Bulgaristan Vize Ücreti 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • Ç.L 13 Oca 2021, 15:14
    Bulgaristan vize ücreti 2021 için bilgi alabilir miyim? Ücretler içinde neler var? Daha sonra ek ücretler çıkabilir mi? Bulgaristan vize başvurusu yaptığımda eğer ret alırsam ödediğim ücretler ve servis bedellerini geri alma şansım var mıdır? Teşekkürler
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 13 Oca 2021, 15:14

    Merhaba, sormuş olduğunuz soru hakkında size detaylı bilgi vermeye çalışacağız. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler. Sormuş olduğunuz soru hakkında size bilgi vermek isteriz.

    Bulgaristan vizesi ücretleri vize türlerine göre değişkenlik göstermektedir. Siz hangi amaçla ziyaret edeceğinizi belirledikten sonra size aktarılan aşağıdaki bilgilerden vize türlerine göre değişiklik gösteren Bulgaristan vize fiyat listesini inceleyip göz atabilirsiniz.

    Bulgaristan vize ücreti; Bulgaristan Konsolosluğu harç ücreti 60 Euro’dur. Servis bedeli 20-30 Euro zorunlu seyahat sigortası bedeli 15-20 Euro konfirme ve rezervasyon belgesi bedeli 20-40 Euro’dur. Bu ücretler başvuru yapılan vize hizmet merkezi fiyat listesine ve talep edilen seyahat sigortasının geçerlilik zamanına göre olarak değişebilmektedir.

    Transit geçiş için Bulgaristan vize ücreti, turistik ve ticari amaçlı yapılan vize başvuruları ile aynıdır. Her şey dahil (konsolosluk harcı randevu ücreti ve hizmet bedeli) Bulgaristan transit vize ücreti 120-140 Euro arasında değişmektedir. Bulgaristan Konsolosluğu ticari vize harç ücreti 60 Euro olup İşlem merkezi randevu ücreti ise 25 Euro’dur. Seyahat sağlık sigortası ücreti ise kalış sürenize bağlı olarak 10 Euro’dan 60 Euro’ya kadar değişkenlik göstermektedir.

    Uzun süreli vize türü olan Bulgaristan 2021 D vize ücreti D vizesine ve danışmanlık süreçlerine bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Vize başvurusu için yapılan ücretler başvuru olumsuz sonuçlandığında iade edilmemektedir.

    Bulgaristan vize ücreti 2021 hakkında size bilgi vermeye çalıştık. Vizenin reddedilmesi halinde Bulgaristan vize ücretlerinin iadesi yapılmamaktadır. Ayrıca acente dışında vize danışmanlık hizmeti alınan bir kurum var ise hizmetin karşılığında belirlenen bir miktarda ödeme yapılacağı unutulmamalıdır. Bulgaristan vize fiyat konusunda daha detaylı bilgi almak isterseniz ve mutlaka gitmek istediğiniz tarihten en az 15 gün önce tel:0212 970 05 22 numaralı hattımızdan bizlere ulaşıp detaylı bilgi alabilirsiniz.

    Saygılarımızla

    İyi günler

    Vize Merkezi

    Bulgaristan vize ücreti 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • p. bulut 05 Mar 2021, 13:38

    Merhabalar, Bulgaristan vize ücreti 2021 yılına ait güncel bilgi alabilir miyim? Kuzenim ve ben seyahat etmeyi planlıyoruz. Varna şehrine gezme amaçlı yaz döneminde gitmek istiyoruz. Açıkcası herhangi bir problem ile karşılaşmak istemiyoruz. Çünkü pandemi süreci ve farklı önlemler almamız gerekli midir? Vize için gerekli evraklar nedir? Ücretler hangi işlemleri kapsıyor ve biz hangi işlemlerden yararlanabiliriz? Detaylı bilgi verebilir misiniz? Vize ortalama kaç günde çıkıyor ve kaç gün önceden başvuru yapmamız gerekiyor? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 05 Mar 2021, 13:46

    Merhaba, Sorunuz hakkında sizi bilgilendireceğiz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bulgaristan Vize ücreti Bulgaristan konsolosluğu harç ücreti 60 Euro’dur. Servis bedeli 20-30 Euro zorunlu seyahat sağlık sigortası bedeli 15-20 Euro aralığındadır. Otel konfirme bedeli 20-40 Euro aralığında değişmektedir. Vize ücreti başvuru yapılan vize hizmet merkezi fiyat listesine ve talep edilen seyahat sigortasının geçerlilik süresine göre değişmektedir. Pandemi süreci içerisinde olduğumuz için şuan için bir ön görü görememekteyiz. İlerleyen süreçlerde pandemi ile ilgili sınırlamalar da olabilir her durum bir ihtimaldir. Seyahat öncesinde mutlaka Bulgaristan'dan ki süreçleri ve güncellemeleri takip etmenizi önermekteyiz.

    Bulgaristan vizesi için gerekli evraklar;

    • Pasaport (en az seyahat sonrası 6 ay geçerliliği olmalı)
    • 2 adet biyometrik fotoğraf (Beyaz arka fonlu, & 3 ay içerisinde çekilmiş olmalı, 35-45 mm)
    • Tam vukuatlı nüfus kayıt belgesi (İmzali ve kaşeli güncel olmalı)
    • Konfirme edilmiş Otel rezervasyonu
    • Banka hesap özeti ( Seyahat boyunca masraflarınızı karşılayacak şekilde olmalı ve 7000tl-10000tl arasında olmalı)
    • Muvakatname (18 yaşında küçükler için noter onaylı olmalı ve ebeynler ile seyahat edilse dahil çıkarılması zorunludur)
    • İkamet belgesi
    • Çalışma durumunu gösteren belge ve kişinin mesleki durumunu özetleyen evraklar (Emekli belgesi, Öğrenci belgesi, Çalışan kişinin son ay olan maaş bordrosu ve SGK döküm belgesi gibi.)
    • Seyahat sağlık sigortası 30.000 Euro teminatli

    Bulgaristan turistik vize yaklaşık 10 iş günü içerisinde sonuçlanmaktadır. Vize olumsuz sonuçlandığı takdirde ödenen hiçbir ücret geri ödenmemektedir. Bulgaristan Vize ücreti 2021 sorunuz hakkında sizi bilgilendirmeye çalıştık. Danışmanlık almak ve işlemlerinizi başlatmak için Müşteri temsilcilerimize ulaşabilirsiniz.

    İletişim:0212 970 05 22

    Vize Merkezi

    Saygılarımızla,

    Sümeyye Akyüz

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp