Amerika Vizesi Reddi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • K.R. 23 Ara 2020, 15:37
    Merhabalar, Amerika vizesi reddi 2021 yılında yeni başvuru yapmama engel olur mu? Amerika Konsolosluğu vize memuru neden başvurumu onaylamadığını söylemedi. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Amerika vize başvurum acaba neden ret edilmiştir?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 23 Ara 2020, 15:37

    Merhabalar,

    Amerika vizesi ret almanızın birçok sebebi olabilir. Amerika Konsolosluğu’na güven verebilmeniz için yurtdışına seyahatlerinizin çok defa olması ve maddi durumunuzu gösteren belgelerinizin eksiksiz ve yeterli düzeyde olması gerekir. Vize memuru sizi değerlendirirken DS160 formunuzda yazdığınız belgelere ve mülakat günü yanınızda götürdüğünüz belgelere göre değerlendirecektir. Ayrıca siz mülakata gitmeden önce tüm sosyal medya yazışmalarınızı da kontrol etmektedirler. 

     Amerika Vizesi Reddi 2021 Sebepleri Neler Olabilir?

    1- Finansal nedenlerden dolayı ret edilmiş olabilir. Başvuru yapmak için hazırlamış olduğunuz gelirinizi gösteren evraklarınızın eksik olması ya da yeterli miktarda banka dökümlerinizde bakiye olmaması ret nedenidir. Maaş bordronuzda size ödenen ücret düşük gözüküyor ise bu da verilen kararı olumsuz etkiler.

    2- Doldurmuş olduğunuz DS 160 formunun yanlış ya da eksik bilgi ile doldurulması.

    3- Mülakat günü vize memurunun sormuş olduğu sorulara yanlış ya da eksik bilgi vermeniz durumunda başvurunuz olumsuz sonuçlanabilir.

    4- Daha önce aldığınız Amerika vizesini doğru kullanmadığınızdan dolayı ret alınabilir.

    5- Avrupa ülkeleri ya da diğer ülkelere gittiğinizde vize süresini aşma ya da ülkeden deport edilme gibi durumlarınızın olması durumunda ret alabilirsiniz.

    6- Sosyal Medya yazışmalarında nefret suçu işlemişseniz ya da Amerika’ya gidip dönmeyeceğiniz konusunda yazışmalarınız varsa Amerika vize ret verebilir.

    Amerika vizesi ret edilmesi demek tekrar başvuru yapamayacağınız anlamına gelmemektedir. Özellikle mülakat günü size yöneltilen sorulardan vize memurunun hangi konu üzerinde durduğundan ret sebebi tahmin edilebilir. Amerika vize talebi yapmak için hazırladığınız tüm evraklarınızı detaylı kontrol edip hatalı sunulan evrak varsa ya da ek evrak sunulması gerekiyorsa değişiklikleri yaptıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz. Amerika vize ret alma sebebi net olarak tespiti yapıldıktan sonra yeni bir başvuru yaparsanız sonucu olumluya çevirebilirsiniz.

    Amerika vizesi reddi 2021 yılında başvuru yapmanıza engel olmaz tekrar başvuru yapabilirsiniz. Bu konuda daha detaylı bilgi almak istiyorsanız 0212 970 0502 özel Amerika hattımızdan vize uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

    Vize Merkezi

    Yüksel ERDİN

    Amerika vize reddi 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp