Amerika Vizesi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • K.L. 18 Ara 2020, 11:14
    Merhabalar, Amerika vizesi 2021 yılında başvuru yapabilecek miyiz? Turistik vize başvurularında istenilen evraklar değişiklik gösterdi mi? Ne kadar sürede vize sonuçlanıyor? Randevu tarihi ne zamana veriyor? Bu konular hakkında daha detaylı bilgi verebilir misiniz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 18 Ara 2020, 11:14

    Merhabalar,

    Amerika’ya gitmek için vize almak istiyor ama Amerika vizesine ilk defa başvuru yapıyorsanız, başvurunuz için mutlaka randevu almanız gerekir. Amerika Konsolosluğu Amerika vizesi yeni başvuruları için açık randevu bulunmuyor, takip ederseniz zaman zaman iptal olan randevular olduğunda açık randevu olabiliyor. 2020 yılı içinde açık randevular var iken verdiği tarihler 2021 yılına veriyordu. En son Kasım 2021 yılına açık randevu vardı. Tabi bu randevular konusunda olan sıkıntının sebebi Covid 19 sebebi ile olduğu için 2021 yılının ilk aylarında bu durum düzelirse geriye dönük randevu tarihleri açılabilir. 

    Daha önce Amerika’ya vize aldıysanız ve vizenizin bitiş tarihi 1 yılı geçmediyse, isim ve soy isminizde herhangi bir değişiklik olmadıysa vize yenilemesi yapabilirsiniz. Bunun için gerekli evrakları eksiksiz hazırlayıp Amerika Konsolosluğu'na PTT Kargo ile ücretsiz gönderilmektedir. Amerika Konsolosluğu'na evraklarınız ulaştıktan sonra vizeniz 1 hafta içinde sonuçlanmaktadır. Amerika’ya vize başvurunuz onaylanırsa başvuru sırasında yazmış olduğunuz en yakın PTT merkezine pasaportunuzu Amerika Konsolosluğu gönderecektir. Yalnız genelde yapılan hatalardan biri 14 yaşından önce alınan Amerika vize başvurularında parmak izi alınmadığından dolayı, yenilemede mutlaka mülakata katılması ve parmak izi vermesi gerekir. Bu yüzden başvurunuz sırasında sizi direkt randevu alma ekranına gönderecektir. Amerika Konsolosluğu'na belgelerinizi Kargo ile gönderme matbu evrakı size vermeyecektir.

    Amerika’ya gitmek için vize almış olsanız bile, Covid 19 salgınından dolayı Amerika’ya gittiğinizde 14 gün Karantinada kalma zorunluluğu bulunmaktadır. Bu karantina süresince kaldığınız otel ya da akrabanızın yanında kalıp dışarı çıkmamanız gerekir. Amerika’ya vize alabilmek için hazırlamanız gereken evrak listesinde herhangi bir değişiklik olmamıştır.

    Amerika vizesi 2021 yılında gerçekleşen değişiklikler hakkında daha fazla sormak istediğiniz sorularınız varsa Amerika vize uzmanlarımıza +90 212 970 05 02 numaralı şirket hattımızdan ulaşabilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN

    Amerika vizesi 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp