Macaristan vize fiyatları 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • f.k 07 Nis 2021, 17:39
    Macaristan vize fiyatları 2021 yılında artış oldu mu? Ekim ayı içinde bir seyahat planım olacaktır bu planlama esnasında vize konusunda sizden destek almak isterim. Seyahatim sırasında benimle birlikte eşimde gelecektir. Ben öğretmenim devlet dairesinde eşim ise ev hanımı ben ve eşim için neler hazırlamam gerekecektir. Vize ücretlendirilmesi ne şekilde olmaktadır. Bütün ödemeyi size mi yapmam gerekecek eşim ve kendim için farklı tutarlar mı ödenecek?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 07 Nis 2021, 17:39

    Merhaba ilk öncelikle vize işlemlerinizi bizim aracılığımız ile yapmak istediğiniz için teşekkür ederiz. Macaristan vize fiyatları sene içerisinde değişiklik göstermiştir. Macaristan konsolosluğu harcı başvuru merkezi harcı ile toplam olarak 110 € olmuştur. Başvurunuz esnasında eşiniz ve sizin için ödeme ayrı ayrı talep edilecektir fakat ödeme miktarı aynı rakamlar üzerinden rica edilir. Macaristan vize fiyatları için farklı tutarlar talep edilmez. Vize merkezi müşteri danışmanız tarafından seyahat amacınıza uygun olarak evrak listesi size iletildikten sonra hazırladığınız evrakları tarafımıza ilettiğiniz zaman ödemeniz rica edilir. Macaristan vize fiyatı kişi başı konsolosluk harcı, başvuru merkezi harcı 110 € vize merkezi danışmanlık ücreti kişi başı 30 € rica edilir. Macaristan vize fiyatı olarak böylelikle toplamda kişi başı sizden 140€ ödeme alınarak işlemleriniz başlatılır. Eşinizin herhangi bir gelir beyan etmesi mümkün olmadığı için eşinize siz sponsor olacaksınız dolayısıyla sizden bir takım evraklar talep edilecektir. Kişisel Evraklar: Pasaport, kimlik fotokopisi, biyometrik fotoğraf, seyahat sağlık sigortası, ulaşım, konaklama bilet belgeleri, Macaristan vize başvuru formu, varsa eski pasaport görselleri. Mesleki evraklarınız; bağlı bulunduğunuz kurumdan izin yazınız maaş bordronuz, SGK hizmet dökümünüz ve işe giriş bildirgeniz, banka hesap dökümünüz son 3 aya ait. eşiniz için sponsor olduğunuza ve bütün masrafların tarafınızdan karşılanacağına dair yazı ve evlilik cüzdan fotokopisi yeterli olacaktır.

    Macaristan vize fiyatları 2021 hakkında bilgi almak ve diğer vize işlemleriniz için vize merkezi bürolarının 0212 970 05 79 telefondan ulaşabilirsiniz size uzaman bir kadro ile hizmet veren firmamız vize işlemleriniz esnasında adım adım yanınızda olacaktır.

    SaygılarımlaMacaristan vize fiyatları 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp