Amerika Öğrenci Vizesi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • K.L. 21 Ara 2020, 14:38
    Merhabalar, Amerika öğrenci vizesi 2021 yılında değişiklikler oldu mu? I-20 belgem geldi. Sevis ödememi ne zaman yapmam gerekiyor? Eğitim için gidenlerin çalışma hakkı oluyormuş. Bu konuda detaylı bilgi verirseniz çok sevinirim. Hazırlamış olduğum evrakların kontrolünü yapıp, DS160 formumu siz dolduruyor musunuz? Danışmanlık hizmeti veriyorsanız sizin gibi deneyimli bir firma ile çalışmak istiyorum.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 21 Ara 2020, 14:38

    Merhabalar,

    I-20 Belgeniz geldiyse diğer hazırlamanız gereken evraklarınızı temin ettiğinizde size yardımcı olabiliriz. Öğrenci vizesi Amerika başvuru yapabilmek için öncelikle DS-160 formunun doldurulması gerekir. 

    Amerika öğrenci Oturum izni başvurusu yapabilmeniz için, Amerika'da ki alacağınız eğitim haftalık minimum haftalık ders süresi 18 saat olmalıdır. Eğer alacağınız eğitim, haftalık 18 saatin altında kalıyorsa, başvuru yapamazsınız. Böyle bir durumda sadece Amerika turist vize başvurusu yapabilirsiniz. I-20 belgesi önemli bir belge olduğu için başvurunuzu gerçekleştikten sonra da bu belgeyi kaybetmemeye özen gösterin. Amerika vize başvuru sırasında, I-20 belgesi mutlaka yanınızda olmalıdır. Aynı zamanda SEVIS bedelinin yatırılmış olması gerekir. Amerika Konsolosluğu’na gitmeden en az 3 gün önce SEVIS bedeli ödenmiş olmalıdır. 

    Amerika öğrenci oturum izni alındıktan sonra, kampüs içerisinde 20 saat çalışma hakkına sahip olursunuz. Gideceğiniz okulun kampüsü dışında çalışmak istiyorsanız; okuldan mutlaka izin almanız gerekir. 

    Öğrenci vizesi Amerika başvurunuzun olumlu sonuçlanabilmesi için Sponsorunuzun sunacağı evrakların eksiksiz Amerika Konsolosluğu’na sunulması gerekmektedir. Aynı zamanda sunacağı banka dökümlerinin sonunda bulunan bakiye sizin okulunuzu, konaklamanızı karşılayabilmesi gerekir. Bu konuda evraklarınızın Konsolosluğun istediği içeriğe sahip olup olmadığını kontrol edip, DS160 formunuzu eksiksiz dolduruyoruz. Amerika vize başvuru mülakat randevunuzu alıp size bildiriyoruz. Aynı zamanda Amerika Konsolosluğu önünde randevu günü Amerika vize uzmanımız sizi karşılıyor.

    Amerika vizesi mülakatında vize memuru başvurunuzun onaylanıp onaylanmadığı konusunda bilgi vermektedir. Eğer vizeniz onaylandı ise başvuru sırasında hangi PTT merkezini yazdıysanız size 3 iş gününde Amerika Konsolosluğu göndermektedir.

    Amerika öğrenci vizesi 2021 yılında yapılan değişiklikler hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız 0212 9700502 numarasından Amerika özel hattımızdan vize uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN

    Kanada Öğrenci Vizesi 2021

     

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp