Macaristan vizesi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • f.k 07 Nis 2021, 17:05
    Macaristan ülkesine bir gezi planlamam vardır. Macaristan vizesi 2021 yılı içinde aile ziyareti olarak yapmak isterim amcamın yanına gideceğim ben çalışanım kendi evraklarım dışında amcamdan nasıl bir evrak talep etmem gerekecektir. Dilekçe yazılımı konusunda yardımcı olur musunuz? Vize formunu doldurma işlemini siz mi yapacaksınız? İşlemlerimi sizle yapmak isterim danışmanlık ücreti olarak benden talep ettiğiniz rakam ne kadardır? Bilgi alabilirsem çok memnun olurum iyi çalışmalar dilerim. Kolay gelsin.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 07 Nis 2021, 17:05

    Macaristan'a gitmek için vize talebinizi bizim aracılığımız ile yapmak istemenizden dolayı teşekkür ederiz alacağınız hizmet uzman bir kadro ile yapılacaktır. Evrak bilgisi hakkında size yardımcı olacak müşteri danışmanız size gerekli evrakları iletecektir. Alacağınız hizmet için vize danışmanlık ücreti olarak sizden 30 € rica edilir. Macaristan’a vize alırken kendi evraklarınızı sunarken seyahatiniz aile ziyareti olacağından dolayı yanına gideceğiniz kişiden orda kalacağınıza dair davetiye talep etmeniz gerekecektir. Karşı taraftan pasaport görseli, vatandaşlık belgesi, kira kontratı veya davet eden kişin ev tapusunun görseli rica edilir. Macaristan'a gitmek için vize alacağınız süreçte yazacağınız dilekçe örnekleri tarafınıza iletilir. Seyahat amacınızı gidiş dönüş zamanını belirten açıklayıcı bir dilekçe yazmanız gerekecektir bununla alakalı vize danışanınız size destek verecektir.

    Macaristan’a vize işlemi sırasında vize başvuru formu evraklarınızın tarafımıza ulaştıktan sonra gerekli kontroller yapıldıktan eksikler tamamlama işlemi ardından vize merkezi operasyon departmanı tarafından eksiksiz olarak verdiğiniz evraklar doğrultusunda doldurulmaktadır. Bundan dolayı sizden istenen bütün evrakların eksiksiz olarak tarafımıza ulaştırılması rica edilir. Çünkü eksik bilgi formunuzu etkiler ve vize sürecinizi olumsuz sonuçlanmasına sebebiyet verir onun için evrak hazırlanmasına son derece dikkatli olunmalı ve vize danışmanızla iletişim halinde ilerleyerek evraklarınızı hazırlamanızı tavsiye ederiz.

    Macaristan vizesi 2021 yılı içinde yapacağınız seyahatler için vize işlemlerinizi sürdürmek ve kontrollerinizi bizim aracılığımızla yapmak istediğiniz zaman kapsamlı bilgiye sahip olmak ve gerekli takiplerin sürecin takibi için 0212 970 05 79 iletişim numarasından arayarak ulaşarak bilgi alabilirsiniz. Dilerseniz vize irtibat bürolarımıza gelerek işlemlerinizi yaptırmanız mümkün olacaktır.

     Saygılarımla İyi günler dilerim.

    Macaristan vizesi 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp