Amerika Vize Randevusu 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • O.L. 22 Ara 2020, 17:26
    Merhabalar, Amerika vize randevusu 2021 yılında bulabilecek miyiz? Covid 19 salgını sebebiyle randevular kapalı olduğu söyleniyor. Amerika’ya ticari vize alıp şirketlerle görüşme yapmak istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 22 Ara 2020, 17:26

    Merhabalar,

    Amerika vizesi randevu konusunda Amerika Konsolosluğu 2020 yılında Covid 19 nedeniyle tüm randevuları kapattı. Bu yüzden Amerika vizesi almak isteyen herkese 2021 yılına randevu verdiği için tüm 2021 yılına ait randevular alındı. Bundan dolayı yeni gidecek olan yolcular Amerika vizesi almak istediğinde randevu almak için Amerika Konsolosluk sitesine girdiği zaman gidiş tarihine uygun randevu tarihi bulamamaktadır. 

    Eğitim vizesi ya da oturum vizelerinde de yakın randevu tarihleri bulunması mümkün olmamaktadır. Bu durumda acil randevu talebinde sistem içinden talep edilebilmektedir. Fakat genellikle Amerika Konsolosluğu bu talepleri kabul etmemektedir. Sadece uzun süreli eğitim vizesi için başvuru yapan kişiler talep ettiğinde I20 belgelerinde yazan ülkeye giriş tarihi öncesine randevuları çekebilmektedir.

    Amerika vizesine randevu almak isteyenler öncelikle başvuru yapacağınız vize türüne ve çalışma statünüze uygun olan gerekli evrakları hazırlamanız gerekir. Daha sonra DS 160 formunuzu eksiksiz ve doğru bir şekilde, İngilizce olarak doldurmanız gerekir.  Kredi kartınız ile online olarak Amerika Konsolosluk başvuru ücretini ödedikten sonra randevu işlemine geçmelisiniz. Seyahatinize uygun olan tarihe randevunuzu aldıktan sonra randevu bilgileri bulunan talimatları yazdır sayfanın çıktısını alın.

    Anne veya babasından herhangi biri Amerika vizesine sahip olan 14 yaşın altındakiler ya da daha önce Amerika vizesi almış olan 80 yaşın üstünde olan başvuru sahiplerinin Amerika vizesi randevu almadan vizelerini alabilirler.

    Göçmen olmayan tüm Amerika vize türleri için Ankara’daki Amerika Büyükelçiliği’nden ya da İstanbul’daki Amerika Başkonsolosluğu’ndan Amerika vizesine randevu almak zorunluluğu bulunmaktadır. 

    En hızlı şekilde Amerika vizesine randevu almak ve vize başvurunuzu yapmak için gerekli evrak listesini mail almak için size en yakın şubemizi arayarak Vize Merkezi Amerika uzmanlarımızdan bilgi alabilirsiniz. 

    Amerika vize randevusu 2021 yılında neler değişeceği hakkında bilgi almak için 02129700502 Amerika özel hattımızı arayabilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN

    Amerika vizesi randevu 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • K.K. 05 Şub 2021, 11:19

    Merhabalar, Amerika vize randevusu 2021 yılında alınabilecek mi? Amerika vize randevuları 2022 yılına verildiği söyleniyor. Özel bir firmada çalışıyorum. 2021 yılı yazında yıllık iznimi Amerika’da geçirmeyi düşünüyorum. Daha önce aldığım Schengen vizeleri var ama Amerika’ya ilk defa seyahat edeceğim. Bu konuda bizlere nasıl yardımcı oluyorsunuz?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 05 Şub 2021, 11:24

    Merhabalar,

    Amerika vizesi randevu almak isteyenlerin genel yaşadığı problem; açık tarihli randevu tarihi bulamamak. Pandemi dönemi boyunca Amerika Konsolosluğu yüz yüze mülakat randevusu açmadı. Sadece Öğrenciler ya da acil gidişlerde yardımcı oldular. Bu sebepten dolayı 2020 yılı boyunca sınırlı sayıda verilen randevular 2021 yılına verildi. 2021 yılı içinde Amerika vizesi randevu almak isteyenlere 2021 yılı dolduğundan dolayı 2022 tarihine randevu vermeye başladılar. Pandemi devam ettiği için 2021 yılı randevu tarihi yaklaşanların hepsi Amerika Konsolosluğu tarafından iptal edildiği için tekrar tekrar randevu almak zorunda kalınıyor. Bu durumda sizin gibi Amerika’ya seyahat etmek isteyen kişiler için randevu konusunda sıkıntı yaşamasına neden oluyor.

    Ne zaman mümkün olursa ben vizemi almak istiyorum diyorsanız size çalışanlar için hazırlanması gereken, gerekli evrak listesini vize uzmanlarımız size mail olarak göndersin. Yaz ayları yaklaştığında Pandemi sürecinde değişiklikler olursa vize uzmanlarımız sizi arayıp bilgilendirirler. Eğer acil bir durumunuz olursa, acil randevu talebi sistem içinden talep edilebilmektedir. Fakat bu tarz acil randevu taleplerine Amerika Konsolosluğu genelde kabul etmemektedir. Sadece uzun süreli eğitim vizelerinde başvuru yapan kişiler için I20 belgelerinde yazılı olan eğitim başlangıç tarihi öncesine randevu verebilmektedirler.

    Amerika Vize Randevusu 2021 Yılında Nasıl Alabilirim?

    Amerika vizesine randevu almak için öncelikle pasaport fotokopinizi, vize sonucunuz belirlendiğinde hangi PTT merkezinden pasaportunuzu almak istediğinizi mail atmanız yeterlidir. Eğer daha önce Amerika vizesi aldıysanız vize görüntüsünü mail atıp, Vize Merkezine yaptığınız ödeme dekontunu gönderdiğiniz takdirde açık olan randevu tarihini uzmanlarımız alıp sizi bilgilendirecektir. Ayrıca vize uzmanlarımız başvuru yapacağınız vize türüne ve çalışma statünüze göre gönderdiği evrak listesindeki tüm gerekli evrakları randevu tarihinize 1 ay kala hazırlamalısınız. Evraklarınız Vize Merkezi’ne ulaştığında, işlemleriniz başlayacaktır. Uzmanlarımız DS 160 formunuzu eksiksiz ve doğru bir şekilde dolduracak, çıktısını alıp evraklarınızla birlikte Amerika Konsolosluğu önünde size teslim edecektir. 

    Amerika vizenizin bitiş tarihi 1 yılı geçmediyse ve isim soy isminizde değişiklik olmadıysa randevu almadan vize başvurusunda bulanabilirsiniz. Ebeveynleriniz Amerika vizesine sahip ise ve siz 14 yaşın altındaysanız ya da daha önce Amerika vizenizi daha önce almış iseniz, yaşınız 80 yaşın üstünde ise Amerika vizesine randevu almak zorunda değilsiniz. Evraklarınızı hazırlayıp, Amerika başvuru formunuzu doldurup, Konsolosluğa pasaportunuz ile birlikte gönderdiğinizde 7- 10 gün süre içerisinde vizenizin sonucu belirlenmiş olacaktır.

    Amerika vize randevusu 2021 yılı içinde nasıl alabileceğiniz konusunda daha fazla bilgi almak için 0212 970 0502 numaralı Amerika özel hattımızı arayarak vize uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp