Amerika Hakkında Sorular & Yorumlar

Amerika ile ilgili bir sorunuz mu var? Bize sorabilirsiniz.

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Soru/Yorum Yaz

Cevabı Görüntüle
T.T 14/11/18, 20:54
TÜRK VATANDAŞIYIM VE TÜRKİYEDE YAŞIYORUM. ANCAK BULGAR PASAPORTUM VAR. DS 160 FORMUN PERSONAL INFORMATION 2 SAYFASINDAKİ COUNTRY OF ORIGIN SORUSUNA TÜRKİYE Mİ YOKSA BULGARİSTAN MI YAZMALIYIM?
Cevabı Görüntüle
E.Y.K 13/11/18, 22:47
daha önce work and travel kapsamında Amerika'da çalıştım. işverenim beni tekrar geri istiyor bu sebeple h2b vizesini düşündüm. fakat wat kapsamında iş seçerken sponsorluklarla anlaşmalı gelen işlerden birini seçmiştik, h2b vizesinde de bu şekilde olmalı mı yoksa hali hazırdaki iş verenimin yerinde çalışabilir miyim? bunun için neler yapmalıyım?
Cevabı Görüntüle
G.K 10/11/18, 11:44
Merhaba 2008 yılında Amerika'ya gidip geldim. Fakat pasaport ve vizem bitti. Şu anda yapmam gereken nedir?Amerika vizesi için gereken evraklar nedir?Amerika vizesi almak istiyorum
Cevabı Görüntüle
A.E 09/11/18, 12:34
Merhaba eşim, 2 oğlumla birlikte Amerika'ya turist vize ile gitmek istiyoruz. Eşim ve ben çalışıyoruz. Çocuklar ise henüz 2 ve 4 yaşında. Ne yapmam gerekir?
Cevabı Görüntüle
M.C.K 09/11/18, 12:03
merhaba,
green card başvurusunda bulunacaktım ancak 5 kasım son gün yazmakta.
bir sonraki başvuru hangi tarihlerde olacak yardımınızı rica ederim.
Cevabı Görüntüle
M.A 09/11/18, 09:30
Merhaba Gaziantep'te ikamet ediyorum. Daha önce Amerika ticari vize başvurum reddedildi. Acaba turistik vize başvurusunda bulunabilir miyim? Bununla ilgili ne yapmam gerekir? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Cevabı Görüntüle
T.Ş 08/11/18, 16:37
Merhaba,
28 Nisan 2018 tarihinde evlenmiş bulunmaktayım. 2015 Yılında 10 yıllık ABD vizesi aldım ;fakat şimdi evlilikten dolayı soyadım T.Ş'den T.T'e dönüşmüştür. Pasaport ve kimliğim soyadımdan dolayı değişmiştir. Abd vizem de eski soyadlı pasaportumda kalmıştır.
Şuan halen eski pasaporttumda 7 yıllık vizem bulunmaktadır.
Bu yıl sonunda turistik olarak Amerikaya eşimle bir seyahat düşünüyoruz.
Eski vizemi kullanmam mümkün müdür?
Acil dönüşlerinizi beklerim.
iyi çalışmalar dilerim
Cevabı Görüntüle
B.P 06/11/18, 18:58
İyi çalışmalar,

Amerikalı erkek arkadaşım benimle Amerika'da evlenmek istiyor. Vize türlerini inceledim nişanlılık vizesi için 2 yıl ilişki istiyorlar, turist vizesi almak istesem şu an Dubai de dil okulundayım Ocak ayında Ankara ya geleceğim ve sigortalı bir işim yok. Babamdan emekli maaşı alıyorum sadece ve daha önce shengen ülkesinde de bulunmadım. Turist vizesi alma durumum nedir? veya başka türlü gidebilme şansım nasıl olur?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler
Burcu Polat
Cevabı Görüntüle
M.A.U 06/11/18, 16:35
merhabalar
1985 yılında Türk pasaportuma Amerikan vizesi almıştım ama pasaportum değişti ve vize eski pasaportta kaldı.Bana verilen vize B1B2 INDEFINITELY vizesi.
bu vizeyi yeni pasaportuma nasıl aktarabilirim
saygılarımla
Cevabı Görüntüle
T.D. 06/11/18, 05:42
Merhabalar,
Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi Mezunuyum (2013) , 5+ alanımda deneyimim var. Deneyimlerimi daha önce WAT programı ile de bulunmuş olduğum Amerika Birleşik Devletlerinde arttırmak istiyorum. J1 vizesine başvurmak istiyorum, Evliyim , eşimin de benimle J2 vizesiyle gelmesini istiyorum.
Şu an halen çalışmaktayım .
Mail ile geri dönüş yaparsanız memnun olurum ,
Teşekkürler,
Cevabı Görüntüle
E.D 05/11/18, 12:13
Merhaba,

2011 yiinda 10 yillik USA vize almistim 2021 yilina kadar gecerli. . Bugune kadar gitmedim . Aralik ayinda gitmek istiyorum. Bir ara vize krizi olmustu .. Acaba benim durumumu etkiler mi ? Bne Aralik ayinda gitsem girebilir miyim? Sorun cikartirlar mi ?
Cevabı Görüntüle
A.A 04/11/18, 10:23
transit vize için belgelerimin Ingilizce olması gerekiyor mu
nüfus kayıt örneği gibi belgelerin çevirilmesi mi gerek
Cevabı Görüntüle
A.K. 02/11/18, 12:35
DS160 formunu kendim doldurarak Amerika'ya randevu aldım. İstanbul Amerika Başkonsolosluğunda 01/11/2018 günü görüşmem vardı.Ancak 214 B maddesine göre red verildi. Neden red aldığımı bilmiyorum lütfen yardımcı olun.
Cevabı Görüntüle
G.C.K 31/10/18, 10:33
Merhabalar ;

2 yıl önce Üniversiteden mezun olur olmaz ABD 'de dil okuluna gitmek istemiştim. Fakat gideceğim okulun gönderdiği evrakları tutarlı görmediler ve sanırım bu yüzden red yedim. Şuanda 2 yıldır çalışıyorum . Bu sefer turistik vize almak için başvurmak istiyorum. Red almış birisinin kabul alması zor mu ?
Cevabı Görüntüle
S.K 31/10/18, 10:24
17 ocak da amerikaya turistik amaçla gitmek istiyorum. Biletlerimi almak durumundayım . kasım başı başvuru yapsam vize yetişirmi. tahmin randevu verme süreniz nedir.
Telefon