• Macaristan vize fiyatları 2021
    f.k, 07 Nis 2021, 17:39

    Macaristan vize fiyatları 2021 yılında artış oldu mu? Ekim ayı içinde bir seyahat planım olacaktır bu planlama esnasında vize konusunda sizden destek almak isterim. Seyahatim sırasında benimle birlikte eşimde gelecektir. Ben öğretmenim devlet dairesinde eşim ise ev hanımı ben ve eşim için neler hazırlamam gerekecektir. Vize ücretlendirilmesi ne şekilde olmaktadır. Bütün ödemeyi size mi yapmam gerekecek eşim ve kendim için farklı tutarlar mı ödenecek?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan transit vize 2021
    f.k, 07 Nis 2021, 17:28

    Hukuk fakültesi öğrencisiyim Macaristan da düzenlenecek bir seminere katılacağım fakat o tarihlerde Rusya da olacağım için Rusya üzerinden Macaristan’a geçiş yapmak istiyorum fakat Rusya vizemle bu mümkün mü? Transit vize almam mı gerekiyor? Macaristan transit vize 2021 için neler yapmam gerekecek? Macaristan’a yapacağım başvuru için annem sponsor olsa bana uygun olur mu Annemin kendi şirketi mevcuttur. Neler yapmam gerekiyor bana yardımcı olur musunuz? İyi çalışmalar dilerim. Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan vize ücreti 2021
    f.k, 07 Nis 2021, 17:14

    Eylül ayı içinde Macaristan da bir seminere katılacağım. Daha önceden almış olduğum vizelerim var ve kendi çabamla almıştım fakat bu kez bu süreçte sizden destek almak isterim siz bu sürecin neresinde yer alıyorsunuz. Macaristan konsolosluğu ile bağlantınız nedir. Macaristan vize ücreti 2021 yılı içinde fiyatlandırmalar ne şekildedir başvurumu ticari olarak yapmak isterim. Fiyat bilgisi almak isterim ve evrak sunarken katılacağım seminerle alakalı evrak sunmam gerekecek mi sigortamı sizin aracılığınız ile yapacağım ücretini öğrenebilmem mümkün mü? Kardeşimde çalışmak için oturum almak ister bununla alakalı fiyat bilgisini de benimle paylaşırsanız çok memnun olurum iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan vizesi 2021
    f.k, 07 Nis 2021, 17:05

    Macaristan ülkesine bir gezi planlamam vardır. Macaristan vizesi 2021 yılı içinde aile ziyareti olarak yapmak isterim amcamın yanına gideceğim ben çalışanım kendi evraklarım dışında amcamdan nasıl bir evrak talep etmem gerekecektir. Dilekçe yazılımı konusunda yardımcı olur musunuz? Vize formunu doldurma işlemini siz mi yapacaksınız? İşlemlerimi sizle yapmak isterim danışmanlık ücreti olarak benden talep ettiğiniz rakam ne kadardır? Bilgi alabilirsem çok memnun olurum iyi çalışmalar dilerim. Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan vize 2021
    f.k, 07 Nis 2021, 16:47

    Macaristan vize 2021 yılı içinde Şirketimin kuruluşunu yaparak Macaristan oturum izni alarak vize almak istiyorum. Süreç olarak ne kadar sürmektedir. Başvurumu kendim yaparak zaman kaybı yaşamamak adına sizden yapmak isterim. Eylül sonuna kadar bitmesini istiyorum. Bu konuda destek almak isterim. Konaklama için otel yerine ev tutsam uygun olur mu? Şirket kurulumu esnasında ne gibi bir belge sunmam gerekecek? İyi çalışmalar dilerim.İyi günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan vizesi için gerekli evraklar 2021
    F.K, 06 Nis 2021, 17:07

    Macaristan vizesi için gerekli evraklar 2021 yılında değişikliğe uğramış mıdır? Önümüzdeki aylarda planladığım bir Macaristan seyahatim olacaktır. Bu seyahat esnasında vize işlemlerini sizin aracılığınız ile yapmak isterim özel bir şirkette muhasebeci olarak çalışmaktayım hangi evraklarla başvuru yapmam gerekecektir. Başvuru için konsolosluğa mı gideceğim? Uçak ve otel rezervasyonu göstermem şart mıdır? Sigorta sizin aracılığınız ile yapmam mümkün olur mu? Bu süreçte bana destek olursanız memnun olurum iyi çalışmalar diler teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan vizesi kaç para 2021
    F.K, 06 Nis 2021, 15:38

    Macaristan’a yapacağım gezi esnasında sizden danışmanlık hizmeti alarak ilerlemek isterim. Devlet memuruyum eşim özel sektördedir. Kızımızda bizimle gelecektir. Evrakları neye göre iletilecek ve nasıl ulaşabilirim? Macaristan vizesi kaç para 2021 yılı için Konsolosluğa ve size ne kadar ödeme yapmam gerekecektir? Ödeme işlemi vize başvurusu esnasında mı yoksa evrak teslimatı kısmında mı alınmaktadır? Ödeme yaptıktan sonra makbuz almam mümkün olacak mıdır? Ret işlemi meydana gelirse ödemeler iade mi olacak? Bana bilgi verir misiniz rica etsem, iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan vizesi nasıl alınır 2021
    F.K, 06 Nis 2021, 15:26

    Macaristan’a düzenleyeceğim seyahat planımla ilgili sizden danışmanlık almak isterim. Konsoloslukla beraber mi çalışmaktasınız? Macaristan vizesi nasıl alınır 2021 yılında yapacağım başvurusu için bilgi alabilir miyim? Ben üniversite öğrencisiyim, annem bana sponsor olabilir mi? Annem özel bir şirkette çalışmaktadır. Nasıl evraklar sunmamız gerekir? Yardımcı olursanız sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan vize randevusu 2021
    F.K, 06 Nis 2021, 15:15

    Macaristan Konsolosluğu vize randevu alma kabul ediyor mu? Macaristan vize randevusu 2021 için konsolosluğa mı başvuracağım yoksa direkt sizinle yapabilir miyim? Başvuru esnasında konsolosluğa gitmeden sizle işlemlerimi yaptığım takti de telefondan mı randevu oluşturulacaktır? Kaç günde oluşturulmakta randevu? Bir ücret talep edilmekte midir? Hukuk bürosunda avukat olarak çalışmaktayım. Neler hazırlamam gerekiyor? Yardımınızı rica ederim. İyi günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan vize başvurusu 2021
    F.K, 06 Nis 2021, 15:03

    Merhaba. Macaristan vize başvurusu 2021 hakkında bilgi almak istiyorum, yapmam gerekenler hakkında bana yardımcı olur musunuz? Bordo pasaportum sahibiyim. Arkadaşımla beraber seyahat edeceğiz onun da yeşil pasaportu var. Hangi tür vize başvurusunda bulunursak vize alırız?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan vizesi kaç günde çıkar 2021
    F.K, 06 Nis 2021, 14:48

    Macaristan vize işlem süresi ne kadar acaba? Macaristan vizesi kaç günde çıkar 2021 yılında başvuru türüme göre süreç değişecek midir? Ben ticari bir seyahat için Macaristan’a gitmek istiyorum ne kadar sürede vize almış olurum? Siz bu sürecin neresinde yer almaktasınız? Kardeşim de aile birleşimi için başvuruda bulunmuştu onun işlem süresi kaç gün sürer? Bana bilgi verir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan öğrenci vizesi 2021
    F.K, 06 Nis 2021, 14:34

    Macaristan’da bir üniversite için kabul aldım. Macaristan öğrenci vizesi 2021 yılında kolay alır mıyım? Hazırlamam gereken belgeler hangileridir? Bu hazırlayacağım evraklar için sizden bilgi almam mümkün olur mu? İşlem süresi ne kadar sürmektedir. Uçak rezervasyonu isteyecekler mi benden? Konaklamam üniversite tarafından karşılanacak. Onla alakalı belge beyanında bulunmam gerekir mi? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan turistik vize 2021
    F.K, 06 Nis 2021, 14:17

    Macaristan turistik vize 2021 yılı içinde başvuruda bulunmak istiyorum yapacağım seyahat turistik amaçlı olduğu neler yapmam gerekir? Öğretmen olarak çalışmaktayım bağlı olduğum kurumdan hangi evrakları talep etmem gerekir? Yapacağım başvuru için sizden danışmalık almam mümkün müdür? Kaç gün içinde sonuçlanmaktadır sağlık seyahat sigortası yaptırmam gerekir mi? Alacağım hizmetin ücretlendirilmesi nasıl yapılmaktadır. Bilgilendirirseniz sevinirim iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan vizesi reddi 2021
    A.G., 05 Nis 2021, 16:57

    Macaristan vize başvurusu yapmak istiyorum fakat çok fazla aklıma takılan sorum var. Macaristan vizesi reddi 2021 yılında ret almamak için neler yapmam gerekir? Ret alırsam nasıl bir yol izlemem gerekecektir. Belirlenen kriter nelerdir? Dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir? Bana yardımcı olur musunuz? İyi Günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Ticari Vize Ücreti
    M.T., 22 Tem 2020, 14:46

    Kasım ayı içerisinde Macaristan’a bir iş gezim olacaktır. Siz konsoloslukla birlikte mi çalışmaktasınız? Sizin üzerinizden başvuru yapmak istersem gerekli olan evrakları nasıl ileteceksiniz? Macaristan ticari vize ücreti olarak ne kadar ödemem gerekecektir? Ödemem işlem sırasında mı yapılacak ve karşılığında makbuz alabilecek miyim? Ticari vize başvurusunda bulunurken davet eden taraftan neler istemem gerekecektir? En son 2017 yılında parmak izi verdim ancak yine de başvuru esnasında parmak izine gitmem gerekecek midir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Vizesi Ret İtirazı
    K.B., 22 Tem 2020, 14:00

    Yapmış olduğum vize başvurusu esnasında Macaristan’dan vize reddi aldım, ne yapabilirim? Macaristan vizesi ret itirazı için konsolosluğa mı başvuru yapılması gerekiyor? İtiraz işleminden sonra sonuç olumsuz olursa sizin üzerinizden yaparsam bana nasıl yardımcı olacaksınız? Genelde hangi durumda ret verilir ve itiraz etme hakkım mevcut mudur? Hangi durumlarda veriliyor bununla alakalı bilgi alamadım. Duruma göre mi itirazda bulunacağım? Bilgilendirmenizi rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Ticari Vize Dilekçe Örneği
    S.S., 21 Tem 2020, 23:23

    Merhaba, yapacağım ticari seyahatim için Macaristan ticari vize dilekçe örneği konusunda bana bilgi vermeniz mümkün müdür? Neler yazılmalı, nasıl olmalı ve ticari başvurumdaki dilekçeye nasıl ulaşabilirim? Nasıl bir dilekçe yazmam gerekiyor? Bize bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Dilekçe işlemi için herhangi bir ödeme yapmam gerekecek midir? İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Vizesi Nereden Alınır?
    S.Ç., 21 Tem 2020, 20:05

    Macaristan’a yapacağım seyahat için sizden danışmanlık almak isterim. Konsoloslukla birlikte mi çalışmaktasınız? Macaristan vizesi nereden alınır bununla ilgili bilgi alabilir miyim? Ben öğrenciyim, annem bana sponsor olabilir mi? Annem özel bir şirkette çalışmaktadır. Nasıl evraklar hazırlamamız gerekir? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Ticari Davetiye
    B.B., 21 Tem 2020, 16:27

    Merhabalar Macaristan’da uzun yıllardır iş yaptığım firmaya ziyarette gideceğim. Kaç ay önceden başvuru yapma hakkım vardır? Özel bir şirkette çalışmaktayım evraklarımı neye göre hazırlamam gerecektir? Karşı şirketin davetiye yollaması durumu faydalı olur mu? Davetiye yolladığında başka herhangi bir evrak yollaması gerekir mi? Macaristan ticari davetiye ile başvuru yaptığımda otel sunmam gerekecek midir? Sizden danışmanlık almak isterim. Bana yardımcı olur musunuz? Siz özel bir şirket misiniz? İyi çalışmalar dilerim, kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Turist Vizesi Ücreti
    Ç.K., 21 Tem 2020, 13:37

    Macaristan’a yapacağım seyahat planım için sizden danışmanlık alarak ilerlemek isterim. Ben memurum, eşim özel sektörde çalışmakta kızımızda bizimle gelecektir. Evraklar neye göre iletilecek ve nasıl ulaşabilirim? Macaristan turist vizesi ücreti ne kadardır? Konsolosluğa ve size ne kadar ödeme yapmam gerekecektir? Siz konsolosluğa bağlı olarak mı hizmet vermektesiniz? İşlemler sırasında mı ödeme yapılmaktadır, işlemler bittikten sonra mı ödeme alınmaktadır? Ödeme yaptıktan sonra makbuz almam mümkün olacak mıdır? Herhangi bir ret işlemi olursa ödemeler iade olacak mıdır? Bana bilgi verir misiniz rica etsem, iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Vize Dilekçe Örneği
    D.R., 21 Tem 2020, 13:15

    Macaristan vize dilekçe örneği hazırlanırken gidiş amacına göre mi yazılmaktadır? Neye dikkat edilmektedir? Yapacağım seyahat ticari bir seyahat olacaktır. Buna göre dilekçe yazılması gerekmektedir. Dilekçe yazarken antetli kağıt mı kullanmalıyım? Bana bilgi verirseniz çok memnun olurum. İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Aile ve Arkadaş Ziyareti Vizesi
    A.D., 20 Tem 2020, 15:45

    Yapacağım seyahat planlaması için vize işlemleri sırasında sizden hizmet almak isterim. Macaristan’a teyzemin yanına ziyarette gideceğim. Başvuru türüm Macaristan aile ve arkadaş ziyareti vizesi olarak mı geçer yoksa başka bir vize türüne mi başvurmalıyım? Karşı taraftan nasıl bir belge istemeliyim? Kendim öğrenciyim babam bana destek olacaktır. Kendisi emekli nasıl evraklar sunması gereklidir? Evrakları size getirdiğim takdirde kaç günde randevu almaktasınız? Bilgilendirmenizi rica edeceğim. İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Vizesi Çorlu
    V.T., 20 Tem 2020, 14:33

    Macaristan’a yapacağım seyahat sırasında Macaristan vizesi Çorlu işlemlerim için nereye gelmem gerekecektir? Özel bir şirkette çalışmaktayım ve turistik bir seyahat yapacağım. Daha önceden parmak izi vermedim. İlk seyahatim olacağı için parmak izi vermem gerekir mi? İşlemlerim sırasında destek almak isterim. Banka hesap dökümü ve sağlık seyahat sigortası belgelerini belirtmem gerekecek midir? İşlemler kaç gün sürmektedir? Bana yardımcı olursanız çok memnun olurum. İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kira geliri ile Macaristan vizesi
    C. Fıratlı, 28 Nis 2020, 20:50

    Merhaba, Macaristan'a turistik bir seyahat planlamaktayım. Benimle birlikte bir arkadaşım da gelecek. Arkadaşım özel bir şirkette çalışmaktadır. Kira geliri ile Macaristan vizesi başvurusunda bulunabilir miyim? Dükkanlardan gelen kira gelirim var. Başvuru için Neler gerekmekte? Vize başvurusu için ne kadar ödeme yapmam gerekiyor? Arkadaşım evrakları neye göre hazırlayacaktır? Sizinle çalışmak istiyorum bana yardımcı olursanız çok memnun olurum, iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan vizesi Muvafakatname
    O. Beril, 28 Nis 2020, 19:46

    Merhaba vize merkezi, yaz tatili için kızım ile birlikte Macaristan'a bir seyahat planımız bulunmaktadır. Eşim bizimle seyahat etmeyecektir. Benim devam eden Almanya’dan almış olduğum bir vize bulunmaktadır. Kızım 10 yaşında, Macaristan vizesi muvafakatname almamız gerekecek mi? Herhangi bir ek evrak istenir mi, benim sponsorluğum yeterli olacak mı? Gerekli evrakları size kargo yoluyla iletmem mümkün mü? Bana yardımcı olursanız çok memnun olurum. İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan ekspres vize
    E. Solar, 28 Nis 2020, 19:01

    Merhaba sayın yetkili, 15 gün sonra Macaristan'a ticari bir seyahatte bulunacağım, acil olarak gitmem gerektiği için Macaristan ekspres vize başvurusunda bulunmak istiyorum sürem yeterli mi? Kaç günde sonuçlanmaktadır? Evrak bilgisine nasıl ulaşabilirim? Uçak biletini satın almam gerekecek mi? Başvurum nereden yapılmakta? Sizin danışmanlığınız hakkında bilgi alabilir miyim? Ödemeyi ne zaman yapmam gerekecek ve ne kadar ödeme yapmam gerekecek bana bilgi verir misiniz? İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan vize ret itirazı
    H. Akbulut, 28 Nis 2020, 17:13

    Merhaba, yaptığım başvuru esnasında Macaristan’dan vize reddi aldım. Macaristan vize ret itirazı için konsolosluğa mı başvuru yapmam gerekiyor? İtiraz işleminden sonra sonuç olumsuz olursa yeni başvuruyu sizin danışmanlığınızda yaparsam bana yardımcı olur musunuz? Genelde hangi durumda ret verilir ve itiraz etme hakkım mevcut mudur? Ret verilme sebebine göre mi itiraz etmeliyim? Bana yol gösterirseniz memnun olurum. İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan sanatçı vizesi
    S. Çarık, 28 Nis 2020, 16:31

    Macaristan’a yaz ayında bir gezi planlamaktayım. Webte bir takım araştırma yaptım fakat aklım karıştı açıkçası, ondan dolayı size sormak istedim? Tiyatro sanatçısıyım fakat bir yere bağlı değilim. Macaristan sanatçı vizesi için başvur yapabilir miyim? Hangi evraklar gerekir ve evraklarımın ne kadar güncel olması gerekir? Seyahatim 25 Ağustos’ta kaç gün önceden başvuru yapabilirim? Sizden danışmanlık almak istiyorum. Bana yardımcı olur musunuz? iyi çalışmalar dilerim kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Vize Çeşitleri
    Ercan, 28 Nis 2020, 14:19

    Selamlar, Macaristan’a seyahatlerimiz bulunmaktadır. Araştırma yaparken kafamız çok karıştı ve özel olarak sormak istediğim birkaç soru vardı. Benim şirketim Macaristan’da bir fuara katılacaktır. Eşim ise kızımızla birlikte Macaristan’a ablasının yanına 3 günlüğüne bir gezi planlamaktadır. Yakın bir aile dostumuz ise Macaristan’da iş kurmak istiyor gerekli bağlantıları yapmıştır. Fakat şimdi biz başvuru yaparken hepimiz Schengen turistik vize başvurusunda mı bulunacağız? Macaristan vize çeşitleri içinde bizim seyahatlerimiz hangileridir? Yardımcı olmanız rica ederim. Sizden hizmet aldığım zaman yapmam gereken ödeme kişi başı nedir? Başvuru merkezi olarak mı hizmet veriyorsunuz? Bilgi rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Vizesi Kaç Günde Çıkar?
    Nilgün, 28 Nis 2020, 13:49

    Merhabalar, Macaristan’a önümüzdeki yaz için bir gezi programımız var. Eşim ve çocuklarımla birlikte katılacağım bu seyahat için internette dolaşırken her sitede başvuru süresiyle alakalı farklı bilgilere rastladım. Sizin sitenizde yorumlara baktığımda bu süreyle ilgili diğer sitelere göre daha düzgün şekilde açıklandığını gördüm. Bundan dolayı vize başvurum esnasında sizden destek almak isterim. Macaristan vizesi kaç günde çıkar? Kendime ait şirketim var, eşim özel bir şirkette muhasebeci ve kızlarımız da öğrenci olduğundan evrakları neye göre hazırlamamız gerekiyor? Kızlarıma sponsor olabilir miyim? Sponsorluk için hangi evraklar istenecektir? Yardımcı olmanızı rica edeceğim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Macaristan için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp