Macaristan vize ücreti 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • f.k 07 Nis 2021, 17:14
    Eylül ayı içinde Macaristan da bir seminere katılacağım. Daha önceden almış olduğum vizelerim var ve kendi çabamla almıştım fakat bu kez bu süreçte sizden destek almak isterim siz bu sürecin neresinde yer alıyorsunuz. Macaristan konsolosluğu ile bağlantınız nedir. Macaristan vize ücreti 2021 yılı içinde fiyatlandırmalar ne şekildedir başvurumu ticari olarak yapmak isterim. Fiyat bilgisi almak isterim ve evrak sunarken katılacağım seminerle alakalı evrak sunmam gerekecek mi sigortamı sizin aracılığınız ile yapacağım ücretini öğrenebilmem mümkün mü? Kardeşimde çalışmak için oturum almak ister bununla alakalı fiyat bilgisini de benimle paylaşırsanız çok memnun olurum iyi çalışmalar dilerim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 07 Nis 2021, 17:14

    Merhaba yapacağınız vize başvurusu esnasında bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Size uzman bir ekiple destek vereceğiz. Vize merkezi olarak Macaristan konsolosluğunun atamış olduğu başvuru merkezi ile işbirliği içerisinde çalışmaktayız. Bundan dolayı sürecinizin ilerleyişi konusunda son derece güvenli yollar izlenmektedir. Macaristan vizesi ücret işlemleri yapılırken ticari vize alacağınızdan olayı Macaristan konsolosluk harcı başvuru merkezi harcı ile toplam 110 € rica edilir. Vize merkezi danışmanlık ücreti 30 € rica edilir. Toplamda Macaristan vizesi ücret işlemi için 140 € ödeme yapmanız gerekir. 2021 Macaristan vize ücreti için ekstra başka bir durum söz konusu olmadığı sürece ödeyeceğiniz rakam belirttiğim gibidir. Sağlık seyahat sigortanızı vize merkezi aracılığı yaptığınız taktirde seyahat sürecinizi kapsayan 20 € karşılığında yapılır. 2021 Macaristan vize ücreti içinde yer almamaktadır sigorta ödemesi. Seyahatiniz seminer katılımı olacağından dolayı katılacağınız seminere ait katılım belgenizi sunmanız gerekecektir. Oturum vizesi işlemleri için Macaristan konsolosluğu başvuru merkezi ve danışmanlık ücreti olarak toplamda 350 € talep edilir fakat bu miktar değişkenlik gösterebilir Konsolosluğa nezdindedir.

    Macaristan vize ücreti 2021 vize işlem detaylarını öğrenmek vizeyle alakalı bütün başvuru işlemleriniz için takip sürecinizi kontrol altında tutmak ve başvurunuzu uzman bir ekiple sürdürmek adına vize merkezi 0212 979 05 79 iletişim numarasından irtibata geçerek mesai saatleri içerisinde yardım alabilirsiniz. Dilerseniz bürolarımıza gelerek vize danışmanlarımızdan yardım alabilirsiniz.

    Saygılarımla.

    Macaristan vize ücreti 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • İPEK 22 Nis 2021, 02:30

    Macaristan’a yapacağım ticari seyahat için davetiye almam gerecek midir? Macaristan vize ücreti 2021 yılında ne kadar olmuştur. Macaristan konsolosluğuna ve size ne kadar ödeme yapmam gerekecektir? Ödemeyi ayrı ayrı yapmam lazım yoksa tek elden size yapsam uygun olur mu sizin için iyi çalışmalar dilerim kolay gelsin.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 22 Nis 2021, 02:34

    Merhabalar;

    Macaristan Schengen vize ücreti sene içinde değişikliğe uğramıştır. Yapacağınız seyahat Macaristan’a ticari vize türüne girmektedir. Yapacağınız seyahat esnasında bir ticari faaliyet göstereceğiniz için seyahatinizin için şirketinizin Macaristan'da iş yapacağı firmadan davetiye talep etmesi gerekmektedir. Firma bunu bağlı olduğu kurumdan alarak size kargo veya mail yoluyla iletebilir. Macaristan Ticari başvurularda istenilen en önemli evrak bu davetiye yazısıdır. Bundan dolayı bunu es geçmeniz mümkün değildir.

    2021 vize ücreti Macaristan için ücretlendirme şöyledir; Macaristan konsolosluk harcı ve başvuru merkezi harcı toplam olarak 110 Euro olarak belirlenmiştir. Bu ödeme konsolosluk tarafından belirlenmiş olup pazarlığa kapalıdır bu ödemede herhangi bir oynama malesef yapılamamaktadır. Bundan dolayı ödemeniz direk harç olarak konsolosluğa yapılır. Vize Merkezi olarak ise vereceğimiz özel danışmanlık hizmeti için sizden 30 Euro rica edeceğiz. Bütün bu işlemlerin toplamında sizden evrak teslimatına geldiğiniz zaman 140 Euro olarak talep edilir. Ödemeyi ayrı ayrı yapmanıza gerek yoktur. Macaristan Schengen vize ücreti Vize Merkezine ödenebilir.

    Yapacağınız ödeme karşılığında ödeme yaptığınıza dair ödendi makbuzunuz ve faturanız tarafınıza iletilir. 2021 vize ücreti Macaristan için belirlenen rakamlar yukarıda belirttiğimiz gibidir. Extra yapacağınız işlemler tarafınıza bildirilerek ücretlendirilmesi yapılır. İşlemleriniz için size Vize Merkezi müşteri danışmanı destek verecektir. Dilediğiniz zaman aklınıza takılan sorularınız için bilgi almanız mümkündür.

    Macaristan vize ücreti 2021 ücretlendirmesi konusunda bilgi almak ve diğer vize işlemleriniz için alanında uzman olan Vize Merkezi ülke uzmanlarıyla irtibata geçmek için 0212 970 05 79 numaralı telefondan iletişime geçebilir. Arzu ederseniz birebir görüşme için randevu talep ederek irtibat bürolarına görüşmeye gelebilirsiniz. Vize Merkezi irtibat bürolarında size uzman müşteri danışmanları hizmet verecektir.

    Saygılarımızla İyi Günler Dileriz.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp