Macaristan vizesi reddi 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • BURAK 14 Şub 2022, 16:28
    Yaptığım başvurum esnasında vize reddi aldım. Macaristan vizesi reddi 2022 itirazı için Macaristan Konsolosluğu'na mı başvuru mu yapılmalı? Ret işlemi başvurusundan sonra sonucum olumsuz olduğu zaman yeni başvuruyu sizin danışmanlığınız da yaparsam bana yardımcı olur musunuz? Ret verilme sebebine göre mi itiraz edilmedir? Genelde hangi durumda ret verilir itiraz etme hakkım mevcut mudur? Bana yol gösterirseniz memnun olurum. İyi çalışmalar dilerim kolay gelsin.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 14 Şub 2022, 16:28

    Merhabalar;

    Macaristan vize ret işleminiz için Vize Merkezi'ni tercih için teşekkür ederiz. Macaristan Konsolosluğu'na, Vize reddiyle alakalı dilekçe yazarak itirazda bulunabilme hakkında vardır. İtiraz işlemi sonuçlanınca yeniden başvuru yapılabilir. Ret aldığınızı belirten belgede hangi maddeden ret almış olduğunuzu göz önünde bulundurarak sorun yaşamış olduğunuz madde güçlendirecek evrakla yeniden başvuruda bulunma hakkına sahipsiniz. Bu bilgiyle birlikte destekleyici evrakla tekrar başvuru yapma itiraz etme hakkına vardır.

    Vize başvurusu sırasında Macaristan vize ret kararı verilirken ret maddesi vardır. Seyahat dökümü(otel, uçak gibi) seyahat tarihinizle uygun olmaması, seyahat durumunu açıklayan dilekçenizde uygun formatta açıklayıcı bilgi bulunmaması, banka hesabınızdaki para akışının hareketli olmalı vadesiz hesap sunmanız gerekir.

    Macaristan vizesi ret işlemi sırasında başvuru formunuzun istenilen gibi doldurulmaması eksik bilgi beyanında bulunmuş olması yapmış olduğunuz konaklama sürenize istinaden yani konaklama sürenizi bir hafta üstünde gösterdiğiniz zaman turistik amaçla ülkeye giriş yapmayacağınızı düşünmüş olabilir Macaristan Konsolosluğu. Almış olduğunuz ret kararına Macaristan vizesi ret itirazı hakkınız bulunur.

    Macaristan vizesi ret işlemi için hazırlamış olduğunuz evrak tek tek kontrolden geçerek uygun şekilde işleme alınır. En önemlisi bir önceki başvuruda yaşadığınız olumsuz tecrübeye sebebiyet veren ret maddesi göz önünde bulundurularak işleminiz yapılır. İlk olarak durumuzu açıklayan  iyi niyet dilekçesi doğru açıklayıcı olarak yazılıp konsolosluğa sunulmalıdır.

    Macaristan vizesi reddi 2022 ile alakalı yaşadığınız tatsız durumu uzman kadromuzla işbirliği içinde daha dikkatli özenli bir şekilde ilerlemiş olacak vize reddi işlemi diğer vize işlemleriniz için kapsamlı bilgiye sahip olmak adına Vize Merkezi'ni 0212 970 05 79 numaradan ulaşarak işlemlerinizi başlatabilirsiniz.

     Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp