Macaristan vizesi 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • AYŞE 09 Şub 2022, 13:57
    Merhaba, vize almak istiyorum, Macaristan vizesi 2022 yılında yapmam gereken hakkında bilgi alabilir miyim? Benim bordo pasaportum var. Arkadaşımla beraber gideceğiz onun yeşil pasaporttu var. Başvurumuz sırasında hangi vize türüne başvurunda bulunursak daha kolay vize alırız?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 09 Şub 2022, 13:57

    Merhabalar;

    Macaristan’a vize alarak seyahat etmeyi düşünen bordo pasaport sahibi Türkiye vatandaşı ülkeye giriş yapmak istediği zaman vize başvurusu yapmalıdır. Macaristan Devleti Schengen Bölgesine üye ülke arasındadır. Macaristan’a seyahat planı olan kişi pasaportunda geçerli olan  Schengen vizesi varsa kişi Macaristan vize işleminden Schengen vizesinin geçerliliği boyunca muaf tutulur.

    Macaristan’a vize işlemi için kısa süreli Macaristan başvurusunda bulunacak kişi Macaristan başvurusunu konsolosluk tarafından atanan başvuru merkeziyle ve Vize Merkezi olarak bize yapabilir. 90 günü aşan durum da uzun süreli konaklama gerektiren vize işlemin de (öğrenci, aile birleşimi, oturum vb.) Macaristan’a vize başvuru yapması gereken Türk vatandaşı Türkiye’de oturum izni olan üçüncü ülke vatandaşının  vize başvurusunu Macaristan Konsolosluğu’na Macaristan Büyükelçiliği’ne direkt olarak yapabilir.

    Macaristan’a gitmek için vize işlemi ülkeye yapılan seyahati amacına bağlı olarak aşağıda belirtilen kategoriye göre yapılır. Vize Macaristan başvurusu yapacak kişi yapacağı seyahatin gidiş amacına uygun evrak talep edilir. Macaristan’a gitmek  isteyen Türk vatandaşı kısa süreli seyahat için gerekli olan vize başvurusunu konsolosluğa  değil başvuru merkezi aracılığıyla yapar.

    Macaristan’a gitmek  için vize başvurusu yapacak kişinin başvurusu  Macaristan Konsolosluğu tarafından atanan başvuru merkezi aracılığıyla yapabilir. Biz Vize Merkezi olarak başvuru merkeziyle birlikte hareket ederek çalışan bir firmayız. Gereken evrak listesi size iletilerek takibi sağlanacaktır. Yapacağınız başvuru sırasında ek evrak talebinde bulunulmasında Vize Merkezimiz tarafından dönüş yapar, konsolosluk birebir görüşme talep ettiğinde konsolosluğun atamış olduğu başvuru merkezinde görüşmeye gitmeniz gerekebilir. Başvurunuz için Macaristan Turistik vize başvurusunda bulabilirsiniz.

    Macaristan vizesi 2022 başvurunuz için kapsamlı bilgi almak istediğiniz zaman Vize Merkezi 0212 970 05 79 numaralı telefondan iletişime geçerek müşteri danışmanınızdan destek alarak ilerleyebilirsiniz. Dilerseniz Vize Merkezi irtibat bürolarına gelerek yüz yüze görüşme sağlayarak da ilerleyebilirsiniz.

    Saygılarımızla 

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp