Macaristan vizesi kaç para 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • GİRGİN 15 Şub 2022, 15:14
    İyi günler, Macaristan’a yapacağım ticari seyahat için davetiye almam gerekir mi? Macaristan vizesi kaç para 2022 yılında ne kadardır? Macaristan Konsolosluğu'na ve size ne kadar ödeme yapmam gerekir? Ödemeyi ayrı olarak mı yapmam mı gerekir yoksa tek elden size yapsam uygun mudur? İyi çalışmalar dilerim kolay gelsin.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 15 Şub 2022, 15:14

    Merhabalar;

    Macaristan'a vize kaç para 2022 yılı içinde fiyat artışı olmuştur. Yapacağınız seyahat Macaristan’a ticari vize türüne girer. Yapacağınız seyahat sırasında ticari faaliyet göstereceğinizden dolayı seyahat planı için şirketin Macaristan'da iş yapacağı firmadan davetiye talep etmesi gerekir. Firma bunu bağlı olduğu kurumdan alarak size kargo mail yoluyla iletebilir. Macaristan ticari başvuruda istenilen en önemli evrak bu davetiyedir. Bundan dolayı bunu es geçmeniz mümkün değildir.

    Macaristan'a vize almak kaç para kısmında ücretlendirme şu şekilde yapılır; Macaristan konsolosluk harcı ve başvuru merkezi harcı toplam olarak 115 Euro olarak belirlenir. Bu ödeme konsolosluk tarafından belirlendiğinden dolayı pazarlığa kapalıdır. Bu ödemede herhangi bir oynama maalesef yapılamaz. Bundan dolayı ödemeniz direkt harç olarak konsolosluğa yapılır.

    Macaristan'a vize kaç para kısmında Vize Merkezi olarak ise vereceğimiz özel danışmanlık hizmeti için sizden 50 Euro rica edilir. Bütün bu işlem toplamında sizden evrak teslimatına geldiğiniz zaman 165 Euro olarak talep edilir. Ödemeyi ayrı olarak yapmanıza gerekli değildir. Macaristan vize ücreti Vize Merkezi'ne ödenir. Yapacağınız ödeme karşılığında ödeme yaptığınıza dair ödendi makbuzunuz faturanız size teslim edilir.

    Macaristan'a vize almak kaç para kısmında belirlenen rakamlar yukarıda belirttiği gibi ilerler ayrıca ekstra yapacağınız işlem tarafınıza bildirilerek ücretlendirilmesi yapılır. İşlem için size Vize Merkezi müşteri danışmanı destek verilir.

    Macaristan vizesi kaç para 2022 fiyatlandırılması hakkında detaylı bilgi almak vize işleminiz için alanında uzman olan Vize Merkezi ülke uzmanıyla irtibata geçmek için 0212 970 05 79 numaralı telefondan iletişime geçerek birebir görüşme için randevu talep ederek irtibat bürolarına görüşmeye gelebilir Vize Merkezi istibat bürolarında size uzman müşteri danışmanı hizmet verecektir.

    Saygılarımızla, İyi günler dileriz.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp