Amerika transit vize 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • A. T. 17 Şub 2022, 17:41
    Merhaba, bizim haziran ayında Karayipler’den hareket edecek olan bir gemiye gitmek için New York üzerinden seyahatimiz olacaktır. Amerika transit vize 2022 için şartlar değişti mi? Bu konuda bize nasıl yardımcı olabilirsiniz. Amerika’ya transit vize almamız gerekiyor mu? Eğer gerekiyorsa nasıl alabiliriz, gerekli evraklar nelerdir ve ne kadar sürede çıkar? Bizi bu konuda bilgilendirebilir misiniz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 17 Şub 2022, 17:41

    Öncelikle merhaba,

    Amerika’ya transit vize 2022 yılı için başvuru şartları değişmemiştir. Ancak pandemi dolayısıyla randevu tarihleri ileri bir tarihe verilmektedir. Ancak yazılan bir erken vize talebi ile randevu tarihinizi öne çekmek, bazı zamanlarda da sistemde tarih açılmaları olunca kontrol sağlayıp tarihleri öne çekmek mümkün olmaktadır. Sizin durumunuzda Amerika’ya transit vize almak gerekmektedir.

    Bu konuda uzman yardımcılarımız transit vize Amerika ile ilgili sizlere gerekli evrak bilgilerini paylaşacaklardır.

    Amerika transit vize 2022 yılı için gerekli evrak listesi

    Amerika’ya transit vize başvuru bilgi formunu tüm bilgileri eksiksiz, güncel bir şekilde paylaşmalısınız. Ve çıktısını alıp dosyanıza eklemelisiniz.

    • Seyahat tarihinden itibaren en az 6 ay geçerliliği bulunan pasaport
    • Beyaz fonda 5x5 ebatlarında biyometrik fotoğraf olmalı.
    • Nüfus kayıt örneği, iletişim bilgileri ve aileyi kapsayan detaylı bir şekilde olmalı.
    • Amerika ‘ya seyahat amacınızın transit olacağını ve tekrar ülkenize geri döneceğinizi gösteren belgeler ve evraklar
    • Son 3 aya ait hareketli banka hesap dökümleriniz. Kaşeli ve ıslak imzalı olmalı
    • Üzerinize herhangi bir tapu ruhsat var ise onların dokümanları, seyahatinizin masraflarını karşılayacak olan sizin veya sponsor ise onun evrakları ve belgeleri.
    • Dilekçe vize talebiniz için; Konsolosluk dikkate alınmalı, İngilizce olmalı ve detaylarda seyahat amacı ve masraflarınızı kimin karşılayacağı detaylı olarak açıklanmalı.
    • Transit vize Amerika ülkesi sonra geçeceğiniz ülkeye ait uçak bileti ya da ulaşım bilgileri.
    • Eğer sponsor olacaksa onunlar ilgili mali durumu belgelendiren dokümanlar, banka hesap dökümleri şirket evrakları.

    Amerika transit vize 2022 yılı başvuruları için tüm bu belgeler ile birlikte dosyanız mülakat gününe doğru ve eksiksiz biçimde hazırlanmaktadır. DS 160 formu uzman ekibimiz tarafından eksiksiz v doğru beyanlarla doldurulmaktadır. Diğer evraklarda kontrol sağlanıp eksikler varsa tespit edilir ve size bildirilir. Dosya son halinde mülakat günü için hazır hale gelir. Randevu günü operasyondaki arkadaşımız size dosyanızı teslim eder ve sizi mülakat için yönlendirir.

    Başvurudan sonraki süreçten bahsetmek gerekirse;

    Mülakat sonrasında alınan pasaportunuz randevu alınırken belirttiğiniz adrese postalanmaktadır. Ya da adres belirtmediyseniz postane aracılığı ile gönderim yapılacaktır. Başvuru süresi normalde 3 iş günüdür. Ancak Konsolosluğun yoğunluk ve pandemi sebebiyle Amerika’ya transit vize süreci farklılık gösterebilmektedir. Bu süreç genellikle 2 ila 4 hafta arasında olabilmektedir.

    Amerika transit vize 2022 yılı başvuruları için bilgilendirmeye çalıştık. Amerika vizesi başvuruları için bizleri arayabilirsiniz. 0212 970 05 02

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp