Çalışma Yoluyla Green Card

Green Card başvurusu yaparak ABD’de çalışma ve yaşama şansını yakalamanın yollarından biri de çeşitli kriterlere bağlanmış istihdam yollarından biriyle çalışmak üzere ABD’ye gitmektir.

Göçmen bir işçi olarak Green Card Başvurusu

  • İlk tercih göçmen işçiler

​- Bilim, sanat, eğitim, iş veya atletizmde olağanüstü yeteneklere sahip olmak

Olağanüstü bir profesör veya araştırmacı olmak

Belirli ölçütleri karşılayan çok uluslu bir yönetici veya yönetici olmak

  • İkinci tercih göçmen işçiler

İleri derecede uzmanlık gerektiren bir meslek mensubu olmak

Bilim, sanat veya iş hayatında başarılı bir kariyere sahip olmak

- Ulusal bir faiz feragat hakkına sahip olmak

  • Üçüncü tercih göçmen işçiler

- Vasıflı bir işçi olmak (İşinde en az 2 yıl eğitim veya iş deneyimi gerektirir)

- Profesyonel olmak (en az bir ABD lisans derecesi veya yabancı eşitini gerektiren bir mesleğin mensubu olmayı gerektirir)

- Vasıfsız bir çalışan (2 yıldan az eğitim ve deneyim gerektiren bir işte çalışmayı gerektirir)

Uzman bir doktor olarak Green Card Başvurusu

Belli bir zaman zarfında (genellikle 5 yıl) ve klinik bir alanda tam zamanlı olarak çalışmayı kabul ederek ABD’ye çalışmak üzere giden ve diğer tüm gereklilikleri de yerine getiren doktorlar içindir.

Yukarıda belirtilen Geçici İstihdam yolları ile ABD'ye giderek belli bir süre çalışan ve gerekli koşulları sağlayan kişiler Green Card başvurusunda bulunabilirler.

Ayrıntılı bilgi ve çalışma yoluyla Green Card başvurusu yapmak için iletişim numaralarımızdan veya online@vizemerkezi.com e-posta adresinden vize uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

Amerika Vizesi Hakkında Önemli Notlar

►Amerika vize başvurularınız hakkında verilecek kararlar, Amerika Konsolosluğunun inisiyatifi altında olacaktır.

►Amerika vize başvurunuzu Vize Merkezi aracılığıyla yaptığınız taktirde, evraklarınız bize ulaştıktan 1 gün sonra randevunuz kesinleşecektir.

►Amerikan Konsolosluğu iş yoğunluğuna bağlı olarak ileri tarihlere randevu verebilmektedir. Bu yüzden seyahatinize 1 ay kala vize işlemlerinize başlamanızı tavsiye ederiz. 

►Amerika vize başvuru işlemleri sırasında başvuru sahibinden dijital parmak izi alınmakta ve mülakat yapılmaktadır.

►14 yaş ve üstü Konsolosluğa şahsen gelmesi gerekmektedir. Mülakat ve dijital parmak izi vermek için randevuya gittiğinizde vize operasyon sorumlumuz size asistanlık edecektir.

►Amerika Konsolosluğu, gerek duyması halinde başvuru sahibini yeni bir mülakata çağırabilir ve ek evrak talebinde bulunabilir.

►Amerika vizenizin sonuçlandıktan sonra pasaportunuz ile birlikte 3 iş günü sonra size en yakın PTT şubesine gönderilmektedir.

►Amerika vizesi veya tüm dünya vize işlemlerine dair ayrıntılı bilgileri sitemizden temin edebilirsiniz.

Amerika vizesi ile ilgili her türlü soru ve görüşlerinizle ilgili Vize Merkezi temsilcilerimizle telefon ve e-mail ile iletişime geçebilirsiniz.

 

daha fazla göster

Yükleniyor...
Telefon