Amerika Vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • A.A. 18 Ara 2020, 12:24
    Merhabalar, Amerika vize 2021 yılında gerçekleşen değişiklikler nelerdir? Turistik amaçlı gitmeyi düşünüyorum. Daha önce vizem var yenileme yapmak istiyorum. Amerika vizesi ile ilgili bilgi almak için Amerika Konsolosluğuna ulaşamadım. Amerika vizemi yenilemem kaç gün sürer? Bana yardımcı olabiliyor musunuz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 18 Ara 2020, 12:24

    Merhabalar,

    Amerika için vize daha önce aldıysanız, evraklarınızı kargo ile Amerika Konsolosluğu’na göndererek yenileme yapabiliriz. Yenileme yapabilmek için bazı şartları yerine getirebiliyor olmanız gerekir. Öncelikle vizenizin bitiş tarihinin 1 yılı geçmemiş olması gerekiyor. Adınız ve soyadınızda herhangi bir değişiklik olmaması gerekir. Aynı zamanda çalışma statünüze uygun olan evrakları eksiksiz hazırlayıp Amerika Konsolosluğu’na PTT Kargo gönderilmelidir. Amerika Konsolosluğu’na evraklarınız ulaştıktan sonra eğer evraklarınızda, son durumunuzda herhangi bir problem yoksa vizeniz onaylanacak ve 1 hafta içinde sonuçlanacaktır. 

    Amerika’ya vize almak için gönderdiğiniz DS160 formunuzun da doğru bilgilerle doldurulması gerekir. Bu konuda size en yakın şubemizde bulunan Amerika vize uzmanlarımızdan danışmanlık hizmeti alabilirsiniz. Amerika Konsolosluğu, başvurunuz onaylandığında formu doldururken yazmış olduğunuz en yakın PTT merkezine pasaportunuzu gönderecektir. Dikkat etmeniz gereken en önemli konu; daha önce yapmış olduğunuz vize başvurusu sırasında 14 yaştan daha büyük olmanız gerekir. Çünkü Amerika Konsolosluğu 14 yaşından küçük iseniz mülakata çağırmıyor ve parmak iziniz almıyor. Bu tarz yenilemede mülakata katılmanız ve parmak izi vermeniz gerekir. 

    Amerika’ya vize almak için bilgilerinizi doldurup, randevu ekranına geçtiğinizde evraklarınızı Amerika Konsolosluğu’na PTT kargo ile gönderebilmeniz için matbu bir evrak çıktısı verir. 14 yaşından küçük iken Amerika vizesi aldıysanız vermesi gereken kargo ile gönderme matbu evrakı yerine sizi randevu almanız gereken ekrana yönlendirecektir.

    Amerika için vize almış olsanız bile, Covid 19 salgını sebebiyle Amerika’ya vardığınızda 14 gün Karantinada kalmanız gerekecektir. Karantina süresince bir otel ya da akrabanızın yanında kalmanız gerekir. Hazırlamanız gereken evrak listesinde herhangi bir değişiklik olmadığı gibi ek bir evrakta talep edilmemektedir.

    Amerika vize 2021 yılı için değişen bilgileri öğrenmek istiyorsanız Amerika vize uzmanlarımıza 02129700502 numaralı Amerika hattımızdan ulaşabilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN

    Amerika Vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp