Amerika Hakkında Sorular & Yorumlar

Amerika ile ilgili bir sorunuz mu var? Bize sorabilirsiniz.

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Soru/Yorum Yaz

Cevabı Görüntüle
i. k. 24/04/19, 19:35
merhabalar,
şu an J-1 vizesi ile amerikada bulunmaktayım. Ben J-1 vizesine başvururken aynı randevuda eşim ve çocuğum için B-2 turist vizesine başvuru yaptık. ama konsolosluk benim J-1 vizemi onaylarken eşim ve çocuğumun vize başvurularını idari işleme aldı. 6 ay geçmiş olmasına rağmen de hala bir sonuç bildirilmedi. bu süreçte eşim ve çocuğum için J-2 vizesine başvurabilirmiyim (başvurabilecek kriterleri sağlıyoruz). eğer başvurabilirsem vize görüşmesinde benim de bulunmam (asıl J-1 vizesi sahibi olarak) gerekmektemidir?
Cevabı Görüntüle
E. HARMAN 17/03/19, 23:19
Bir sorum olacak, H1B vizesi 2019 yılı kotaları doldu mu acaba cevaplarsanız sevinirim.
Cevabı Görüntüle
A. KARATAŞ 16/03/19, 10:42
Amerika için 2018 yılında öğrenci vizesi almıştım.5 yıllık öğrenci vizem bitti.2019 yılında turist olarak bir AMERİKA da turist olarak bir yarışmaya katılacağım.Tekrar vize alırken vize görüşmesine gitmeden vize alabilir miyim?
teşekkürler
Cevabı Görüntüle
G. B. 15/03/19, 10:00
Amerika'ya çocuk bakıcısı olarak gitmek istiyorum.
Sorularım:
1. Aile beni yasal olarak nasıl götürmeli ve ne gibi evraklar gerekiyor?
2.Saatlik Çalışma ücreti nedir?
3. ABD de Washington Seattle da asgari ücret ne kadar?
4. Bu şekilde çalışma izniyle ne kadar orada kalabilirim?
5. Oturma izni hakkı ne kadar süre sonra alınır?
6. İşveren bana orada aylık ne kadar sigorta ödeyecek?
A. K. 12/03/19, 01:59
Merhaba iyi gunler. 2019 kasim ayi gibi amerika ziyareti planliyoruz. Esim ve ben devlet memuruyuz. Esim su an yurtdisi gorevini yapiyor bende ayliksiz izindeyim. Dolayisiyla esim cocuklar ve bana sponsor olacak. Sponsor olmasi icin gerekli belgeleri ( gorev belgesi, maas bordrosu,kurum kimlik karti vb.) Hepimiz icin ayri ayri islak imzali mi olmasi gerekiyor? Yoksa esimin dosyasinda olmasi yeterli mi? ( ayni randevu ile vizeye basvuracagiz)
Cevabı Görüntüle
H. D. 01/03/19, 22:43
Merhaba ben iş için amerikaya gidiceğim. Amerika vizesi kaç günde çıkar? Vize randevusunuz hemen alabilir miyim? Ya da hangi durumlarda Amerika vizesini hızlandırabilirim?
H.D. 31/01/19, 12:12
Merhaba öncelikle şuan ön lisans okuyan biriyim, Amerika'da kendi iş yerine sahip olan ve Amerikan vatandaşı olan uzak akrabalarım ve tanıdıklarım var. Şuan bunlar sayesinde çalışma izni yada oturum alabilir miyim ? Lise mezunu olarak çalışma yada oturum alma hakkım var mı?

B.A. 30/01/19, 02:22
Merhaba,haziran ayında eşim ve 7 yaşındaki kızımla newyork seyahati planlıyoruz. Eşimin ve benim vizemiz var fakat kızımıza ds160 formu hariç hangi evraklar gerekmektedir? Kuzenimiz abd vatandaşı ve orada yaşıyor bu yüzden onun yanında kalacağız bu yüzden otel rezervasyonumuz da olmayacak bunu nasıl ibraz edeceğiz? Cevaplayanilirseniz memnun olurum, şimdiden teşekkürederim..
A.Y. 28/01/19, 21:45
Iyi gunler dilerim bir konu hakkinda bilgi almak isterim ABD turistik vizesi icin basvurmak istiyorum banka hesabimda iyi bir para da mevcut yanliz maas bodrom askeri ucret gorunuyor ve gitmeyi dusundugum tarih haziran ayi ama pasaportumun son gunu 14 kasim 2019 bu basvurum.esnasinda bir sorun olusturur mu
Cevabı Görüntüle
Ş.K. 23/01/19, 14:11
ds-160 belgesi doldururken 3 adımda beni sistemden attı ve ıd numarası ve doğum son 4 hane soyadım son 4 hane girmeme rağmen ds-160 belgeme devam edemiyorum yol gösterirmisiniz ? yeni formada müsade etmiyor :(
Cevabı Görüntüle
B.P. 21/01/19, 10:08
vize için randevum var gerekli belgeleri topluyorum ama ds-160 belgemin onay formunu alamıyorum formu önceden telefondan doldurdum ve kaydını alamadım ne yapmam lazım.
Cevabı Görüntüle
C.D. 18/01/19, 01:11
Merhaba DS - 160 FORMU İLE ALAKLI. BİR ÖN BİLGİ✔️ DS-160 FORMU NASIL DOLDURULUR İLETİŞİME GEÇEBİLİR MİYİZ LÜTFEN TEŞEKKÜRLER
Cevabı Görüntüle
İ.İ.Z. 17/01/19, 14:30
Amerika vizesi icin gerekli islemler hakkinda detayli bilgi
Cevabı Görüntüle
H.Ü. 16/01/19, 11:32
yaklaşık 4 ay önce ABD vize başvurusu yaptm ve red aldım 2.başvuruyu yapmam için belli bir zaman geçmesi gerekiyormu
Cevabı Görüntüle
B.B 15/01/19, 20:30
2015 ten 2025 e kadar geçerli vizem eşimden hak kazandığım yeşil pasaportumda kayıtlıdır. 2018 de eşimden boşandım. Oğlum Arizona üniversitesinde okumaktadır. 2017 de ziyaretine giderek altı hafta kaldım. Bu senede gitmek istiyorum. Vizemin geçerliliğini yeniden yeni aldığım pasaporta taşımam veya yeniden tüm istene belge formları hazırlayarak vize başvurusunda mı bulunmam gerekir? Sizden yol göstermenizi rica ederim. Saygılar
Telefon