Macaristan vize 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • KEREM 09 Şub 2022, 14:10
    Macaristan vize 2022 başvurusu için hazırlamam gereken evraklar tam listesine nereden ulaşabilirim? Siz yollayabilir misiniz? Evraklar içerisinde sağlık sigortasını yaptırmam mecburi midir? Yaptırmadığım zaman sıkıntı yaşar mıyım? Uçak rezervasyonu ile ilgili belgede mi sunmam gerekmektedir? Sorularımın cevabını rica edeceğim? İyi çalışmalar dilerim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 09 Şub 2022, 14:10

    Merhabalar;

    Vize başvurusu Macaristan için vize işlemi esnasında Macaristan Konsolosluğun başvuru için belirlemiş olduğu Macaristan vize başvurusu türlerine göre evraklar bulunmaktadır. Bu evraklar Macaristan’a seyahat edecek kişilerin seyahat gidiş amacına göre mesleki konumuna göre uyarlanmış evraklardır. Macaristan’a vize almak başvurusu sırasında kişi başvuru yapacağı zaman ilk etapta kişinin mesleki durumu gidiş amacı ne kadar kalacağı gibi sorularla ilerlenerek bilgi aktarımında bulunulur.

    Macaristan için vize başvurusu Macaristan için gereken evrak listesini tarafınıza Vize Merkezi müşteri danışmanı size mail veya SMS Olarak iletir. Kafa karışıklığı yaşamamınız için danışmanlık hizmeti alarak ilerleyeceğinizden dolayı Macaristan’a vize başvuru sırasında size bu evrak listesi Vize Merkezi müşteri danışmanız tarafından gidiş amacınıza ve mesleki konumunuza uygun olan evrak listesi eksiksiz olarak mail veya SMS yoluyla iletilir. Size iletilen belge dökümlerini temin ederken muhakkak mesleki durumunuza uygun seyahat amacınızı göz önünde bulundurarak ilerlemeniz sağlıklı olacaktır.

    Macaristan'a vize almak Macaristan Konsolosluğu'nun belirlemiş olduğu bu evraklar arasında zorunlu sağlık seyahat sigortası da yer alır. Bu evrakınızı sunmadığınız zaman konsolosluk başvurunuzu alarak eksik evrak beyanında bulunarak tamamlamanızı rica eder. Bundan dolayı sağlık seyahat sigortanızı yaptırmanız zorunludur. Diğer bir belgeniz ise uçuş bilgilerinizin yer aldığı belgeniz bunu da kesinlikle sunmanız gerekir. Macaristan Konsolosluğu evrak listelerini sunarken başvuru yapacak kişinin özel isteklerine göre sunmaz. Bundan dolayı istenen bütün evraklar vize başvurusu için zorunlu evraktır ve tamamını sunmanız gerekir.

    Macaristan vize 2022 başvurusu işleminde Vize Merkezi olarak Macaristan Konsolosluğu'nun atadığı başvuru merkeziyle birlikte hareket ederek hizmet veriyoruz. Başvur işleminiz  için detaylı bilgiye sahip olmak adına 0212 970 05 79 numaralı telefondan iletişime geçerek işlemler için bilgi alarak yüz yüze görüşme sağlayabilirsiniz.

    Saygılarımızla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp