• Amerika O Olağanüstü Yetenek Vizesi
    B. KORKUT, 26 Tem 2020, 13:31

    İyi günler. Amerika O Olağanüstü Yetenek Vizesi başvurusunda bulunmak istiyorum. Bu vize türüne başvuruda bulunmak için ne yapmam gerekir? Ben Türkiye’de satranç hocasıyım. Uluslararası platformda birçok yarışma başarılarım da bulunmaktadır. Santrac konusunda sertifikalarım ve belgelerim bulunmaktadır. Bunlarla birlikte başvuruda bulunabiliyor muyum? Konuyla alakalı detaylı bilgi ve danışmanlık hizmetiniz konusunda desteğinizi rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika J2 Değişim Programı Aile Vizesi
    H. BONOZ, 26 Tem 2020, 13:23

    Merhabalar. Benim eşim yılbaşında çalışmak için J1 vizesi ile Amerika’ya gitti. Ben de eşimin yanına gitmek istiyorum. Amerika J2 Değişim Programı Aile Vizesi başvurusunda bulunacağım. Fakat araştırma yaparken internette birçok bilgi karmaşası yasadım. İşinde uzman birinin desteği ile başvuruda bulunursam daha iyi olacak sanırım. Bu konuda da sizin profesyonel hizmet verdiğiniz bilgisine ulaştım. Form doldurma, başvuru işlemleri vb konularda bana da destek verirseniz cok sevinirim. İyi günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika F2 ve M2 Öğrenci Ailesi Vizeleri
    G. BEYKENT, 26 Tem 2020, 13:15

    Merhaba. Eşim geçen yıl Amerika’ya okumak için gitti. Şuan bir üniversitede 2.sınıfa geçti. Ben de eşi olarak onun yanına gitmek istiyorum. Bir 2 yaşında bir kızım var. Amerika F2 ve M2 Öğrenci Ailesi Vizeleri hakkında bilgi araştırdım. Ama hangisi için başvuruda bulunmamız gerektiğinden pek emin olamadım açıkçası. O yüzden daha profesyonel bir destek alarak detaylı bilgilendirme yapacak bir kuruma ihtiyacımız bulunmakta. Bu konuda uzmanlığınız var mı? Detaylı bilgi verebilir misiniz? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika B-1 Ev Hizmetleri Ziyaretçi Vizesi
    H. DILLI, 26 Tem 2020, 13:08

    Merhaba ben Amerika B-1 Ev Hizmetleri ziyaretçi vizesi başvurusunda bulunmak istiyorum. Bir ailenin yanında dadı olarak çalışacağım. Başvuru süreciyle ilgili pek bir bilgi sahibi değilim. O yüzden sizden destek almak istiyorum. Konuyla alakalı nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Başvuru evrakları ve süreciyle ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim. Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vizesi Trabzon
    H. HOŞKUL, 22 Tem 2020, 19:00

    Selamlar. Trabzon’da fındık tüccarıyım. Amerika’da görüştüğümüz bir firma var. Ar ge çalışması yapmak istiyoruz. Bu yüzden Amerika’ya gitmem gerekiyor. Belki bir çalışanım ve muhasebe müdürüm de gelebilir. Amerika vizesi Trabzon başvurusu için gerekli belgeler ve danışmanlık hizmetiniz konusunda bilgi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vizesi Konya
    C. GÖZEN, 22 Tem 2020, 18:54

    Konya’dan yazıyorum. Ev hanımıyım şuan çalışmıyorum. Eşim çiftçilik yapıyor. Ben eşimin teyzesinin yanına ziyarete gitmek istiyorum. Fakat Amerika çalışmadığın takdirde vize vermiyormuş diye duydum. Eşim benimle seyahat etmeyecek. Ev hanımları eşi olmadan vize alamıyor mu? Bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Amerika vizesi Konya şubenizden destek alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vizesi Kayseri
    B. DORUKAN, 22 Tem 2020, 18:48

    Merhaba. Amerika’ya annem ile turistik olarak seyahat etmek istiyorum. Hiç yurtdışına gitmedim. Annem emekli, ben ise babamdan kalan emekli maaşını alıyorum. Maddi olarak babamdan kalan nakit bir para var bankada. Seyahat için istenen paradan çok çok fazla. Onun da faizi aylık olarak bir getiri sağlıyor. Maddi olarak herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum ama ne gibi evraklar hazırlamam gerekiyor pek emin olamadım. Kendim başvuruda bulunmayı duşundum ama İngilizcem pek yeterli değil sanırım.Amerika vizesi Kayseri şubesi olarak sizden danışmanlık almak istiyorum. Destek olursanız çok sevinirim. İyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vizesi Gaziantep
    S. YALCIN, 22 Tem 2020, 18:33

    Merhabalar. Ben Gaziantep’te ticaret ile uğraşıyorum. Bir kumaş fabrikam var. Yurtdışına da açılmak istiyoruz bu yüzden de görüştüğümüz firmalar var. Anlaşma imzalayacak boyuta gelen bir görüşmemiz ile ilgili Amerika’ya gitmemiz gerekiyor. Ben daha önce Çin’e gitmiştim ama Amerika’ya ilk kez gideceğim. Amerika vizesi Gaziantep şubenizden destek alabilir miyim? Bu anlaşma olursa da bundan sonra hem ben hem de çalışanlarımdan sürekli gidiş gelişler olacak. Vize işlemleri konusunda işinin ehli bir firma ile çalışmak istiyoruz. Bu konuda da sizi önerdiler. Daha önce bir arkadaşımın vize işlerini siz yapmışsınız. Bana bilgi verirseniz çok iyi olur. Sağ olun.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vizesi Edirne
    S. GUZELER, 22 Tem 2020, 18:24

    Merhaba. Edirne’de yaşıyorum. Devlet memuruyum. Amerika’ya eşimin babasını ziyarete gitmeyi düşünüyoruz. Fakat onlarda değil bir otelde kalabiliriz henüz net değil. Daha önce Schengen ülkelerine seyahatim oldu ama yeşil pasaportum olduğundan dolayı vize almama gerek olmamıştı. Vize işlemleri için sizinle çalışmak istiyorum. Amerika vizesi Edirne için hizmeti nasıl alabilirim? Gerekli evrak süreci ve hangi vize türüne başvuruda bulunacağım konusunda bilgi verebilir misiniz? Bilgi için şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vizesi Diyarbakır
    H. BERKAN, 22 Tem 2020, 18:18

    Merhaba. Şark görevi dolayısıyla Diyarbakır’da ikamet ediyorum. Amerika vizesi Diyarbakır şubenizden destek alabilir miyim? Kız arkadaşım Amerika’da çalışıyor. Bana davetiye gönderecek. Yanına gidip kısa bir tatil yapmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Siz ben gelmeden bütün işlemleri yapıyor musunuz yoksa benim İstanbul’a mı gelmem gerekiyor? Bilgi verirseniz işlemlere sizinle başlamak istiyorum. Cevap için şimdiden minnetlerimi sunarım. İyi günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vizesi Çorlu
    H. KATRANCI, 22 Tem 2020, 16:51

    İyi çalışmalar diliyorum. Ben Çorlu’da ikamet ediyorum. Amerika vizesi Çorlu şubenizden destek alabilir miyim? Nişanlım Amerika’da bir kurumda çalışıyor. Bana davetiye gönderecek. Orada yasamayı planlamıyorum sadece kısa bir tatil planım var. Nişanlılık vizesine mi başvuruda bulunmam gerek yoksa turistik vize yeterli olacak mı? Konuyla alakalı araştırma yaparken iki tür ile de karşılaştım. O yüzden biraz kafam karıştı. Bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Cevap için şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vizesi Çanakkale
    B. HAYATİ, 22 Tem 2020, 16:40

    Merhaba ben Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nde aşçılık okuyorum. Sömestr tatili için Amerika’da bir otel ile anlaştım. Staj gibi olacak. Amerika vizesi Çanakkale üzerinden başvuru alıyor mu? Yoksa Ankara’ya mı gitmem gerekiyor? Staj vizesi konusunda sizden destek almak isterim. Ne gibi belgeler hazırlamam gerekiyor? Sektörde çok başarılı bir imajınız var. Sizden destek alırsam çok sevinirim. İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vizesi Antalya
    S. GUNDUZER, 22 Tem 2020, 16:33

    Merhaba Amerika Vizesi Antalya için bilgi almak istiyorum. Ben emekli olduktan sonra yılın 6 ayı Antalya’da yaşıyorum. Asıl ikametim İstanbul. Oğlum Amerika’da yasıyor ve çalışıyor. İkamet adresime göre mi başvuruda bulunmalıyım yoksa Antalya’dan da başvuruda bulunabiliyor muyum? İstanbul’a geldikten sonrası için başvuruda bulunmayı planlamak zorunda kalacağım eğer oradan işlem yapmam gerekiyor ise? Beni yönlendirirseniz sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vizesi Altunizade
    C. GÖLCÜK, 22 Tem 2020, 16:19

    Merhaba ben Amerika yatırımcı vizesi başvurusunda bulunmak istiyorum. Konuyla ilgili de sizden danışmanlık almak istiyorum. Araştırırken gördüm Altunizade’de şubeniz bulunuyormuş. Amerika vizesi Altunizade şubeniz üzerinden destek alabilir miyim? Fakat şuan için bir iş planım yok açıkçası. Uzman görüşünüzü alarak bir yol planı çizmek daha mantıklı olacaktır. Bu konuda beni yönlendirirseniz çok sevinirim. Cevabınız için şimdiden teşekkürler. İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vizesi Adana
    S. CANSIZ, 22 Tem 2020, 16:11

    Merhabalar. Adana’da pamuk tüccarıyım. Ticari olarak görüştüğümüz bazı firmalar var. Bir toplantı yapmak istiyoruz. Bu yüzden Amerika’ya gitmem gerekiyor. Yanımda bir de finans müdürümüz gelecek. Amerika vizesi Adana başvurusu için gerekli belgeler ve danışmanlık hizmetiniz konusunda bilgi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika vizesi Bilgi Formu
    H. DALMANCI, 18 Tem 2020, 13:57

    Selam. Ben Amerika F1 eğitim vizesi için başvuruda bulunmak istiyorum. Okuldan kabulüm geldi. Sevis ödemesini de gerçekleştirdim. Amerika vizesi bilgi formu doldurma ve süreci ilerletme konusunda pek bilgi sahibi değilim. Süreçle ilgili danışmanlık verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler. İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vize Randevu
    F. YILDIZ, 18 Tem 2020, 13:49

    Merhabalar. Amerika vize başvurusunda bulunacağım. Daha önce Schengen vizelerimi kendim almıştım. Fakat Amerika’nın çok zor vize veren bir ülke olduğunu duydum. Bu yüzden Amerika vize randevu sürecini sizinle gerçekleştirmek istiyorum. Başvuru sürecine nasıl başlamalıyım? Ben özel bir sektörde sağlık çalışanıyım. Turistik olarak seyahat etmek istiyorum. Gerekli evrak listesi konusunda bir az araştırma yaptım ama eksik bir şey de kalsın istemiyorum. Bu yüzden en baştan sona kadar başvuru sürecini sizinle gerçekleştirmek istiyorum. Antalya’da yaşıyorum. Yoğun bir çalışma tempom olduğundan dolayı bu işlerle uğraşmak da istemiyorum. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika vize işlemleri
    A. DİLBAZ, 18 Tem 2020, 13:41

    Amerika vize işlemleri konusunda sizden danışmanlık almak istiyorum. Durumumu kısaca anlatmak gerekirse; geçen yıl boşandım. 5 yaşında bir çocuğum var. Çocuğumun velayeti bende. Birlikte Amerika’ya tatile ablamı ziyarete gitmek istiyorum. Babasından muvafakatname almam gerekiyor mu? Bu muvafakatnamenin babası tarafından yazılmış imzalı dilekçe olması yeterli olur mu yoksa mahkeme kararı mı olmalı? Elimdeki velayetinin olduğuna dair mahkeme sonucu vize işlemleri için yeterli mi? İşlemler için genel olarak gerekli evraklar konusunda da bilgi verirseniz sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Q1 Vizesi
    F. CANSIZ, 18 Tem 2020, 13:10

    Merhaba ben Tursab’a bağlı olarak kokartlı turist rehberi olarak çalışıyorum. Aynı zamanda 2.üniversite olarak da arkeoloji mezunuyum. Amerika’da bir üniversite ile görüşüyorum. Kültürel değişim programı kapsamında Amerika Q1 vizesi başvurusunda bulunmam gerekecek sanırım. Şuan 2 yılı kalmış olan bir Amerika turistik vizem var aslında. Bununla gidemiyor muyum? İlla Q1 vizesi başvurusunda bulunmam gerekiyor mu? Karşı taraftan ne gibi belgeler gelmesi gerekiyor? Bilgi verirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika I Vizesi Medya Temsilcileri
    F. TUZCU, 18 Tem 2020, 13:03

    Merhaba ben yerel bir gazetede görev yapıyorum. 9 yıllık gazeteciyim. Daha önce birçok ülkeye medya temsilcisi olarak vize aldım ve seyahatlerimi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdim. Geçtiğimiz dönemde Amerika’ya turistik vize başvurusunda bulundum fakat konsoloslukta görüşme yaptığım temsilci bana o tarihte Oscar ödülleri olduğu için seyahat amacımın aslında bu ödüle katılmak olduğunu bu yüzden Amerika I vizesi medya temsilcileri için olan vize türüne başvurmam gerektiğini belirterek turistik vize başvurumu reddetti. Aslında ben oraya temsilci olarak gitmeyecektim. Ama tabi ki Oscar ödüllerine de katılarak tamamen misafir olarak bulunacaktım. Bu durumda nasıl bir yol izlemem gerek? İtiraz hakkım var mı? Bilgi verirseniz sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Büyükelçiliği Ankara
    G. KANCAR, 18 Tem 2020, 12:55

    Merhaba. Ben Ankara’da yaşıyorum. Amerika için vize başvurusunda bulunacağım. Amerika Büyükelçiliği Ankara üzerinden başvuru alıyor mu yoksa direk İstanbul’dan mı başvuruda bulunmamız gerekiyor? Daha önce vize işlemlerimiz ile çalıştığım firmanın anlaşmalı olduğu kurum ilgileniyordu. Fakat işten ayrıldım. O yüzden bireysel olarak çalışabileceğim bir firma arıyorum. Ankara’da da şubeniz olduğunu gördüm. Profesyonel hizmet almak istediğim için sizinle çalışmak isterim. İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vizesi Ret İtirazı
    E. GONCAGUL, 15 Tem 2020, 16:21

    Merhaba başvurum daha önce ret oldu. Amerika vizesi ret itirazı yapılabiliyor mu? Ret nedeni olarak da seyahat amacımı uygun bulmadıklarını söylediler. Aslında otel rezervasyonum, uçak biletim ve tüm evraklarımı doğru bir şekilde iletmiştim. Neden inandırıcı bulunmadı anlamış değilim. Tekrar değerlendirilmesini istiyorum. Sizce bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim? Bu konuda siz destek veriyor musunuz? Herhangi bir ücreti var mı? Ne kadar süre içinde itiraz etme hakkımız bulunuyor? Bilgi verirseniz sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika ticari vize dilekçe örneği
    G. CANDAS, 15 Tem 2020, 15:56

    Merhaba Amerika için ticari vize başvurusunda bulunmak istiyoruz. Yazılacak dilekçenin bir formatı var mı? Amerika ticari vize dilekçe örneği konusunda sizden destek alabiliyor muyuz? Daha öncesinde Schengen vizeleri için bireysel başvurularda bulunmuştuk. Bunu da kendimiz yapmak istiyoruz. Dilekçe yazma konusunda Amerika detaylı bilgi istediği için yazarken çok emin olamadım açıkçası. O yüzden size sormak istedim. Sadece dilekçe yazma hizmeti veriyor musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vizesi Nereden Alınır
    K. CANSIZ, 14 Tem 2020, 15:22

    Selamlar. Ben Erzincan’da görev yapıyorum. Devlet memuruyum. 3 yıldır burada yaşadığım için ikamet adresim de burası. Nisan ayında Amerika’ya bir seyahat yapmayı planlıyorum. Amerika vizesi nereden alınır? Eğer farklı bir şehirden işlem yapılacak ise sizin aracılığınız ile işlem yapmak benim için daha kolay olacak. Devlet memuru olduğum için daha önce birkaç kez Schengen bölgelerine gitmiştim. Tekrar konsolosluğa gitmeme gerek var mı? Destek olursanız çok mutlu olurum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vize Ücreti 2020
    D. KOŞAR, 14 Tem 2020, 15:02

    Merhaba Erzurum Atatürk Üniversitesi’nde İngilizce öğretmenliği okuyorum. Hem İngilizcemi biraz daha geliştirmek hem de dayımı ziyaret için Amerika’ya gitmek istiyorum. Amerika vize ücreti 2020 konusunda bilgi alabilir miyim? Öğrenci olduğum için vize ücretlerinde bir indirim söz konusu mudur? İlk kez vize başvurusunda bulunacağım için sizden destek almak istiyorum. Form doldurmaya çalıştım ama bazı bilgileri nasıl gireceğimi tam olarak anlayamadım açıkçası o yüzden sizden destek alırsam çok daha iyi olacak. Belgeler ve ücret konusunda bilgi verirseniz çok sevinirim. İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vize Başvurusu
    C. HATAYLI, 14 Tem 2020, 14:52

    Merhaba Amerika vize başvurusu için danışmanlık hizmetinizden yararlanmak istiyorum. Emlak ofisim var. 45 yaşındayım. Evliyim ve eşim ile seyahat etmek istiyoruz. Kendisi ev hanımı. Benim ve eşim için hangi evrakları hazırlamamız gerekiyor? İstanbul’da ikamet ediyoruz. Herhangi bir davetiyeye ihtiyacımız var mı? İletişim bilgilerimden bana ulaşabilirsiniz. Dönüşünüze göre seyahat planımızın tarihini netleştireceğiz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Ticari Vize Ücreti
    S. Aksu, 14 Tem 2020, 14:42

    Merhaba ticari bir gezi planımız doğrultusunda Amerika ticari vize başvurusunda bulunmak istiyoruz. Firmamızdan 4 yöneticimiz yurtdışında iş ilişkimiz bulunan bir firma tarafından ar-ge çalışmalarını kontrol amaçlı davet edildiler. Kendilerinin vize işlemlerini ben takip ediyorum. Zamanları olmadığından işlemlerle ilgilenme durumları yok maalesef. Daha önce vize işlemleri için bize destek olan firmadan son dönemlerde pek memnun olmadığımız için bir piyasa araştırması yapıyorum. Amerika ticari vize ücreti olarak bedeliniz ne kadardır? Araştırdığım kadarıyla işinde iyi, profesyonel bir kadronuz var. Konuyla alakalı bana dönüş yaparsanız çok sevinirim. Eğer hizmet beklentimiz ve ücret scalası konusunda bir anlaşmaya varırsak bundan sonra sizinle çalışmaya devam etmek isteriz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Ticari Davetiye
    G. Tavan, 14 Tem 2020, 14:31

    Merhaba ihracat yapan bir firmada lojistik müdürüyüm. Eylül ayında Amerika’da bir fuar var. Firmamız da fuara katılım için beni göndermeyi planlıyor. Vize işlemlerini kendimizin yapmasını istedikleri için işlemlerle ben ilgileneceğim. Başvuruyu ne şekilde yapmam gerekiyor? Amerika ticari davetiye gelecek. Davetiye geldiğinde vize ticari olarak mı yapılmalı? Profesyonel bir şekilde işlemlerimi takip edecek bir firmayla çalışmak istiyorum. İyi günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vize Dilekçe Örneği
    G. Makaracı, 13 Tem 2020, 18:02

    Merhaba 55 yaşındayım. Giresun’da yaşıyorum ve çiftçilik yapıyorum. Aslında aynı zamanda emekliyim. Ama şuan çiftçilikten dolayı gelirim aylık değil de sezonluk oluyor. Daha önce birçok kez yurtdışına da çıktık. Artık bir de Amerika’yı görmek istiyoruz. Önümüzdeki yaz eşim ile birlikte Amerika’ya turistik olarak seyahat etmeyi planlıyoruz. Bu durumda aylık gelir konusunda nasıl bir yol izlemeliyim? Eşim de emekli. Onun da aylık olarak bir emekli maaşı var ayrıca. Bir de yazacağım dilekçede ne gibi bilgiler iletmem gerekiyor? Amerika vize dilekçe örneği olarak internette araştırma yaptım ama çok da düzgün bir örneğe rastlayamadım. Dilekçe örneği ile ilgili sizden destek alabiliyor muyum? Daha önceki vizelerimle ilgilenen şirket kapandı. O yüzden bundan sonraki süreçte uzun süre çalınacağım bir şirket arayışındayken bir arkadaşım özellikle sizi tavsiye etti. İşinizde başarılı ve deneyimliymişsiniz. Bana da destek olursanız çok sevinirim. Saygılar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika Vize Başvuru Formu
    C. Yanak, 13 Tem 2020, 17:53

    Selamlar Mart ayında Amerika seyahat planım var. Bir arkadaşım orada yaşıyor onu ziyarete gideceğim. Kendisi bana davetiye de gönderecek. Daha önce Amerika’ya hiç gitmedim. Biraz araştırdım ama internette birçok bilgi var hangisi doğru tam olarak anlayamıyorum. Amerika vize başvuru formu diye bir şey varmış fakat bu forma nereden ulaşacağımı anlamadım. Bir de İngilizce dolduruluyormuş sanırım. Başlangıç seviyesinde İngilizce biliyorum ama bu formu doldurmak için yeterli mi bilemedim. Herhangi bir yanlış yapmak istemiyorum. Hayatımda hiç yurtdışına çıkmadım. O yüzden sizden profesyonel destek almak daha iyi olur gibi geliyor. Ücretleriniz ve danışmanlık hizmetinizle ilgili bilgi verir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Amerika için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp