Macaristan transit vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • f.k 07 Nis 2021, 17:28
    Hukuk fakültesi öğrencisiyim Macaristan da düzenlenecek bir seminere katılacağım fakat o tarihlerde Rusya da olacağım için Rusya üzerinden Macaristan’a geçiş yapmak istiyorum fakat Rusya vizemle bu mümkün mü? Transit vize almam mı gerekiyor? Macaristan transit vize 2021 için neler yapmam gerekecek? Macaristan’a yapacağım başvuru için annem sponsor olsa bana uygun olur mu Annemin kendi şirketi mevcuttur. Neler yapmam gerekiyor bana yardımcı olur musunuz? İyi çalışmalar dilerim. Kolay gelsin.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 07 Nis 2021, 17:28

    Merhaba Mevcutta bulunan Rusya vizeniz ile maalesef Macaristan’a giriş yapmanız mümkün olmamaktadır. Bu durumda Macaristan’a transit vize işleminden faydalanmak durumundasınız bunun için ise yapmanız gereken transit vize Macaristan olarak başvuru da bulunmanız biz vize merkezi olarak işlemleriniz konusunda size alanında uzaman bir kadro ile hizmet vermekteyiz. Macaristan’a transit vize için başvuru yaparken öğrenci olduğunuz için anneniz size sponsor olma hakkına sahiptir sizden ve annenizden istenen evraklar eksiksiz olarak hazırlamanız gerekecektir. Vize merkezi danışmanınız size gerekli bütün detaylar konusunda bilgi verecektir. Macaristan’a yapacağınız seyahatte Macaristan konsolosluğuna hitaben yazacağınız dilekçede seyahat detaylarını gidiş amacınızı seminer davetiyenizi, ulaşım bilgilerinizi belirtmeniz gerekecektir. Annenizin transit vize Macaristan işlemleri için size sunması gereken evraklar Faaliyet belgesi, Ticaret sicil gazetesi ,Vergi levhası, İmza sirküleri , Son 3 aya ait hesap dökümü, sponsor dilekçesi istenmektedir. Sizde istenen evraklar ise; öğrenci belgeniz, otel ve uçak dökümleriniz, sponsor yazınız, pasaportunuz,2 adet biyometrik foto, sağlık seyahat sigortanız, tüm aileyi içeren nüfus kayıt örneği, kimlik belge fotokopiniz, vize başvuru formunuz istenen evraklardır. Evraklarınızın hazırlama aşamasında size vize danışmanınız yardımcı olacaktır. Gerekli dökümleri hazırladıktan sonra tarafımıza ilettikten sonra evraklarınızın kontrol işlemlerinden hemen sonra başvuruya hazırlanacaktır. Başvuruya girdikten sonra size gerekli bilgiler danışanınız tarafından verilecektir. İşleminizin bütün aşamalarında uzman kadro desteği alacaksınız.

    Macaristan transit vize 2021 işlemeleriniz ve diğer vizeyle alakalı bilgiler için vize merkezi irtibat bürolarıyla iletişime geçebilir ve gereken bütün detayları için 0212 970 05 79 nolu irtibat numarasından ulaşarak bilgi alabilirsiniz.

    Saygılarımla İyi Günler

    Macaristan transit vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp