Amerika Vize Ücreti 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • K.L. 18 Ara 2020, 14:55
    Merhabalar, Amerika vize ücreti 2021 yılında ne kadar olacak? Amerika Konsolosluğu’na ödenecek olan rakamda değişiklik oldu mu? Danışmanlık ücreti için size ne kadar ödeme yapacağız ve hangi hizmetleri vereceksiniz? Vize ücretleri konusunda detaylı bilgi verebilir misiniz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 18 Ara 2020, 14:55

    Merhabalar,

    2021 Amerika vizesi ücreti başvuru yapacağınız vize türüne farklılık gösterir. Vize ücreti 18 yaşından küçük olsanız dahi alınmaktadır. Amerika vize başvurunuzun olumsuz olması halinde, yatırmış olduğunuz başvuru ücretleri iade edilmemektedir. 

    Amerika vizesi ücret, Amerika Konsolosluk sitesi üzerinden online kredi kartı ile yapılmaktadır. Amerika vize başvurunuz için DS160 formunuzu doldurduktan sonra elde ettiğini DS160 başvuru numarası ile randevu almak için girdiğiniz ekranda ödeme gerçekleşmektedir. Randevu almadan önce ödemeyi ekrandan kredi kartı ile ödeme yapmanız gerekir. 

    Yatırmış olduğunuz vize ücreti eğer randevuya girmez ya da giremeyecekseniz ertelemezseniz yanacaktır. Yatırmış olduğunuz vize ücreti 1 yıl kullanma hakkı bulunmaktadır. Covid 19 salgını nedeniyle ertelenmiş randevular için bu kural geçerli değildir. Vize başvurunuz ret edilirse yatırmış olduğunuz Amerika vizesi ücret geri alınamaz. Başkasına devredemez veya satış yapamazsınız.

    2021 Amerika vizesi ücreti kısa süreli göçmen olmayan vize türlerinde 160 Amerikan Dolarıdır. Amerika göçmenlik vizelerinde ise bu ücret 265 Amerikan Dolarıdır.  

    Amerika; B, C, D, F, M, I, J, TD/TN, T, U vizeleri için ödemeniz gereken ücret: 160 USD
    Amerika; H, O, P, Q, R, L, vizeleri için ödemeniz gereken ücret: 190 USD
    Amerika; E1, E2, E3, K vizeleri için ödemeniz gereken ücret: 265 USD

    Vize Merkezine ödemeniz gereken danışmanlık bedeli vize türüne göre değişiklik göstermektedir. Genellikle kısa süreli göçmen olmayan vizeler için 60$ + KDV danışmanlık bedeli alınmaktadır. Bu danışmanlık bedeli içinde verilen hizmetler; kişiye özel evrak listesi mail atılması, telefonda sınırsız destek hizmeti, başvuru dosyanızın hazırlanması, randevunuzun alınması ve fotokopi hizmeti dâhildir.

    Amerika vize ücreti 2021 yılında gerçekleşen değişiklikleri öğrenmek istiyorsanız Amerika vize uzmanlarımızı 0212 9700502 numaralı Amerika özel hattımızdan arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN

    Amerika vizesi ücreti 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp