Macaristan vize başvurusu 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • VELİ 11 Şub 2022, 16:09
    Merhaba iyi çalışmalar, Macaristan vize başvurusu 2022 için hazırlamam gereken evrak tam listesine nereden ulaşabilirim? Siz yollayabilir misiniz? Evrak içerisinde sağlık sigortasını yaptırmam mecburi midir? Yaptırmadığım zaman sıkıntı yaşar mıyım? Uçak rezervasyonu ile ilgili belgede mi sunmam gerekmektedir? Sorularımın cevabını rica edeceğim?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 11 Şub 2022, 16:09

    Merhabalar;

    Macaristan vizesi başvuru işlemi esnasında Macaristan Konsolosluğu'nun başvuru için belirlemiş olduğu Macaristan vize başvurusu türüne göre evrak listesi bulunur. Bu evraklar Macaristan’a seyahat edecek kişinin seyahat gidiş amacına göre mesleki konumuna göre uyarlanmış evraktır. Macaristan’a vize başvurusu sırasında kişi başvuru yapacağı zaman ilk etapta kişinin mesleki durumu gidiş amacı ne kadar kalacağı gibi sorularla ilerlenerek bilgi aktarımında bulunulur.

    Macaristan vizesine başvurmak için gereken evrak listesine karışıklığa sebebiyet vermemeniz için danışmanlık hizmeti alarak ilerleyeceğiniz için Vize başvurusu sırasında size bu evrak listesi Vize Merkezi müşteri danışmanız tarafından gidiş amacınıza ve mesleki konumunuza uygun olan evrak listesini eksiksiz olarak mail veya SMS yoluyla iletilir. Size iletilen evrakı temin ederken muhakkak mesleki durumunuzu ve seyahat amacınızı göz önünde bulundurarak ilerlemelisiniz.

    Macaristan vizesi başvuru için Macaristan Konsolosluğu'nun belirlemiş olduğu evraklar arasında zorunlu sağlık seyahat sigortası da yer almaktadır. Bu evrakınızı sunmadığınız taktir de konsolosluk başvurunuzu almakta ve eksik evrak beyanında bulunarak tamamlamanızı rica eder. Bundan dolayı sağlık seyahat sigortanızı yaptırmanız zorunludur. Diğer bir evrakınız ise uçuş bilgilerinizin yer aldığı belgeniz bunu da kesinlikle sunmanız gerekmektedir.

    Macaristan vizesine başvurmak için Macaristan Konsolosluğu evrak listelerini sunarken başvuru yapacak kişilerin özel isteklerine göre sunmamaktadır. Bundan dolayı istene bütün evraklar vize başvurunuz için sorunlu evraktır ve tamamını sunmanız mecburidir. Sunmadığınız durumda yapmış olduğunuz vize başvurunuz ret işlemi ile sonuçlanabilir.

    Macaristan vize başvurusu 2022 işleminde Vize Merkezi olarak Macaristan konsolosluğunun atadığı başvuru merkezi ile birlikte hareket ederek hizmet vermekteyiz. Detaylı bilgilere sahip olmak için 0212 970 05 79 numaralı telefondan iletişime geçerek işlemleriniz için bilgi almanız ve yüz yüze görüşme talebi için randevu almanız mümkündür.

    Saygılarımızla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp