Bulgaristan vize fiyatları 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • Ç.L 15 Ara 2020, 14:27
    İyi günler Vize Merkezi. Arkadaşımla önümüzdeki yaz Bulgaristan’a tatile gitmeyi planlıyoruz. Bulgaristan vize fiyatları 2021 yılı için ne kadar bilgi alabilir miyim? Normal bir vize için ne kadar ücret ödemem gerekiyor?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 15 Ara 2020, 14:27

    Merhaba, öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler. Bulgaristan vize ücreti, vize türüne göre değişmektedir. Kısa süreli vizeler, uzun süreli vizeler, ulusal vizeler, oturum vizeleri ( D vizeler). Bulgaristan vizesi fiyatları gidiş amacına göre değişir. Kısa süreli turistik, ticari, aile ve arkadaş ziyaretleri 90 güne kadar olan kısa süreli vizelerin ücreti 60 EU. Eğer ki 90 günden fazla kalmayı planlıyorsanız D vize başvurusu yapmanız lazım.

    Bulgaristan vize fiyatları Erasmus Vizesi hariç şu anda 100 EU sigorta bedeli ve hizmet bedeli dahildir. Eğer ki D vizesine başvurmak isteyen kişiler Bulgaristan vatandaşı bir kişiyle evlilik yaptılar ise D vizesi onlar için ücretsizdir. 2021 yılı için henüz Bulgaristan Konsolosluğu fiyat bilgisini güncellememiştir.

    Bu yüzden seyahatinizden önce güncel fiyat bilgisi almak isterseniz Vize Merkezi arayıp bilgi alabilirsiniz. Birçok kişi başvuru maliyetini vize harcı kadar olduğunu düşünmektedir. Kafa karışıklığı yaşamak istemiyorsanız vize fiyatları dışında da diğer ödemeler ile ilgili de sizi bilgilendirmek isteriz.

    Bulgaristan vizesi fiyatları genelde aracı olan kurum hizmet bedeli, sağlık seyahat sigortası bedeli ve duruma göre alacağınız ek hizmetler dahil değildir. Bu nedenle gidiş amacınızı ve başvuru yapmak istediğiniz vize türü kesinleştikten sonra Vize Merkezi müşteri temsilcilerimizle iletişime geçerek detaylı bilgi ve güncel fiyat alabilirsiniz.

    Gitmek istediğiniz tarihten en az 15 gün önce tel:0212 970 05 22 hattımızdan bize ulaşıp detaylı soru sorabilir bilgi alabilirsiniz. Müşteri Temsilcilerimiz sizinle ilgilenecektir.

    Bulgaristan vize fiyatları 2021 ve başvurularınız da dikkat etmeniz gereken nokta para yatırılan hesap numaralıdır. Her Konsolosluğun çalıştığı banka ve hesap numaraları farklıdır ve aynı şekilde de vize türüne göre hesap numarası ve işlem ücreti farklıdır. Bu yüzden kişisel başvurularınız Bulgaristan vize fiyatı harçları doğru hesaba yatırdığınızdan emin olmanız gerekiyor. 

    Saygılarımzla

    Sezgül. K/Vize Merkezi

    Bulgaristan vize fiyatları 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • F.K 15 Oca 2021, 11:40

    Bulgaristan vize fiyatları 2021 için genel bilgi verebilir misiniz? Normal bir vize için ne kadar ödeme yapmamız gerekecek? Vize hemen çıkar mı?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 15 Oca 2021, 11:49

    Merhaba, Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler. Sorduğunuz soru için size yardımcı olmaya çalışacağız.

    Kısa süreli turistik, ticari, aile ve arkadaş ziyaretleri 90 günden kısa süreli vizelerin harç ücretleri 60 Euro’dur. D tipi vizeler için ise harç bedelleri 100 Euro'dur. 2021 yılı için henüz Bulgaristan Konsolosluğu fiyat bilgisini güncellememiştir. Bulgaristan vize fiyatları genelde aracı kurum hizmet bedeli, sağlık seyahat sigortası bedeli ve duruma göre alacağınız ek hizmetler dahil değildir.

    Bulgaristan vize fiyatı ve başvurularınızda dikkat etmeniz gereken nokta para yatırılan hesap numaralarıdır. Her konsolosluğun çalıştığı banka ve hesap numaraları farklılık göstermektedir ve aynı şekilde de vize türüne göre hesap numaraları ve işlem ücretleri farklıdır. Bu yüzden başvurularınız için Bulgaristan vize fiyatı harçlarını doğru hesaba yatırdığınızdan emin olmanız gerekmektedir.

    Her vize için vize başvurusundan sonra onaylanma süresi farklılık gösterebilmektedir. Transit vize 7 iş günü, turistik vize 5 ve 7 iş günü, oturum vizesinin sonuçlanması ise minimumda 45 günü bulmaktadır. Başvuru süresince istenilen ek evraklar olduğunda bu süreçlerde uzayabilmektedir.

    Başvurudan önce Bulgaristan vize fiyatları 2021 hakkında daha detaylı bilgi ve danışmanlık almak, güncel evrak listesini öğrenmek ve temin etmek, randevu almak için Vize Merkezi müşteri temsilcilerimizi arayabilir veya ziyaret edebilirsiniz. Size durumunuzla alakalı en doğru bilgiyi aktaracaklardır. Ve sorunsuz kısa sürede başvurmanızda yardımcı olunacaktır. Detaylı bilgi için tel:0212 970 05 22

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • a. kuşcu 14 Haz 2021, 17:02

    Merhabalar, Ben özel bir Gazetede editör olarak çalışıyordum. Ama geçen hafta işi bıraktım. Bulgaristan’a gitmek istiyorum. Bu bir engel olur mu? Yeterli banka hesabım var para konusunda sorun yaşamamaktayım fakat bu durum açıkçası beni düşündürmüyor değil. Bulgaristan vizesi fiyatları 2021 nedir? Benimle beraber dört arkadaş gideceğiz bir aksilik yaşamazsak sizinle çalışmak isteriz. Bize toplamda beş kişi için bir indirim yapma şansınız var mıdır? Ve kendi aracımızla seyahat edeceğiz araç için ayrıca eklememiz ya da toplamamız gereken evraklar var mıdır? Sizin yardımlarınıza ihtiyacımız var eğer bize yardımcı olursanız sizinle çalışmayı çok isteriz. Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 14 Haz 2021, 17:16

    Merhaba, Vize Merkezini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sizin sorularınızı yanıtlamaya çalışacağız. Çalışmama durumunuz bir sorun teşkil etmemektedir. Yeterli banka hesabınız varsa bu durumda bir sorun olmayacaktır. Bulgaristan vize fiyatı hakkında harç bedeli 60 Euro, Servis bedeli 30 Euro, Zorunlu seyahat sağlık sigortası 20- 40 Euro arasında değişmektedir seyahat sürelerine göre. Otel rezervasyonu ise 20-30 Euro arasında değişmektedir. Bulgaristan Vize fiyatları 2021 yukarıda size bahsettiğimiz üzere bu şekilde güncel halidir. Kendi aracınız ile seyahat edecekseniz mutlaka yeşil sigorta, Uluslararası geçerli bir sürücü belgesi ve araç ruhsatı yanınızda bulunmalıdır.

    Gerekli evraklar ise;

    • Pasaport (en az 1 yıl geçerli olması gerekmektedir)
    • 2 adet biyometrik fotoğraf (Beyaz arka fon, güncel olmalı)
    • Aile Nüfus Kayıt Örneği Tam vukuatlı olmalıdır (e- devletten alınabilir)
    • İkamet belgesi (e- devletten alınabilir)
    • Banka hesap dökümü kaşeli imzalı olmalıdır. (7-10.000 bakiyeli TL)
    • Kişinin mesleki durumunu ispatlayan belge (emekli belgesi, SGK işe giriş, vergi levhası-imza sirküleri, öğrenci belgesi. vb.)
    • Konfirme otel rezervasyonu  -kurumuzdan temin edilebilir
    • 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası  -kurumuzdan temin edilebilir.
    • 18 yaşından küçük seyahat edecek kişilerin ise; Muvafakatname sunmaları gerekir. (Anna babaları ile ziyaret etseler bile mutlaka yapılması zorunludur)

    Bulgaristan Vize Fiyatları 2021 güncel şekli ile hali hazırda bu şekildedir. Ama grup indirimleri için mutlaka tarafımıza ulaşmanızı tavsiye ederiz. Bizimle çalışmak istediğiniz takdirde gerekli evrakları tarafımıza ulaştırıp Bulgaristan vize fiyatı nakit olarak tarafımıza teslim edilmesi önerilir. Bulgaristan vizesi fiyatları 2021 hakkında sizi bilgilendirmeye çalıştık. Başvurunun sonuçlanma süresi ise ortalama 10 iş günüdür. Daha detaylı bilgi ve danışmanlık almak için iletişim: 02129700522 numaralı hattan Vize Merkezi Müşteri temsilcilerimize ulaşabilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Sümeyye Akyüz

    Bulgaristan vizesi fiyatları 2021

     

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • a. şeker 12 Tem 2021, 16:38

    Selamlar, Bu yaz sonu hatta eylül ayı başında Kız arkadaşım ile Bulgaristan’a seyahat etmeyi planlamaktayız. Bu arada yanımızda Kız arkadaşımın annesi ve benim kendi annemde olacaktır. Sınırdan geçişte Aşı durumu ya da PCR test zorunluluğu var mıdır? Nasıl ilerleyeceğiz? Daha önce sizinle başka bir ülke için çalışmıştık bana hızlı bir şekilde yardımcı olmuştunuz. 4 kişi için bize herhangi bir indirimiz olur mu? Bulgaristan vize fiyatları 2021 için genel bilgi verebilir misiniz? Normal bir vize için ne kadar ödemem yapmamız gerekecek? Hangi evrakları toplamamız lazım? Teşekkür ederim. Kolay gelsin

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 12 Tem 2021, 16:43

    Merhaba, Vize Merkezini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bulgaristan’a girişte Aşı durumunuz varsa tek doz olduysanız şayet ve 2. Doz alımına kadar o arada seyahat edecekseniz Negatif ibraz edilecek PCR testi ile geçiş yapabilmektesiniz. Eğer Aşı durumunuz yoksa PCR ile geçiş yapabilirsiniz. Bulgaristan vize fiyatları konusunda ise Bulgaristan Konsolosluğu harç ücreti 60 Euro, Servis bedeli 20-30 Euro, Zorunlu seyahat sağlık sigorta bedeli 20-25 Euro, Rezervasyon ve konfirme bedeli ise, 20-40 Euro arasında değişmektedir. Bulgaristan vize fiyatları yukarıda belirtildiği gibidir.

    Bulgaristan Vizesi için gereken evraklar ise;

    • Pasaport (en az 1 yıl geçerli olması gerekmektedir)
    • 2 adet biyometrik fotoğraf
    • Aile Nüfus Kayıt Örneği Tam vukuatlı olmalıdır
    • İkamet belgesi
    • Banka hesap dökümü kaşeli imzalı olmalıdır. (7-10.000 bakiyeli TL)
    • Kişinin mesleki durumunu ispatlayan belge (emekli belgesi, SGK işe giriş, vergi levhası-imza sirküleri, öğrenci belgesi )
    • Konfirme otel rezervasyonu  -kurumuzdan temin edilebilir
    • 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası  -kurumuzdan temin edilebilir.
    • 18 yaşından küçük seyahat edecek kişilerin ise; Muvafakatname sunmaları gerekir.

    Bulgaristan vize fiyatı ortalama olarak bu şekildedir. 4 kişi için fiyat konusunda müşteri temsilcilerimize ulaştığınız takdirde ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Bulgaristan vize fiyatı toplamda ortalama 150 Euro olmaktadır. Bulgaristan vize fiyatları 2021 bu şekilde güncellenmiştir. Danışmanlık almak, ücret hakkında bilgi almak için iletişim:0212 970 05 22 numaralı hattan uzman müşteri temsilcilerimize ulaşabilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Sümeyye Akyüz

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp