Amerika Vize Fiyatları 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • N.Ö. 21 Ara 2020, 09:30
    Amerika vize fiyatları 2021 yılında ne kadar olacak? Size yapacağımız Danışmanlık ve hizmet fiyatı ne olacak? Amerika vize fiyatları hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz? Vizemiz onaylanması ödemiş olduğumuz ücretleri geri veriyorlar mı?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 21 Ara 2020, 09:30

    Merhabalar,

    Amerika vize fiyatı değişmemiştir. Fakat başvuru yapılacak vize türüne göre ödenecek fiyatlar farklılık göstermektedir. 

    Amerika vize fiyatları, göçmen olmayan vize türleri için 160 USD ödemeniz gerekir. Amerika göçmenlik vize türlerinde ise bu ücret değişiklik göstermekte, genellikle 265 USD olmaktadır.  

    B, C, D, F, M, I, J, TD/TN, T, U Amerika vizeleri için ödemeniz gereken fiyat: 160 USD
    H, O, P, Q, R, L Amerika vizeleri için ödemeniz gereken fiyat: 190 USD
    E1, E2, E3, K Amerika vizeleri için ödemeniz gereken fiyat: 265 USD

    Vize Merkezi olarak vize türüne, çalışma statüsüne göre kişiye özel evrak listesi mail olarak gönderiyoruz. Telefonda deneyimli Amerika vize uzmanlarımızdan sınırsız danışmanlık desteği hizmeti verilmektedir. Başvuru dosyanızın Amerika Konsolosluğu'nun istediği içerikte hazırlanmasını sağlıyoruz. Randevunuzu ister İstanbul Amerika Başkonsolosluğu’ndan ister Ankara Amerika Büyükelçiliği’nden alıyoruz. Ayrıca çoğaltılması gereken evraklarınız varsa fotokopi hizmeti de sunuyoruz. Bütün bu hizmetler için Vize Merkezi danışmanlık bedeli sadece 60$+KDV ödüyorsunuz.
    Bu hizmetlerin dışında Seyahat sağlık sigortası hizmeti, İngilizce dilekçelerin hazırlanması, karşılanma hizmeti, vize kapınızda hizmeti ve pasaport kurye hizmetlerini ek ücret karşılığında sunuyoruz.

    Amerika vize fiyatları, 18 yaşından küçük çocuk olmanız durumunda dahi alınmaktadır. Başvurunuzun Amerika Konsolosluğu tarafından olumsuz sonuçlanması durumunda yatırmış olduğunuz başvuru ücretleri iade edilmemektedir. 

    Amerika vize fiyatı, Amerika Konsolosluk sitesinden kredi kartı ile ödenmektedir. Yatırmış olduğunuz vize ücreti almış olduğunuz randevuya girmezseniz yanacaktır. Yatırmış olduğunuz Amerika vize ücreti 1 yıl kullanabilme hakkı bulunmaktadır. Son dönemde yaşadığımız Covid 19 salgını sebebiyle ertelenmiş randevularda bu kural geçerli değildir. Amerika vize başvurunuz onaylanmazsa, yatırmış olduğunuz Amerika vizesi ücreti iade edilmeyecektir.

    Amerika vize fiyatları 2021 yılında gerçekleşen değişiklikleri öğrenmek için vize uzmanlarımıza 0212 9700502 numaralı hattımızdan bilgi alabilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN

    Amerika vizesi fiyatları 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp