir vize değildir. Önemli olan mevzu bahis prosedürü uygulamak ve gerekli evrakları olması gerektiği gibi, hiçbir şartı göz ardı etmeden uygulamaktan geçer. Umuyoruz bu yazımızda sizlere yardımcı olabilmişizdir.

    Abdullah Tunç

    [email protected]

    02129700553

    ingiltere turistik vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • M.A. 07 Oca 2021, 09:57

    Merhabalar; İngiltere turistik vize 2021 yılı için istenenler nelerdir? Daha önce çok yurtdışı ve vize başvurusu tecrübem olmadığı için endişeliyim. Pasaportumda sadece 3 yıl önce aldığım Almanya Schengen vizesi mevcut. Koşullarım, çalışma durumum, banka hesaplarım vs. o döneme göre çok daha iyi. İngiltere turist vizesi alma şansım var mıdır? Sigortalı olarak özel bir firmada çalışıyorum. 5 senedir aynı yerde, aynı pozisyonda çalışmaktayım. Evraklar ve dikkat etmem gerekenler hakkında yönlendirme ve bilgi rica edeceğim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 07 Oca 2021, 09:58

    Merhaba, İngiltere turist vizesine dair sorularınız için bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ediyoruz.

    Turistik vize başvurusu için; başvuru dosyanız ile turistik seyahat giderlerini karşılayabileceğinizi kanıtlayabilmeniz ve seyahat amacınıza dair Konsolosluk vize bölümünü ikna etmeniz önemlidir. Bu nedenle düzenli gelirlerinizin olması başvurunuzun değerlendirilmesi aşamasında size avantaj sağlayacaktır. Uzun zamandır aynı firmada çalışıyor olmanız ise diğer bir avantajdır.

    İngiltere vize başvurunuz doğru evraklar hazırlanarak ve seyahat amacı doğru anlatılarak tamamlandığında olumlu sonuçlanacaktır. Sigortalı çalışan olarak, çalışmakta olduğunuz firmadan güncel tarihli şirket belgelerini almanız ve işvereninizden seyahat amacınızı, tarihlerinizi belirten bir yazı almanız gerekecektir. Maaş bordrolarınız ve maaşınızın ödendiği şahsi banka hesap dökümünüz de İngiltere vize başvurunuz için önemli evraklardır.

    İngiltere vize sürecinde seyahat amacı ve evraklar kadar başvurunun doğru yapılması da önemlidir. Özellikle vize başvuru formunda yapılan hatalar vize reddine neden olmaktadır. Hatayı düzeltmek için yapılacak yeni başvurularda ise tekrar İngiltere turist vize ücreti ödenecektir. Bu nedenle hem maddi kayıp hem de işlem sürecinde zaman kaybı yaşamamak için işlem sürecinde danışmanlık almanızı tavsiye ediyoruz.

    Vize Merkezi İngiltere vize başvuru sürecinizin tüm adımları için size destek olmakta, vize başvurunuzun olumlu sonuçlanması için özel hizmet vermektedir. Size hizmet verecek uzmanımız durumunuza dair detaylı inceleme yaparak vize başvurunuzu tamamlayacaktır.

    İngiltere turistik vize 2021 yılı ücretleri ve evrakları için uzmanlarımızı arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Size iletilen teklif bilgilendirmesinde hizmet ücretlerimiz ve talep etmeniz durumunuzda faydalanabileceğiniz vip hizmetlerimizin bilgisini de bulabileceksiniz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp