Macaristan vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • f.k 07 Nis 2021, 16:47
    Macaristan vize 2021 yılı içinde Şirketimin kuruluşunu yaparak Macaristan oturum izni alarak vize almak istiyorum. Süreç olarak ne kadar sürmektedir. Başvurumu kendim yaparak zaman kaybı yaşamamak adına sizden yapmak isterim. Eylül sonuna kadar bitmesini istiyorum. Bu konuda destek almak isterim. Konaklama için otel yerine ev tutsam uygun olur mu? Şirket kurulumu esnasında ne gibi bir belge sunmam gerekecek? İyi çalışmalar dilerim.İyi günler dilerim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 07 Nis 2021, 16:47

    Macaristan'a vize almak, ve bizimle işbirliği içinde çalışmak istemenizden dolayı teşekkür ederiz. Başvuru süreciniz Vize Merkezi ülke uzmanı tarafından yapılarak süreçte size müşteri danışmanı yardımcı olacaktır. Macaristan'a vize almak, devletin belirlemiş olduğu ölçütler vardır. Bunları gerçekleştirdiğiniz takdirde ise şirket açma durumunuz gerçekleşecek ve beraberinde oturum izniniz de sağlanacaktır. Şirket kurulumu olduğundan Macaristan için vize alırken Schengen vize başvurusundan daha detaylı bir süreçtir. Yaklaşık olarak iki aya yakın süren bir süreç sizi beklemektedir. Konaklamanızı otelde değil tutacağınız bir ev ise evle ilgili kira sözleşmesini evraklar arasında sunmanızı sizden rica ederiz.

    Macaristan için vize işlemi sırasında konumunuzla alakalı diploma ve sertifika çevirisi yapılmış olarak evraklarla sunmanız gerekiyor. Yıllık (beklenen) kazanç beyanı ile ilgili belge, kişinin Macaristan’daki tasarrufunda bulunan para gelirinin miktarının belgelenmesi, bir önceki yılın basitleştirilmiş bilançosu (faaliyet gösteren firma için) Macarca olmalıdır. Macaristan’daki meşguliyetinizle alakalı belge belirtmeniz gerekmektedir. İş sözleşmelerini ve çalışan sözleşmeleri sunulmalıdır. Evraklarınız tarafımıza ulaştıktan gerekli kontroller yapılır ve eksik belgeler varsa temin edilmesi için size bilgi verilir. Sonra ise randevunuz oluşturularak ve size mail ya da SMS yoluyla bilgisi verilir. Randevu işlemi sırasında ise size müşteri temsilcimiz eşlik etmek için hazır olarak orada bulunur. Hazırladığınız evraklarda eksik olmaması adına ve başvuru sürecinizin doğru ilerlemesi adına müşteri temsilcinizle iletişim halinde olmanız rica ederiz.

    Macaristan vize 2021 için bilgi almak ve vize işlemleriyle alakalı süreci başlatmak için Vize merkezi müşteri temsilcimizi 0212 970 05 79 numaralı telefondan numarasından arayabilirsiniz.Dilerseniz size en yakın şubemize gelerek misafirimiz olabilirsiniz.

    Saygılarımla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp