Macaristan vize ücreti 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • HAFİZE 09 Şub 2022, 14:24
    Macaristan’a turistik bir seyahat planı yapmaktayım. Fakat merak ettiğim birkaç durum söz konusudur. Macaristan vize ücreti 2022 yılında fiyat kısmında fiyat nasıl belirlenmektedir. Size ne kadar ödeyeceğim? Macaristan konsolosluğuna ne kadar ödeme yapmamız gerekecektir. Neye göre farklılık gösterir fiyatlar mesela eşim iş kurmak istiyor Macaristan’da ne kadar ödeme yapmam gerekir? Sigorta işlemlerini sizin aracılığınız ile yaparsam ne kadar ödeme yapmam gerekecektir? Bana bu konuda yardımcı olur musunuz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 09 Şub 2022, 14:24

    Merhabalar;

    Macaristan Konsolosluğu'nun fiyatlandırma konusunda kriterleri bulunmaktadır. Macaristan vizesi ücret belirlenirken gidiş amacına göre fiyatlandırma yapılır. Her vize türü için belirlenen fiyatlar bulunur. Macar vizesi fiyatları bundan dolayı Macaristan Konsolosluk nezdinde olduğundan ötürü fiyatlandırmada Vize Merkezi olarak herhangi bir yaptırım uygulayamıyoruz.

    Macaristan vizesi ücret için yapacağınız başvuru Macaristan turistik vize başvurusu olduğu için Macaristan Konsolosluğu harcı ve Macaristan Konsolosluğu'nun atamış olduğu Başvuru merkezi harcı olarak sizden 115 Euro rica edilir. Alacağınız özel danışmanlık hizmeti için 50 Euro rica edilir. Macaristan vizesi için ödeyeceğiniz rakam 165 Euro olarak belirlenir. Yapacağınız ödemeyi Vize Merkezi danışmanınıza evrak teslimi sırasında nakit veya kredi yoluyla yapmanız mümkündür. 2022 Macaristan vizesi ücreti eşinizin vize başvurusu Macaristan turistik vize başvurusu olmadığından dolayı ücretlendirilmesi farklı olacaktır. Eşiniz Macaristan’da şirket kurma vizesine başvuracağı için Macaristan Konsolosluğu harcı ve Macaristan Konsolosluğu'nun atamış olduğu başvuru merkezi harcı ve alacağınız özel danışmanlık hizmeti için sizden 350 Euro rica edilir.

    Macaristan’a yapacağınız gezi sırasında sizden Macaristan Konsolosluğu zorunlu seyahat sigortası rica eder. Sigortayı yaptırmadığınız zaman eksik evraktan ret almaya kadar gider işleminiz. Sigorta işlemini Vize Merkezi olarak biz yapıyoruz seyahat sürenizi kapsayan kısım ödeyeceğiniz danışmanlık ücreti içerisinde yer alır. Daha uzun süreli sağlık seyahat sigortası yapmak istediğiniz durumda 2022 Macaristan vize ücreti bilgisi Vize Merkezi müşteri danışmanınızdan öğrenebilirsiniz.

    Macaristan vize ücreti 2022 hakkında Vize Merkezi müşteri danışmanından detaylı bilgi almak diğer vize işlemleri için destek almak için 0212 970 05 79 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

    Saygılarımızla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp