Amerika Transit Vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • N.N. 18 Ara 2020, 17:28
    Merhabalar, Amerika transit vize 2021 almak istiyorum. Bu konuda birçok yerle görüştüm ama net bir cevap alamadım. Transit vize alma şartları nelerdir? Siz bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 18 Ara 2020, 17:28
    Merhabalar,

    Amerika üzerinden başka bir ülkeye seyahat etmek isteyen kişilere alınan vize türüdür. Uçak veya deniz taşıtına katılmak için Amerika’ya gidecek olan mürettebat için transit vize gereklidir. Amerika hava limanında ya da deniz limanında taşıta katılacak kişilere verilir. 

    Transit vize Amerika içinde kısa süreli kalışlar içindir. Bundan dolayı öncelikle istenen belgelerin arasında firma ile hava ya da deniz taşıtına katılacak kişinin arasında imzalanmış bir Kontrata ihtiyaç vardır. Bu var olan kontrat kısa süreli de olabilir. Aynı zamanda size çalışacağınız firmadan davetiye gelmesi gerekir. Bu davetiye de mutlaka hangi limandan, hangi tarihte giriş yapacağınız yer almalıdır.
     

    Transit vize Amerika hava limanında sadece uçak aktarması yapmak istiyorsa gideceği ülkenin vizesi, satın alınmış uçak bileti mutlaka olmalıdır.

    Amerika’ya transit vize için diğer hazırlanması gereken evraklar;
    DS160 formu İngilizce ve eksiksiz olarak doldurulması gerekir.
    Nüfus cüzdanı fotokopisi
    Yeterli süresi olan geçerli pasaport, varsa eski pasaportlar.
    2 adet 50 x 50 mm arka fon beyaz biyometrik fotoğraf
    Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği; anne ve baba bilgileri, evli iseniz tüm aile bilgileri yer almalıdır.
    Tüm masrafların kendisinin karşılayacağını belirten İngilizce yazılmış vize talep dilekçesi.
    Seyahati karşılayacak bakiyesi olduğunu gösteren son 3 aylık banka dökümü.
     
    Amerika’ya transit vize almak ya da mürettebat transit vizesi konusunda detaylı bilgi almak istiyorsanız size en yakın şubemize uğrayabilirsiniz. Evraklarınızın Amerika konsolosluğu'na uygun evraklar olup olmadığını kontrol ediyor, DS160 formunuzu eksiksiz doldurup, randevunuzu alıyoruz. İster Ankara Amerika Büyükelçiliği isterseniz İstanbul Amerika Başkonsolosluğu'ndan randevu alabiliriz herhangi bir ikamete bağlı bölge ayırımı bulunmamaktadır.
     

    Amerika transit vize 2021 yılında gerçekleşen değişiklikler hakkında bilgi almak, kafanıza takılan soruları sormak için +90 212 970 05 02 numaralı Amerika özel hattımızdan Amerika vize uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN
    Amerika transit vize 2021
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp