Amerika vizesi 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • B. K. 17 Şub 2022, 17:50
    Amerika’ya vize almak için şu an randevu alabiliyor muyuz? İstanbul ve Ankara Amerika Konsoloslukları açık mı acaba? Amerika vizesi 2022 yılı için randevu açılmıyor ve alınamıyor diye duyduk doğru mudur? Amerika vize başvurusu yaptığımızda nasıl ilerliyor ve randevu alabiliyor musunuz? En erken ne zamana randevu alabiliriz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 17 Şub 2022, 17:50

    Amerika’ya vize almak için öncelikle randevu sistemine giriş yapmak gerekiyor bu sitemde açılan en erken randevu tarihi 2023 yılı şu an için Temmuz ayı. Ancak danışmanlarımız tarihleri sürekli kontrol sağlayarak öne çekebilmektedirler. Amerika’ya vize almak için konsolosluklar açıktır ve hizmet vermektedir.  2022 yılı için randevu alabilmek ancak belirttiğimiz şartlarda mümkün olabilmektedir. 

    Amerika’ya gitmek için vize başvurunuzu bir an önce gerçekleştirmenizin önemi sisteme giriş yaptığınızda uzmanlarımızın randevunuzu öne çekebilmeleri için önemlidir. Bu durumda evrak hazırlığına da gerek kalmadan sadece pasaportun biyometrik fotoğrafınızın olduğu sayfasının fotokopisi yeterlidir. Gerekli olan harcın yatırılmasından sonra işlem gerçekleşebilmektedir. Ödeme pasaport ile birlikte danışmanlarımız verdiği hesap numarasına ya da vize danışmanlık merkezimize gelerek yapılabilir. Ödeme sonrasında alınan ilk randevu tarihinin alınmasının ardından mail ile bilgilendirme yapılarak size ilk randevu tarihiniz bildirilir.

    Amerika’ya vize almak için gerekli evrakları eksiksiz bir şekilde hazırlamak ve DS 160 formunu eksiksiz bir şekilde doldurmak gerekmektedir. Başvuru evrakları ve doldurulan form konusunda çok titiz olan Amerika konsolosluğu aynı zamanda maddi kanıtlara ve ülkenize tekrar dönmeniz için gerekli güçlü kanıtlara da çok önem vermektedir. Ayrıca Amerika’da yaşayan vatandaş olan bir tanıdığınız varsa ondan alacağınız davet mektubu da vizenizin onaylanması konusunda önem taşıyan bir başka konudur. Amerika’ya vize alabilmek için sadece davetiye yeterli değildir. Tüm evraklarla dosyayı desteklemek gerekmektedir.

    Amerika'ya gitmek için vize işlemleri evrak tesliminden sonra randevu tarihi ve mülakat sonrası belli olmaktadır. Mülakat sonrası süre 1 hafta ile 3 hafta arasındadır.

    Amerika vizesi 2022 için son zamanlarda Konsolosluk sistemimizde olan randevuları öne çekmektedir. Siz de bu süreci sorunsuzca takip etmek için danışmanlarımızı arayabilirsiniz. 0212 970 05 02

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp