Macaristan turistik vize 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • GÖKEM 11 Şub 2022, 16:13
    Macaristan’a yapacağım geziyle alakalı vize sorunu yaşamamak adına sizden destek alarak işlemimi yaptırmak isterim. Macaristan turistik vize 2022 yılı için size hangi evrakı getirmem gerekir. Özel bir kuruluşta çalışmaktayım. Otel bilgisi sunmam mecbur mudur? İşlem sırasında ne kadar ödeme yapmam gerekir. Macaristan konsolosluğuyla bağlantınız nedir? Kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 11 Şub 2022, 16:13

    Merhabalar;

    Macaristan turist vizesi işlemi konusunda Macaristan Konsolosluğu tarafından atanan başvuru merkeziyle birlikte sürdürdüğümüz işbirliğimiz mevcuttur. Yapacağınız seyahat Macaristan’a turistik bir gezi olduğu için Schengen turistik vize başvurusu yapacağız sizin adınıza.

    Macaristan turistik vize ücreti kısmında Konsolosluk harcı ve başvuru merkezi harcı 115 Euro rica Vize Merkezi ise danışmanlık ücreti olarak 50 Euro rica eder. Bu hizmet bedelinin içerisinde 10 güne kadar sağlık seyahat sigortası dahildir.

    Macaristan turist vizesi için yapacağınız başvurusu sırasında Macaristan Konsolosluğu sizden bir takım belge sunmanızı  ister. Bu belgeler zorunludur. Ondan dolayı herhangi bir evrağı isteğinize bağlı olarak eksik sunmanız durumunda eksik belge beyanı işleminiz onaylanmaz. Otel konaklamasıyla alakalı istenen belgede bu zorunlu belge arasında yer alır. Bundan dolayı otel rezervasyonunuzla alakalı belgeyi sunmanız mecburidir.

    Çalışan kişi istenen turistik başvuru evrakı şunlardır;

    Pasaportunuz son 3 ay kullanım süresinin olması gerekiyor. Başvuru formu bağlı olduğunuz işyerinden şirketin antetli kağıdına yazılan görev yazısı şahsi dilekçe İki tane biyometrik fotoğraf İşe giriş bildirgeniz ve SSK hizmet dökümü E-devletten alınan tam vukatlı nüfus aile dökümü Son 3 aya ait hareketli banka hesap dökümü zorunlu sağlık seyahat sigorta belgesi otel ve uçak rezervasyonuna ait belge dökümünüzü isterler.

    Belirtilen evrakları Vize Merkezi müşteri danışmanınıza teslim ettikten sonra gerekli kontrol yapılır evrakınızda eksik varsa tarafınıza tamamlamanız için bildirilir. Sizden eksik varsa randevu gününüze kadar bu evrakı getirmeniz rica edilir. Belirttiğim üzere eksik evrak beyanı işlemlerin sekteye uğramasına sebep olabilir. Macaristan turistik vize ücreti ödemesini müşteri danışmanıza yapabilirsiniz.

    Macaristan turistik vize 2022 işlemi için 0212 970 05 79 numaralı telefondan hattından bizlere ulaşabilirsiniz.

    Saygılarımızla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp