Macaristan transit vize 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • KERİM 09 Şub 2022, 14:16
    Mimarlık fakültesi öğrencisiyim Macaristan'da düzenlenecek bir seminere katılacağım fakat o tarihte İngiltere'de olacağım için İngiltere üzerinden Macaristan’a geçiş yapacağım fakat İngiltere vizemle bu mümkün mü? Macaristan transit vize 2022 yılı için vize mi gerekiyor? Vize için neler yapmam gerekecek? Macaristan’a yapacağım başvuru sırasında annem sponsorluğunda olabilir mi ? Annemin kendine ait şirketi mevcuttur. Başvuru için neler yapmam gerekiyor bana yardımcı olur musunuz? Kolay gelsin.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 09 Şub 2022, 14:16

    Merhabalar;

    Hazırda bulunan İngiltere vizeniz Macaristan’a giriş yapmanız mümkün olmaz. Bundan dolayı transit vize Macaristan işleminden faydalanmak zorundasınız. Bunun içinse yapmanız gereken transit vize Macaristan olarak başvuru da bulunmanız gerekir. Vize merkezi olarak işlemlerinizi sizin için uzaman bir kadro sağlar. Macaristan’a transit vize başvurusu yapılırken öğrenci olduğunuzdan dolayı anneniz size sponsorluğun da gidebilir. Annenizden sizden istenen belgeleri eksiksiz olarak sunmanız istenir. Vize Merkezi danışmanınız size gereken bütün detay hakkında bilgi verir.

    Macaristan’a yapacağınız seyahatte Macaristan Konsolosluğu'na hitaben yazacağınız dilekçede seyahat  gidiş amacını detaylı olarak seminere ait davetiye, ulaşım bilgisi olduğu belgeyi sunmanız gerekir. Annenizin Transit vize Macaristan işlemi için size sunması gereken belge Faaliyet belgesi, Ticaret sicil gazetesinin nüshası, vergi levhasının nüshası, İmza sirküleri belgesi, Son 3 aya ait hesap dökümüne ait belgesi, sponsor tarafından yazılan dilekçesi. Siz ise; öğrenci belgesini, otel  uçak belgelerini, sponsor tarafından yazı, pasaport,2 adet biyometrik fotoğraf, sağlık seyahat sigortanız tüm aileyi içeren nüfus aile kayıt dökümü, kimlik belgesi fotokopisi, vize başvuru formunuz istenen belgelerdir.

    Macaristan’a transit vize için evrakları hazırlanırken size Vize Merkezi müşteri danışmanı destek olur. Gereken belgeler hazırladıktan sonra tarafımıza ilettikten sonra evrakların kontrol işlemleri yapıldıktan sonra belgeler başvuruya hazırlanır. Başvuruya girdikten sonra size gerekli olan bilgi danışmanız tarafından verilir. İşleminizin bütün aşamada uzman kadro size destek sağlar.

    Macaristan transit vize 2022 işleminizle alakalı bilgi almak için Vize Merkezi irtibat bürosuyla iletişime geçebilir gereken bütün bilgiyi için 0212 970 05 79 telefonu arayarak bilgi talebinde bulunabilirsiniz.

    Saygılarımla iyi günler.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp