Macaristan vize randevusu 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • DENİZ 11 Şub 2022, 16:04
    İyi günler. Macaristan’a yapacağım seyahat sırasında bana kardeşim eşlik edecektir. Kardeşim devlet memuru olduğu için yeşil pasaport sahibidir. Macaristan vize randevusu 2022 yılında işlemine girecek midir? Randevuyu telefondan alabilir miyim? Randevu işlemi kaç gün sürmektedir? Başvuru sırasında randevu alma işlemi evrakla doğru orantılı mıdır? Teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 11 Şub 2022, 16:04

    Merhabalar;

    Macaristan vizesi randevu için yapılan işlem sadece Macaristan Schengen vize başvurusu yapacak kişi alınır. Macaristan konsolosluğu yeşil pasaport sahibi kişi için herhangi bir randevu talep etmez. Randevu işlemi sadece Macaristan’a seyahat edecek bordo pasaport sahibi için diğer vize türü için uygulanır. Macaristan yeşil pasaport sahibi kişiye randevu uygulamaz. Bundan dolayı kardeşiniz her hangi bir randevu işlemine tabi tutulmaz.

    Randevu işlemi sadece sizin başvurunuzda uygulanır. Macaristan vizesine randevu almak telefondan almanız mümkün olmaz. Vize randevu Macaristan konsolosluğunun online işlem sayfasından ilerleyerek yapılır. Bundan dolayı telefondan arayarak randevu almanız mümkün olmaz. Randevunuz seyahat tarihine uygun olacak şekilde Vize Merkezi müşteri danışmanınız tarafından online olarak alınır.

    Macaristan vizesine randevu almak Randevu işleminiz yapılırken başvurunuz için gerekli evrak istenecek gelen evrak incelenir sonrasında 48 saat içinde randevunuz oluşturulur. Oluşturulan randevunuz size Vize Merkezi müşteri danışmanı tarafından gün saat bilgisi SMS  mail yoluyla bildirilir. Randevu günü ve saatinde orada olmanız rica edilir randevu gününde saattin de orada olmazsanız randevuya alınmazsınız.

    Macaristan vizesi randevu işleminde önemli olan diğer bir hususta parmak izi işlemidir. Geçmiş senede parmak izi işlemine girdiyseniz sizden tekrar parmak izi işlemi istenmeyeceğinden dolayı randevuya gelmenize gerek kalmayabilir. Bundan dolayı daha önceden vermiş olduğunuz parmak iziniz varsa bunu Vize Merkezi danışmanınıza iletmeniz rica olunur. Eski pasaport görselini paylaşmanız durumda bu detaya müşteri danışmamız ulaşarak size bilgi verecektir.

    Macaristan vize randevusu 2022 işlemleri için Vize Merkezi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Vize işlemleri için gereken detayı öğrenmek adına ofisimizi ziyaret ederek yüz yüze görüşebilir ya da dilerseniz 0212 970 05 79 numaralı telefonu arayarak da bilgi almanız mümkündür.

    Saygılarımızla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp