• Bulgaristan Pasavan belgesi
    s. yılmaz, 05 Mar 2021, 10:54

    Merhaba, eşimin annesi ve babası Bulgaristan Vatandaşı eşim Türkiye’de doğdu başvuru yaptım doğum belgesi çıktı ona pasavan almak istiyoruz ama annesi ve babası Fransa’da yaşıyorlar. Eşim 24 yaşında ona şahit gerekiyor mu? Bulgaristan pasavan belgesi hangi şartlarda alınır? Pasavan kimlere verilir? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan vizesi Adli sicil kaydı
    s. yıldırım, 05 Mar 2021, 10:01

    Selamlar ben Erzurum’dan yazıyorum ismim Samet. Abim ile Bulgaristan vize almak isteriz. Bize çıkar mı? Daha önce benim yurt dışı deneyimim olmadı ama sicilimde işlenen bir suç vardır. Yani adli sicil kaydım var. Eğer Bulgaristan vizesi Adli sicil kaydı gerekiyor mu? Başvuru da bulunursam gerekli evraklar nelerdir? Ve gidiş tarihimden en az kaç zaman önce başvuru da bulunmam gerekli? Bulgaristan’a sadece bir arkadaşımızın yanına gitmek istiyoruz. Arkadaşımız oraya yıllar önce gidip evlendi Bulgar bir kadın ile ve orada yaşamaya başladı bizimde eğer böyle bir sansımız olursa durumlar nasıl ilerler? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Doktor Vizesi
    Nilay.K, 22 Şub 2021, 09:57

    Merhaba, ben Bulgaristan doktor vizesi almak istiyorum. Doktorum ve çok acil bir ameliyat için Bulgaristan’a gitmem gerekiyor. Bulgaristan’a gittiğim hastaneden almam gereken bir evrak var mı vizeye başvurmadan önce. Hangi vizeye başvurmam gerekiyor ve hangi evrakları hazırlamam gerekiyor. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Başvuruyu siz bizim yerimize yapabiliyor musunuz yoksa biz şahsen mi Bulgaristan konsolosluğuna gitmemiz gerekiyor. Vize kaç günde sonuçlanıyor, size kaç gün önceden evrak göndermemiz gerekiyor? Çok acil bir cevap verebilir misiniz. Şimdiden cevabınız için çok teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan ürün araştırma ve tedarik
    a. akdere, 19 Şub 2021, 15:43

    Merhaba, Türkiye’de ürün geliştirme sorumlusu olarak bir tekstil firmasında çalışmaktayım. Şuan Avrupa’da birkaç firma ile görüşme sağladım yakında Bulgaristan’a gitmem gerekli. Oradan birbiri ile bağlantılı ve ortak birkaç tekstil firması ile telefon görüşmesi yaptım ve Bulgaristan ürün araştırma ve tedarik için oraya gitmem gerekli. Hangi Vize’ye başvuru yapmam gereklidir? Ve gerekli evraklar nelerdir? Bana bu konu hakkında bilgi verme şansınız var mıdır? Teşekkür ederim

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan aile ve arkadaş ziyaret vizesi
    e. topdemir, 12 Şub 2021, 15:16

    Merhaba, Bulgaristan’da yakın bir arkadaşımın mart ayında düğünü var ve mutlaka katılmam gerekli Turist vizesi mi almam gerekli yoksa Bulgaristan aile ve arkadaş ziyaret vizesi mi almam gerekli nasıl ilerlemem konusunda emin değilim. Şuan geçerli olan schengen vizem var ama Bulgaristan sanırım kabul etmiyor o yüzden Bulgaristan vizesi başvurusunda bulunacağım. Ama okuduğum birkaç sitede aile ve arkadaş vizesi zorunlu değil Turistik vizeye de başvuru yapılacağını yazıyordu. Aklım epeyce karıştı. Yani sizce Turistik vize başvurusunda mı bulunmalıyım? yoksa aile ve arkadaş ziyaret vizesine mi başvuru yapmalıyım? Bana yardımcı olur musunuz yani net doğru bilgi verirseniz memnun kalırım. Bu durumu netleştirirsek başvuru işlemlerini başlatmak isterim. Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Pandemi Bulgaristan vizesi
    a. ibikli, 12 Şub 2021, 14:43

    Merhaba, Birkaç günlüğüne Bulgaristan’a gitmek istiyorum. Pandemi döneminden ötürü farklı ya da zorunlu tutulan uygulamalar var mı? Gidiş amacım ise arkadaşım ile görüşmek, arkadaşımda İspanya’dan gelmeyi planlıyor aksilik yaşamazsa Bulgaristan’a. Daha önce geçen sene hatta gezmek için gitmiştim vizem hemen sonuç vermişti. Sizler yardımcı olmuştunuz. Pandemi Bulgaristan vizesi almak için engel mi? Giden birkaç tanıdığım var sorun yaşamadıklarını söylediler yine birkaç sitede yazı okudum pandemi ile alakalı vize işlemlerinde sorun yaşar mıyım diye. Hatırlamıyorum bana mail atmıştınız tekrardan gereken belgeleri bana ulaştırabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Multi ticari vize
    a. dereli, 12 Şub 2021, 13:16

    Merhaba Bulgaristan’da şirket sahibiyim. Daha yeni kuruldu sayılır 2-3 ay kadar oldu hemen hemen. Ayda 2 ya da 3 kez mutlaka ziyaret etmem gerekmekte. Hatta 01.03.2021’den sonra çoğu zaman iş takibi adına Bulgaristan’da ki firmada kalmam gerekiyor. Şuan Ticari davetiyem var ama Bulgaristan Multi ticari vize bana hangi şartlarda çıkabilir? Aslında şirket sahibiyim çıkması gerekmez mi? Temsilciliği olan bir arkadaşım Multi vize geçenlerde almıştı. Ne yapmam gerekli? Gereken belgeler nedir? Bana yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Multi vize hangi şartlarda alınır
    s. ervalı, 12 Şub 2021, 12:25

    Merhaba, İsmim Songül Sizden bir soru hakkında bilgi almak istiyorum. Bulgaristan’a kardeşim sık sık iş için gitmekte. Benim daha önce birkaç kez Avrupa’yı gezme şansım olmuştu birkaç ülkesini kısıtlı zamanda ve sürede. Bende kardeşim gibi Bulgaristan için Multi vize başvurusunda bulunabilir miyim? Yani Bulgaristan Multi vize hangi şartlarda alınır. Çünkü erkek kardeşim bir Bulgar firmasında çalışmakta Türkiye’de ama toplantı ve fuar zamanları mutlaka sorunsuz bir şekilde hemen gidebiliyor. Ben ise sağlık çalışanıyım her hangi bir ayrıcalığım olabiliyor mu? Bu konuda bana bilgi verir misiniz? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan vize kaç günde çıkar?
    K. tekeli, 05 Şub 2021, 09:40

    Ben Kadir Van’da oturuyorum. Bulgaristan’a daha önce hiç gitmedim. Bir akraba daha önce inşaat ustası olarak sözleşmeli gitmişti. Daha önce hiçbir ülkeye çıkışım yok ve bana vize çıkar mı? Bende iş için gitmek istiyorum ama iş daha belli değil oraya gittiğimde iş bakacağım ve olursa çalışmak istiyorum. Tanıdığım orada çalışıp yaşamakta. Ne vizesine başvurmam gerekir benim gibi bir arkadaş daha vardır o da gitmek ister ikimizde yaşıtız beraber gitmek istiyoruz. Hangi vizeye başvurmamız lazımdır? Bulgaristan vize kaç günde çıkar. Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vize Randevu
    e. barutçu, 25 Oca 2021, 12:26

    Merhaba Bulgaristan Vize Randevu olmadan başvuru yapmak istersek ne yapmak lazım? Sizinle yaparsak başvuru için süreç için bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Resmi Ziyaret Vizesi
    s. bayraktar, 25 Oca 2021, 12:13

    Merhaba, Bulgaristan Resmi Ziyaret Vizesi nedir? Bu vize için illaki kamu görevlisi mi olmak gerekir? Kız kardeşim Kamu personeli ve rahatlıkla her yere vize alıyor. Ben ise özel sektör çalışanıyım benim için de aynı imkan olabilir mi? Bu vizeye herkes başvuruda bulunabilir mi? Konu hakkında ayrıntılı bilgi verir misiniz? Ben bu vizeye başvurabilir miyim? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Şoför Vizesi
    s. ezmeci, 25 Oca 2021, 11:45

    Merhaba Bir firmada şoför olarak işe başlayacağım, Bulgaristan Şoför Vizesi alırsak Avrupa’da her ülkeye yük taşıma şansım var mıdır? Her yere giriş yapabilir miyiz yani? Yoksa sadece Bulgaristan içi mi olur? Bir arkadaşım sizin aracılığınız ile vize almış sizi tavsiye etti. Yardımınızı rica ediyorum. Bu konuda sizden net bir cevap alabilir miyim? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vatandaşı Eş Ziyaret Vizesi
    l. toprak, 21 Oca 2021, 17:06

    Bulgaristan Vatandaşı Eş Ziyaret Vizesi için ne yapılmalı? Süreç, belge ve ücret için bilgi verir misiniz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Aile ziyareti Vizesi
    s. coşar, 21 Oca 2021, 15:38

    Bulgaristan Aile ziyareti Vizesi için davetiye mi lazım? Davetiyesiz olmaz mı? Bulgaristan’da bulunan akrabalarımı ziyaret etmek istiyorum. Bana bu konuda yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Günlük Vize
    s.koral, 21 Oca 2021, 11:28

    Bulgaristan günlük vize nasıl oluyor? Belli bir yerden mi giriş yapmam gerekir? Avrupa'dan gelecek olan arkadaşlarım ile Sofya'da görüşüp Varna ve Filibe'ye geçmeyi planlamaktayız aksilik yaşamak istemiyorum. Bana günlük vize var demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam birkaç site üzerinden günlük vize hakkında yazı okudum ama emin olamadığım için sizlere sormak istedim. Bana yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Antalya Bulgaristan konsolosluğu
    s.baran, 20 Oca 2021, 15:58

    Antalya Bulgaristan konsolosluğu vize işlemlerine bakıyor mu? Yoksa başkonsolosluk ya da büyükelçiliğe mi gitmek gerekiyor? Sizin Antalya’da ofisiniz bizim başvuruyu yapar mı? Daha önce yakın bir arkadaşım sizin aracılığınız ile Bulgaristan vizesine başvurmuştu ve olumlu sonuçlandı. Ayrıntı ile uğraşmadığını belirtti. Konu hakkında yardımlarınızı rica etmekteyim. Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan c vizesi
    k. gelitekin, 19 Oca 2021, 16:13

    Bulgaristan c vizesi nedir? Gerekli evraklar ve ücreti için bilgi verebilir misiniz? Bu konuda yardımcı olur musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Edirne Bulgaristan konsolosluğu d vize sorgulama
    y.serbest, 19 Oca 2021, 15:43

    Edirne Bulgaristan konsolosluğu d vize sorgulama bilgisini nereden yapabiliriz? Sonuçları nereden öğrenebiliriz? Birkaç siteden araştırdım ama net bir bilgi ile karşılaşmadım. Nasıl ilerlemek gerekmektedir. Yardımlarınızı rica edeceğim. Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Edirne Bulgaristan konsolosluğu e randevu
    s.sıla, 19 Oca 2021, 14:32

    Edirne Bulgaristan konsolosluğu e randevu ile mi çalışıyor? Randevu almadan gitsek ne olur? 15 gün sonrasında bir arkadaşımla görüşeceğim. Ne kadar zaman önce randevu oluşturmam gereklidir? Bu konuda yardımlarınızı rica edeceğim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Edirne Bulgar Konsolosluğu
    a.akyuz, 19 Oca 2021, 13:07

    Edirne Bulgar Konsolosluğu vize başvurusu için sizinle mi ilerlemek gerekli? Başvuruyu nasıl ve ne şekilde yapmamız gereklidir? Nasıl bir süreçte izlemem gerekmektedir? Edirne'ye yakın bir ilçede ikamet etmekteyim kız arkadaşım ile Sofya'da görüşeceğiz. Bu konuda tedirginlik yaşamak istemiyorum hızlı ve kısa sürede çözüm bulabilir misiniz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan C vize nedir?
    Zeynep.K, 14 Oca 2021, 14:45

    Bulgaristan C vize nedir, bu vizeyi almak için hangi evrakları hazırlamam lazım? C vizesi tek girişli bir vize mi? Ben öğrenciyim Bulgaristan’da Üniversite okumak istiyorum o yüzden gidip araştırma yapmak istiyorum. Hangi vize türüne başvuru yapmam gerekiyor en az 10 gün kalmak istiyorum. Bilgi verir misiniz şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vize Ücreti 2021
    Ç.L, 13 Oca 2021, 15:14

    Bulgaristan vize ücreti 2021 için bilgi alabilir miyim? Ücretler içinde neler var? Daha sonra ek ücretler çıkabilir mi? Bulgaristan vize başvurusu yaptığımda eğer ret alırsam ödediğim ücretler ve servis bedellerini geri alma şansım var mıdır? Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Edirne Bulgaristan konsolosluğu e randevu alınması
    Hira, 12 Oca 2021, 09:26

    Edirne Bulgaristan konsolosluğu e randevu alınması nasıl oluyor? Konsolosluğa gitmeden de randevu alabiliyor muyuz ve neler yapmamız gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Edirne Bulgaristan Konsolosluğu
    Selma.R, 30 Ara 2020, 12:30

    Edirne Bulgaristan konsolosluğu vize başvurusu için sizinle mi ilerlemek gerekiyor prosedür nedir? Kendim de başvuru yapabilir miyim? Başvurmak için hangi evrakları hazırlamam gerekiyor ve nereye başvurmam lazım? Bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan vize Yeşil pasaport
    Özge.Ş, 30 Ara 2020, 11:28

    Bulgaristan vize Yeşil pasaport sahipleri için geçerli midir? Eşim ve ben Yeşil pasaport sahibiyiz. Bulgaristan’a vizesiz gidebilir miyiz? Neler yapmamız ve ne evrak hazırlamamız lazım? Bilgi verebilir misiniz? Bulgaristan'da uzun süre kalabilmemiz için D vizesine mi başvurmamız lazım, bu vizeyi alabilmek için şartlar nelerdir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan D Tipi Vize 2021
    Elif.G, 30 Ara 2020, 09:03

    Bulgaristan D tipi vize 2021 hakkında bilgi verir misiniz? D tipi vize nasıl bir vizedir ve hangi şartlarda bu vize sahibi olabilirim? Bu vizeyi alabilmek için ne yapmam gerekiyor, hangi evraklar gerekli?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Göç eden baba üzerinden Bulgaristan vatandaşlığı
    Ulvie.G, 28 Ara 2020, 10:53

    Merhaba, Göç eden baba üzerinden Bulgaristan vatandaşlığı nasıl alınır? 1950 yılında göç eden babamdan dolayı kendime, eşime ve çocuklarıma Bulgaristan vatandaşlığı almak istiyorum. Prosedür nedir ve aynı anda başvuru yapabilir miyiz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan C vizesi nedir
    Kaan.F, 28 Ara 2020, 10:02

    Bulgaristan C vizesi nedir? C vizesi kaç günde sonuçlanır? Hangi evrakları hazırlamam lazım ve ücret bilgisi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan vizesi Covid 19
    Havva.K, 24 Ara 2020, 11:22

    Merhaba, Bulgaristan vizesi Covid 19 dolayısıyla veriliyor mu? Bulgaristan’a seyahat edebilir miyiz? Oğlumla Bulgaristan’da kayak tatili yapmak istiyoruz , vize alınabiliyor mu? Ne tür bir vize ve evrak hazırlamamız lazım, bize yardımcı olur musunuz? Bizim konsolosluğa şahsen gitmemize gerek var mı yoksa gitmeden de siz bizim yerimize vize alabilir misiniz? Bulgaristan seyahati çocuklar için bir sorun olur mu malum virüsten dolayı? Seyahati planladığımız tarih 20 Ocak - 30 Ocak arası oğlum 11 yaşında muvafakatname gerekiyor mu çıkış için, arabayla gitmek istiyoruz ekstra bir evrak gerekecek mi? Bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan arkadaş ziyaret vizesi
    M.R, 23 Ara 2020, 16:07

    Merhaba, ben iki defa Bulgaristan arkadaş ziyaret vizesi aldım ama iki vizeye de ret geldi. Neden ret aldığıma dair bir bilgi verilmedi, nerde yanlış bir şey yaptım anlamadım. Kız arkadaşım beni Bulgaristan'da bekliyor fakat ben gidemiyorum. Sizce neden vizeme ret geldi, ve bir daha başvursam yine ret gelir mi? Bana bu konuda yardımcı olur musunuz siz benim yerime başvuru yapabilir misiniz ve hangi evrakları hazırlamam lazım eksiksiz olarak bana yazar mısınız. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Bulgaristan için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp