• Bulgaristan çalışma şartları
    B. TOPAL, 22 Haz 2020, 17:29

    Kolay gelsin, Uluslararası bir şirketin Türkiye temsilciliğinde çalışmaktayım ve belli bir süre için Bulgaristan temsilciliğine atamam yapılacak. Bulgaristan çalışma şartları nelerdir? Konsolosluk tan şahsen mi başvuru yapmalıyım yoksa şirketim bunu bir yere bildirmesi gerekli mi? Çalışma Vizem için bilgi alabilir miyim. Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Çalışma Koşulları Nelerdir?
    s. kocaoğlu, 22 Haz 2020, 16:13

    Merhaba, Bulgaristan’a uzun süreliğine çalışmaya gitmek istiyorum. Bulgaristan çalışma koşulları nelerdir? Türkiye’de sigortam yok, ben gidebilir miyim, hangi evrakları hazırlamam gerekir, banka hesabı gerekir mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan'da temsilcilik açmak için banka hesabı
    m. durmaz, 22 Haz 2020, 13:18

    Bulgaristan da temsilcilik açtık buradan oturuma başvuru yapmak istiyoruz sizden gerekli belgeleri öğrenebilir miyiz, banka Türkiye den gösterebiliriz. Bulgaristan'da temsilcilik açmak için Bulgaristan’da banka hesabı açmamız şart mı. Eğer sadece Türk banka hesabı ile başvurursak ret alır mıyız? Cevabınız için teşekkür ederiz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan temsilcilik iş planı nasıl yapılır
    m. tuncer, 22 Haz 2020, 12:06

    Merhaba, Bulgaristan’da şirketimizin temsilciliğini açmak üzere hazırlıklar yapmaktayız. Bulgaristan temsilcilik iş planı nasıl yapılır, yıllık çalışma planı ile ilgili nelere dikkat etmemiz gerekir, Türkçe mi Bulgarca mı yazılması gerekir, aydınlatırsanız seviniriz. Teşekkür ederiz. İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan’da temsilcilik açarken adres beyanı
    A. Gedikli, 19 Haz 2020, 16:26

    Biz şu anda Bulgaristan Filibe’de şirketimizin temsilciliğini açıyoruz. Kira kontratında ofisimizin adresini göstersek bir sakıncası olur mu? Bulgaristan’da temsilcilik açarken adres beyanı bu şekilde yapanlar varmış kabul edilir dendi, ancak bir sorun çıkmaması için size de danışmak istiyoruz. Bilgi için teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan’da temsilcilik açtım d vizeme ret geldi
    m. Murtazaoğlu, 19 Haz 2020, 14:23

    Bulgaristan’da temsilcilik açtım d vizeme ret geldi. Şirketimin temsilciliğini açmıştım Sofya’da. Avukat ev ve iş adresimi aynı yer gösterebileceğimi söylemişti. İstanbul konsolosluğundan D vizesine başvurdum ve 1 ay sonra iş yerimin kontratını istediler, verdik ama 20 gün sonra da Türkiye’de firmamın bilançosu ve kaç kişi çalışıldığını sordular. Üstünden 20 gün geçtikten sonra da ret geldi. Nerede hata hata yaptığımı anlamadım Tekrar sizinle başvuru yaparsak şansım ne olur acaba?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan’da temsilciliğim var c vize alabilir miyim?
    B. ÖZTÜRK, 19 Haz 2020, 11:50

    Merhaba, Bulgaristan’dan D vize almak istiyoruz ama o işlemler öğrendiğim kadarıyla çok uzun sürüyormuş. Bulgaristan’da temsilciliğim var c vize alabilir miyim? Çok girişli olması için hangi evraklar gerekir? Temsilcilik açılışı için gittiğimizde Yunanistan schengen vizesi ile giriş yapmıştık. Multi vize almamızı olumsuz etkiler mi acaba? Cevabınız için teşekkür ederim. İyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan’da temsilciliğim var D vize kaç günde çıkar
    f. develi, 18 Haz 2020, 15:42

    Merhaba, Bulgaristan’da temsilciliğim var D vize kaç günde çıkar? Daha önce ticari vize almıştım. Vize yerine oturum alabilir miyim, yoksa bunun için belli bir süre geçmesi mi gerekir? Kolay veriliyor mu, siz bana bu konuda kolaylık sağlayabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan temsilcilik için gerekli evraklar 2020
    O. canöz, 18 Haz 2020, 14:06

    Merhaba, kolay gelsin. Yaklaşık 12 senedir Türkiye’de turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamızın Bulgaristan’da temsilciliğini açmak planlıyoruz ve bu konuda daha detaylı bilgiler araştırıyoruz. Sizden hangi belgeler gerektiğini öğrenebilir miyiz? Oraya gitmeden siz bizim adımıza yapabilir misiniz vekalet verirsek. Bizden ne istenir ve ne kadar zaman alır? Görüşmek için sizden randevu nereden alabiliriz? Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan'da Temsilcilik Nasıl Açılır?
    t. yıldırım, 18 Haz 2020, 12:55

    Merhaba, Bulgaristan’da 5 yıldır ticaret yapıyorum. Sürekli turistik ya da ticari 6 aylık ve yıllık vize alarak gidiyorum. Vize almakta sorun yaşamadım fakat 6 ayda 90 gün kuralında sürekli takılıyorum. vizemerkezi.com sitenizde Türkiye’de ki şirketimin Bulgaristan’da temsilciliğini kurmak Bulgaristan’da en cazip ve ucuz yollardan biriymiş. Vergi sigorta ve işçi çalıştırmana gerek kalmadan muhasebe ücreti de ödemeden oturum alınabiliyormuş. Bulgaristan’da temsilcilik nasıl açılır, Temsilcilik kurmam ve D vize almam için her şey dahil paketiniz var mi? Şirketim 2 yıllık ve biraz borcu var. Borcunu ödemem gerekiyor mu yoksa önemli değil mi ? Değerli bilgilerinizden faydalanabilirsem çok mutlu olurum, şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan'dan Makedonya'ya transit vize
    ERDEM, 16 Haz 2020, 12:01

    Biz arabayla Makedonya’ya gitmek istiyoruz. Bulgaristan‘dan veya Yunanistan’dan vize almamız gerekir. Hangisi daha kolay olur. Yunanistan’dan alırsam schengen ile başka ülkeye de geçebilir miyim veya Bulgaristan’dan uzun süreli transit vize verirler mi. Bizim orada şirketimiz var sık sık gidip gelicez. Daha önce alınmış vizelerimiz var hep gittik. Şu an Bulgaristan’dan Makedonya’ya Transit vize en kolay nasıl olur bizim için?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çalışmayanlara Bulgaristan ticari vize
    e. balıkçı, 15 Haz 2020, 15:27

    Merhaba, ben Bulgaristan’a bir iş görüşmesine gidicem ticari vize almam gerekir sanırım ama şu an bir şirkete bağlı olarak çalışmıyorum. Ordaki bir firmaya danışmanlık vermek üzere sözleşme yapmak ve iş şartlarını görüşmek üzere gidiyorum. Çalışmayanlara Bulgaristan ticari vize veriyor mu acaba, nasıl yapabilirim. Şirket bana davetiye göndereceğiniz söyledi başka ne gibi evraklar gerekecek ne hazırlamam lazım. İlginize teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Turist Vizesi
    N. YILMAZ, 13 Haz 2020, 13:23

    Merhaba, Ben Nuran Yılmaz ev hanımıyım, Çatalca da oturuyorum. Bulgaristan‘da akrabalarım var ve 3 yaşındaki kızımla ziyarete gitmek istiyorum, fakat daha önce vize başvurusu hiç yapmadım. Bulgaristan Turist vizesi için hangi evrakları hazırlamam gerekiyor ve bankada ne kadar para göstermek gerekir ve daha sonra da gidebilmek için 1 yıllık turistik vize alabilecek miyim? Araba ile gideceğimiz için araba için de ekstra evrak gerekir mi? Çatalca’da oturduğum için Edirne’den mi yoksa İstanbul’dan mı randevu almalıyım? Çocukla biraz zor olduğu için gelmeden evrakları size göndersem olur mu, vekalet de gönderebilirim? Eşim şirket sahibi ve onun Schengen vizesi var. Schengen ile Bulgaristan’a girilir dediler ama ne kadar doğru bilemiyorum. O konuda da bilgilendirirseniz çok memnun olurum. Ben çalışmadığım için sigorta girişim yok, o bana sponsor olabilir, şirket evrakları ve bankası verebiliriz daha kolay olacaksa. Sorularıma cevap verebilirseniz sevinirim. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan ticari vize dilekçesi
    n. yorulmaz, 13 Haz 2020, 13:07

    Merhaba, şirketimizin çalışanı için İstanbul Konsolosluğundan ticari vize alıcaz. Bulgarca Ticari dilekçe yazma konusunda internette örnek aradım bulamadım. Bulgaristan ticari vize dilekçesi nasıl yazılması gerekir, özellikle dikkat etmemiz gereken noktalar nedir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan'da temsilciliği ve şirketi olanlara ticari vize
    m. uysal, 12 Haz 2020, 18:19

    Merhaba benim Bulgaristan Plovdiv’de şirketim var ve yıllardır gidip geliyorum. Daha önce çok Bulgaristan vizesi aldım fakat bu sefer farklı bir durumdayım. Şirketimin borcu var. Bu vize almamı etkiler mi? Son vizemin süresi bitti işlerim için yeniden almam lazım. Borcu yoktur belgesi daha önce istemişlerdi, gene alabilirim fakat borç durumu beni düşündürüyor. Ret verebilirler mi acaba? Bir de Bulgaristan'da temsilciliği ve şirketi olanlara ticari vize için bu belgeyi e-imzalı kabul edilir mi? Bilgilendirme için teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Ticari Vize kaç günde çıkar
    BY, 12 Haz 2020, 15:27

    Kolay gelsin, Bulgaristan Ticari Vize başvurusu için bilgi almak istemiştim. Davetiyem geldi, diğer evraklara da sitenizden baktım gönderecem, fakat oradaki firma benden tam tarih istiyorlar, ne zaman geleceğimi soruyorlar. Gün vermem için Bulgaristan ticari vize kaç günde çıkar bilmek istiyorum, size ne zaman gelmem gerekir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan ticari vize nasıl alınır
    G. Oğuzhan, 12 Haz 2020, 11:31

    Ben Türkiye’de şirket sahibiyim. Bulgaristan’a iş görüşmesine gitmek istiyorum. Size sormak istediğim Bulgaristan Ticari vize nasıl alınır? Hangi evraklarla nasıl başvuracağım konusunda bana yol gösterirseniz memnun olurum. Daha önce Schengen vizelerim var, ama onlar gezme amaçlıydı. Bulgaristan’dan Ticari vize alırsam bununla Romanya’ya geçebilir miyim, bu konuda yönlendirirseniz çok teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Ticari Vize Davetiyesi
    T.R., 12 Haz 2020, 10:46

    Merhaba, Bulgaristan’a ticari vize almam gerekecek davetiye henüz gelmedi. Davetiye zorunlu mudur yoksa şirket evraklarını sadece göstersem yeterli olur mu? Bulgaristan ticari vize davetiyesi nerden alıcaz, mail ile gönderseler kabul edilir mi. Çok zamanım olmadığı için mail ile istemeyi düşünüyorum. Son sorum da davetiyeyi kaç kere kullanabilirim. 20 günde 2 kez gitmem gerekebilir, ikinci gidişimde yine mi davetiye istemem lazım? Evraklarımız size göndersem yine de benim konsolosluğa gitmem gerekecek mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan ticari vize ücreti
    K.Y., 11 Haz 2020, 16:29

    Merhaba, Bulgaristan ticari vize başvurusu yapmamız gerekir Konsolosluktan. Bulgaristan ticari vize ücreti ödemesi nereye hangi hesaba yatırmamız gerekir, bankaya mı yatıracağız yoksa konsolosluk gişesine de ödeme yapabilir miyiz. 2 kişiye vize alacağız adına ayrı ayrı mı yatırmalıyız? Acil cevap verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Acil Bulgaristan Ticari Vize
    Y. Ö., 11 Haz 2020, 14:48

    Merhaba, Firmamız Bulgaristan’da bir firma ile ortak çalışmalar başlatacaktır. Bunun için çalışanlarımızdan birkaç kişinin montaj ve eğitim için gitmesi gerekir. Acil Bulgaristan Ticari vize başvurusu için Bulgaristan konsolosluğuna gittik ama kapıdan bile giremedik. Bir haftadır gidip geliyoruz. Randevu da alamadık. Süremiz kısıtlı. Çalışanlarımız için de Konsolosluğa her gün gitmek zor oluyor. Sizden alabilir miyiz ve kaç günde alabiliriz, evraklarımızı versek acilen işimizi halledebilir miyiz. İşimiz açısından bir an önce gitmemiz çok önemli, yardımcı olursanız çok seviniriz. Saygılar

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Turistik Multi Vize
    S. Güler, 30 May 2020, 12:07

    Eşim ve kendim adına Bulgaristan vize başvurusu almak istiyorum. Ben özel sektörde yöneticiyim. Eşim ev hanımı. Hangi evraklar gerekmektedir? Defalarca giriş çıkışımız var Bulgaristan'a. Yunanistan dan alınmış 1 yıllık Schengen vizelerimiz de vardı, ancak son Yunanistan başvurumda schengen vizemi Bulgaristan'da kullandığım için spnradan bana tek girişli 10 günlük vize verdiler, sebebi de Yunanistan'dan aldığım vizemi daha çok Bulgaristan a giriş için kullanmışım. Bulgaristan ne kadar vize verilir tahmini, çok girişli Bulgaristan Turistik Multi vize alabilir miyiz? Ne kadar sürede çıkar? Konsolosluğa gitmek zorunda mıyız yoksa siz bizim adımıza başvuru yapabiliyor musunuz? Bilgi verebilirseniz sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Emekliler için Bulgaristan vizesi
    i. turgut tulunay, 09 May 2020, 16:12

    Merhaba, ben Türkiye'den emekliyim. Yıllardır ayda bir kez (haftasonları) Svilengrad'a giderim. Bu şehrin insanlarını,havasını,sükunetini seviyorum. Aynı zamanda mütevazi bir casino oyuncusuyum. İki yıllık schengenim ağustosta bitiyor. Bu alışkanlığımı devam ettirebilmem için uzun süreli bir Emekliler için Bulgaristan vizesi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Konsolosluğu Randevu
    C. Dakal, 30 Nis 2020, 11:58

    Merhaba, benim pasaportun süresi bitti acilen Bulgaristan’a gitmem lazım ama şu anda Bulgaristan Konsolosluğu randevu tarihleri uzak tarihe veriyor, o zamana kadar beklemeye zamanım yok. Siz daha erken tarihe alabilir misiniz veya ne yapmam lazım. Acil durumlarda randevusuz bizi alırlar mı? Bu konuda bilgi verir misiniz? Yardımlarınız için teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan vize fiyatları 2020
    Ç. Sığınak, 30 Nis 2020, 11:35

    Merhaba, önümüzdeki yaz Bulgaristan vizesine başvurmam gerekecek, Bulgaristan vize fiyatları 2020 yılı için şu an ne kadardır, artış var mı , genel bilgi verebilir misiniz? Normal bir vize için ne kadar ödemem yapmamız gerekecek?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan D vize ücreti
    C.Altun, 29 Nis 2020, 23:10

    Merhaba, Bulgaristan da öğrenciydim, fakat ailevi sebeplerden dolayı eğitimime ara vermek zorunda kalmıştım. Tekrar evraklarımı toparlıyorum ve vize fiyatları ile ilgili internette araştırma yapıyorum ancak karşıma farkı farklı fiyatlar çıkıyor. Bulgaristan D vize ücreti ne kadar oluyor? Ödeme yapınca ne için ödeme yapacağız? Sonradan başka ücretler çıkacak mı? Fiyat konusunda beni bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkür ederim

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan D vize randevu 2020
    C.Altındağ, 29 Nis 2020, 21:28

    Ben 1978 yılında 1 yaşındayken ailemle göç etmişiz. Bulgaristan vatandaşlığı almak istiyorum. Bunun için D vize almanız lazım dediler fakat randevusuz gittiğimiz için bizi almadılar. Bulgaristan D vize randevu 2020 yılı için nasıl alırız. Evraklarımız hazır sadece randevu almamız gerekiyor. Nasıl yardımcı olabilirsiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vize Randevu Nasıl Alınır
    A. Özgüç, 10 Nis 2020, 14:44

    Merhaba,Kız arkadaşımla Bulgaristan’a gezi planlıyoruz. Vize başvurusunu nerden yapmalıyız? Konsolosluğa mı gitmemiz gerekiyor yoksa sizden mi yapmalıyız. Vize için randevu almamız gerekir mi ve neler hazırlamamız gerekiyor. Ayrıca ben çalışıyorum, SGK var , ancak kız arkadaşım yeni mezun oldu, henüz çalışmıyor. Ben ona sponsor olabilir miyim? Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Kapıda Vize
    A. İlhan, 02 Nis 2020, 00:25

    Bulgaristan kapıda vize uygulaması var mı? Arkadaşım Yıllar önce bir kere gittiğinde kapıdan vize aldığını söyledi. Benim de şu an çok zamanım kalmadı hemen gitmem lazım. Bulgaristan kapıda vize uygulaması var ise hangi kapıdan alabiliriz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Oturma İzni Türleri
    A. Çağlar, 01 Nis 2020, 23:50

    Bulgaristan oturma izni türleri hakkında bilgi verebilir misiniz? Hangi tür en kolay alınır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vize Türleri
    Z. Ayaz, 01 Nis 2020, 23:25

    Bulgaristan vize türleri nelerdir, bilgi alabilir miyim? En çok tercih edilen vize türü hangisidir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Bulgaristan için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp